Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In een van de belangrijkste winkelstraten in het centrum van Roermond ligt dit bedrijfspand. Het pand bestaat uit een winkelruimte met magazijn en kelder op de begane grond en een tweetal verhuurde appartementen op de eerste en tweede verdieping van ca. 70 m2 woonoppervlakte en de derde verdieping is thans in gebruik als bergzolder voor de twee appartementen en de winkelruimte.
Het kernwinkelgebied van Roermond betreft met name het gedeelte tussen de Markt en het Munsterplein, te weten de Steenweg en Varkensmarkt met enkele zijstraten daarvan alsmede het gedeelte Munsterplein / Hamstraat / Graaf Gerardstraat. De locatie van betreffend winkelpand is A locatie.
Indeling:
Begane grond (Hamstraat 36)
Winkelruimte : Begane grond
Via de entree, aan de voorzijde van het pand bereikt u de winkelruimten van circa 60 m2. Vanuit de winkelruimten is er aan de rechterzijde toegang naar een portaal en vanuit hier is de keuken, het achterliggend magazijn en de kelder te bereiken. Het totaal oppervlakte van de begane grond bedraagt ca. 75 m2.
1e verdieping (Hamstraat 36 a)
Vanuit de trappenhal komt u in de centrale hal van het appartement (ca. 70 m2). Vanuit deze hal zijn alle ruimte in het appartement te bereiken.
Aan de voorzijde van het appartement is de woonkamer met open keuken gelegen. Verder zijn de ruime badkamer en de 2 aan de achterzijde van het gebouw gelegen slaapkamers te bereiken.
2e verdieping (Hamstraat 36 b)
Vanuit de trappenhal komt u in de centrale hal van het appartement (ca. 70 m2). Vanuit deze hal zijn alle ruimte in het appartement te bereiken.
Aan de voorzijde van het appartement is de woonkamer met open keuken gelegen. Verder zijn de ruime badkamer en de 2 aan de achterzijde van het gebouw gelegen slaapkamers te bereiken.
3e verdieping
Middels een vaste trap is de derde verdieping bereikbaar.
Hier is een zolderberging aanwezig. Deze verdieping leent zich uitstekend om hier nog een woonfunctie aan te geven.
Bijzonderheden:
De winkel op de begane grond is momenteel in gebruik bij eigenaar en zal leeg opgeleverd worden;
De beide appartementen zijn verhuurd;
Bouwjaar ca 1900;
Inhoud ca. 930 m3.
Onze makelaar gaat er bij uw bieding vanuit dat u gebruik maakt van de voordelige Notarisservice. Voor € 995 inclusief btw maakt de notaris de koopakte, leveringsakte, hypotheekakte en volmachten (Het tarief is inclusief alle bijkomende kosten). Bovendien ontvangt u bij de inspectie direct de sleutels. Zo bespaart u tijd en geld en krijgt u meer zekerheid.
Dit huis wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld.
Wilt u alle informatie? kijk dan op www.iblue.nl.
Directe link: https://www.iblue.nl/Pages/huis-detail.aspx?dossierId=1459967
Ook voor een scherp tarief uw huis verkopen? Kijk op https://www.iblue.nl/Pages/hulp-bij-verkoop.aspx

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 225
Inhoud woonhuis 700

Overige

GasCV Ja
Gaskachel Ja
Herenhuis Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 95
Dak opmerking zadeldak
Bijgebouw schuur vrijstaand hout
Kabel aansluiting Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

iBlue Makelaars

Krijn Taconiskade 440
1087HW Amsterdam (Noord-Holland)
T: 088 7007007
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Hamstraat in Roermond?