Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime tussenwoning op ideale locatie

Op een goede centrale locatie in Kerkrade gelegen dit woonhuis met geschiedenis nabij de nieuwe buitenring. Deze eensgezinswoning is eenvoudig om te bouwen naar eigen voorstellingen. De ernaast gelegen hoekwoning kan bij interesse mee aangekocht worden waardoor men wonen/werken kan combineren. Tevens geschikt voor een grote familie, meergeneratie woning(en). Zeer geschikt ook voor iemand die een internetwinkel runt.

Beneden verdieping
Kleine kelder van plusminus 16m²
 
Begane Grond
Dubbele entree, 1 maal uitkomend in de woonruimte en 1 maal met direkte toegang naar de eerste verdieping. Verder een eenvoudig uitgeruste keuken, dubbele gescheiden toilet en berging met meterkast.

Eerste verdieping
Via trapopgang uitkomend op de overloop met toegang tot 2 ruime slaapkamers waarvan 1 slaapkamer beschikt over een aangrenzend ligbad en 1 slaapkamer uitgerust is met een inloopdouche.

Tweede verdieping
Via vaste trap toegang tot deze ruime bovenverdieping alwaar een derde slaapkamer is met douche en waar de HR ketel (eigendom) zich bevind.

Onderhoud
Woning is in goede staat. Deze dient echter aangepast te worden of omgebouwd te worden naar eigen persoonlijke inzichten.

Bijzonderheden
Centrale ligging nabij de buitenring met veel mogelijkheden tot eventueel woning, woon/werk of investeringsobject. Men kan tevens het ernaast gelegen pand erbij kopen waardoor er meerdere mogelijkheden zijn zoals horeca, verhuur etc. Voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Tot slot

Alle de door ons kantoor verstrekte informatie zijn ontleed aan de informatie die we hebben verkregen van de eigenaar en eventuele documentatie van de woning. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en moet worden beschouwd als een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond en tekeningen dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). 

Wilt u ook uw woning verkopen, door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject wil ik u als klant graag begeleiden en u een tevreden gevoel geven. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling zonder verplichtingen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 112
Aantal verdiepingen 3

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Ligbad Ja
Zolder Ja
CV ketel Ja
Dak type Zadeldak
Dakraam Ja
Afwerking Luxe
In overleg Ja
Rolluiken Ja
Opstap bus Ja
Dubbelglas Ja
Eigen grond Ja
Keuken type dichte keuken
Perceel oppervlakte 117
CV brandstof gas
TypeCV ketel HR
CV ketel water Ja
Dichte keuken Ja
Gemeubileerd Ja
Inloopdouche Ja
Materiaal dak pannen
Wastafel enkel Ja
Zolder trap type Vaste trap
Aantal badkamers 3
Aantal toiletten 3
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit keuken Eenvoudig
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 3
Parkeer opie gratis Ja
Parkeergelegenheid Ja
Zolder aantal kamers open ruimte
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Dubbele bewoning mogelijk Ja
Aantal zolderkamers mogelijk 2 kamers

Makelaardij Bauer

Oliemolenstraat 60
6416CB Heerlen (Limburg)
T: 0653723200
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Burg. Franssenstraat in Kerkrade?