Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In het prestigieuze Maastrichtse stadsdeel Céramique op de 4e en 5e verdieping gelegen ruim en goed onderhouden appartement met 2 slaapkamers, 2 badkamers, entresol, privéberging en een privéparkeerplaats.

In de fotopresentatie van de woning zijn een tweetal impressies opgenomen. Om zo de potentie van de woning weer te geven.

Typering:
Dit appartement is gelegen op de 4e en 5e verdieping in Résidence Sonneville in de wijk Céramique. In Céramique gaan wonen, werken, uitgaan, cultuur en winkelen hand in hand. Een optimale bereikbaarheid en de vele voorzieningen maken het nieuwe stadsdeel tot een plezierige leefomgeving. Het is dan ook een prachtig stuk Maastricht dat nergens zijn gelijke vindt!

Souterrain:
Privéberging (2,95 x 1,65), gezamenlijke fietsenkelder en de privéparkeerplaats in de parkeergarage welke middels elektrisch bedienbare poort te bereiken is.

Begane grond:
De nette centrale hal is voorzien van een lift, trappenhuis, brievenbussen unit en bellentableau met videofoon.

4e en 5e verdieping:
Ruime entree/hal (circa 10m2) alwaar geheel betegelde toiletruimte met wandcloset. Via de hal te bereiken berging alwaar opstelplaats WTW-installatie en aansluiting wasmachine, slaapkamer I (3.79 x 2.44) voorzien van laminaatvloer, badkamer 1 met douche en vaste wastafel, slaapkamer II (3.80 x 5.16) voorzien van laminaatvloer en toegang tot geheel betegelde badkamer II (3.79 x 2.65) alwaar ligbad/douche combinatie, 2e toilet en vaste wastafel in meubel. Vanuit de hal heeft men toegang tot de ruime woonkamer voorzien van laminaatvloer (6.45 x 5.17) met zeer veel lichtinval, middels openslaande deuren heeft men toegang tot de loggia (1.98 x 5.17) met uitzicht op de groene binnenplaats van het complex. Nette open keuken (2.34 x 3.46) welke is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, spoelbak, koelkast, vaatwasser, oven en veel kastruimte. De woonkamer staat middels een open trap in verbinding met de entresol (5.17 x 2.99) met veel daglichttoetreding en daardoor ideaal voor een werkkamer/studeerkamer!

Algemeen:
Bouwjaar: 1998.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 125 m2, inhoud: circa 454 m3.
Het appartement is voorzien van stadsverwarming, houten kozijnen met dubbele beglazing en een WTW-installatie.
VvE bijdrage:
Appartement: € 164,89,- per maand.
Berging: € 6,73,- per maand.
Parkeerplaats: € 16,82,- per maand.
Totaal: € 188,44,- per maand.
Projectnotaris: AchtenvanGent Notarissen te Maastricht.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 454
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

Garage Ja
Woontype Appartement
Energielabel B
Perceel oppervlakte 0
Frans balkon Ja
TypeCV ketel Eigendom
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Stadsverwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Tijs & Cyril Makelaardij BV

Bunderstraat 113
6231EJ Meerssen (Limburg)
T: 043-3655655
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Zeguerslunet in Maastricht?