Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

<p style="box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 1.313em; font-family: Montserrat, sans-serif; font-size: 14px;">Omschrijving
Dit exclusieve in 1967 onder architectuur gebouwde buitenhuis is gelegen op een fraai aangelegd bos- en weideperceel. Diverse waterpartijen zorgen voor extra spanning in de groene, vanwege het naaldhout haast mediterraan ogende, omgeving. In 1972 is de woning belangrijk uitgebreid. De grote kap van de hoofdbouw is met leien gedekt. Als een van de uitgangspunten had de architect bij dit ontwerp vooral het uitzicht óp en óver het perceel. Daarnaast moest het ook nog onderhoudsarm zijn. Dit heeft geresulteerd in een aantal zeer bijzondere leefruimten. Grenzend aan de woonkamer ligt een verhoogd terras van ca. 50 m².
Later is er in het bos een vrijstaand, hoog boven de grond gebouwd atelier toegevoegd dat fraai zicht biedt op het perceel.
Voor de paardenliefhebber is er een stal met fourageruimte.

<p style="box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 1.313em; font-family: Montserrat, sans-serif; font-size: 14px;">Om dit bijzondere object op vorm en ligging goed te kunnen beoordelen wordt u van harte uitgenodigd om een afspraak voor een bezichtiging te maken met Rob Steemers 0486463404.

<p style="box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 1.313em; font-family: Montserrat, sans-serif; font-size: 14px;">Indeling:
Nivo 1. Entree, hal met garderobe, spiltrappen naar 1ste en 2e verdieping. Wc en aparte douche, waskelder met aansluitingen voor witgoed, bergkelder met achteruitgang. Donkere ( foto) kamer, CV ruimte, slaapkamer, wijnkelder, brede gang, portaal met ingebouwde kasten, tweede slaapkamer, bergkamer voor tuinmeubels, reiskoffers, ski en golfuitrusting. Houtopslag met stortluik en houtlift naar de haard in de bovengelegen zitkamer.
Nivo 2. Deze gehele verdieping is voorzien van leisteen vloeren. Werk/slaapkamer, wc, douche, badkamer met ligbad en grote muurkast. Woonkamer, het hoogste punt is maar liefst 8 meter, met panoramisch panoramisch zicht op vijver, bos en weide, ronde openhaard met vaste zithoek, open Miele-keuken, met apparatuur en granieten aanrechtbladen. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich zeer groot terras. Vanuit de woonkamer komt u via een tussenruimte naar de lager gelegen tweede woon(muziek)kamer met open haard en fraai zicht op de bostuin met vijver. De wanden in dit vertrek zijn, vanwege de gunstige akoestische eigenschappen, uitgevoerd in breuksteen, Pierre de galin. Het plafond is van massief eiken balken. Er is een ingebouwde servieskast.
Nivo 3. Entresol met werkblad, van hieruit is schitterend uitzicht op de woonkamer en het perceel. Wc, sfeervolle slaapruimte met ook hier dat fraaie uitzicht, en er is een gunstig ten opzichte van de zon gelegen balkon.

<p style="box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 1.313em; font-family: Montserrat, sans-serif; font-size: 14px;">Bijgebouwen:
Atelier
Nivo 1. Carport met garage en berging.
Nivo 2. Atelier met aansluitend kantoorruimte. Van hieruit is rondom zicht op de tuin. Ideaal voor hobby of een kantoor aan huis.
Het atelier is gedekt met ABC ( asbest) dakplaten. De onderzijde is ook met asbestplaten afgewerkt.

<p style="box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 1.313em; font-family: Montserrat, sans-serif; font-size: 14px;">Stal
2 paardenboxen, deze zijn rechtstreeks aan de weide gelegen, met een fouragekamer. De stal is gedekt met ABC dakplaten.

<p style="box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 1.313em; font-family: Montserrat, sans-serif; font-size: 14px;">Bijzonderheden:
Architect j. Hendriks, die het huis tot voor kort heeft bewoond, heeft een woning gebouwd in de daar aangetroffen natuur. De woning is 130 cm boven het maaiveld gesitueerd, waardoor een onbeperkt uitzicht wordt verkregen en de relatie binnen en buiten optimaal wordt uitgebuit. Bijzonder is het grote terras met prieel. Een bostuin met allure ligt rondom de woning, ontworpen door landschapsburo, <a href="http://www.atelier12.nl/" style="box-sizing: border-box; color: #f47a20;">atelier12</a>. De tuin wordt gekenmerkt door een bijzondere beplanting met drie vijvers en een waterbeek met boompartijen. De bostuin vormt een mooi samenspel met de natuur en het omringende bos met o.a. grove dennen, beuken en eikenbomen en onderbeplanting. Bijzondere aandachtspunten zijn de vele grote en kleine zwerfkeien in de tuin, de verblijfsplekken (prieel) en wandelpaden rondom het huis.


Bouwtechno rapport:  Tijdens de bezichtigingen ligt een recent keuringsrapport van dit object ter inzage.
  <p style="box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 1.313em; font-family: Montserrat, sans-serif; font-size: 14px;">Kenmerken:
Aangesloten op: aardgas, elektra, water, riolering, telefoon en kabel.
Er is een buitenkraan.
Perceel oppervlak 12.507 m²
Woning oppervlak ca. 265 m²
Inhoud ca. 920 m³
Atelier/kantoor oppervlak ca. 62 m² <p style="box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 1.313em; font-family: Montserrat, sans-serif; font-size: 14px;">Dit object ligt in het plan de Bisselt in Mook. Het prachtige wandel- en rijgebied de Mookerheide en de nabijgelegen bossen zijn op een steenworp afstand gelegen. <p style="box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 1.313em; font-family: Montserrat, sans-serif; font-size: 14px;">Dit object ligt ca 72,1 meter boven N.A.P.. <p style="box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 1.313em; font-family: Montserrat, sans-serif; font-size: 14px;">

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 265
Inhoud woonhuis 920
Aantal verdiepingen 3

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Bosrand Ja
Bosrijk Ja
Dak type Samengesteld dak
Afwerking Eenvoudig
Bijkeuken Ja
Energielabel F
Hetelucht Ja
In overleg Ja
Landelijk Ja
Openhaard Ja
Eigen grond Ja
Hellend dak leisteen
Perceel oppervlakte 12507
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
Buitenkraan Ja
Dak isolatie Ja
Hobbyruimte Ja
CV ketel water Ja
Douchecabine Ja
Inloopdouche Ja
Oppervlakte woonkamer 60
Vrij uitzicht Ja
Garage carport Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Wastafel enkel Ja
Balkon voorkant Ja
Halfopen keuken Ja
ADSL aansluiting Ja
Aantal badkamers 3
Aantal toiletten 3
Bijgebouw schuur Hout
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit keuken Luxe
Kwaliteit object Normaal
Balkon achterkant Ja
Beschutte ligging Ja
Garage vrijstaand Hout
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Buiten bebouwde kom Ja
Gas boiler eigendom Ja
Parkeer opie gratis Ja
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Telefoonaansluiting Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Dubbele bewoning mogelijk Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja
Parkeerkelder bezoek eigen terrein Ja

Steemers Makelaardij

Luijtenbroek 60
5374RV Schaijk (Noord-Brabant)
T: 0486 - 46 34 04
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Schuttersweg in Mook?