Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Goed onderhouden 1 slaapkamer appartement gelegen in de wijk ''Brusselsepoort'' voorzien van ruime woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, berging, lift en parkeervoorziening. Plan nu zelf een bezichtiging op onze website.

Begane grond:
Centrale hal voorzien van brievenbussen, bellentableau en intercom. Het complex beschikt over een huismeester, twee liften en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Zevende verdieping:
Entree/hal met separaat toilet met fonteintje geeft toegang tot de woonkamer. De woonkamer (26 m²) beschikt over veel lichtinval en vrij uitzicht. De semi-open keuken (7 m²) is voorzien van een 4 pits gasfornuis, oven, afzuigkap en spoelbak. Aangrenzend bevindt zich de inpandige berging (4 m²). De slaapkamer (13 m²) is middels openslaande deuren vanuit de woonkamer te bereiken. Tevens biedt deze slaapkamer toegang naar het balkon (10 m²). De betegelde badkamer (4 m²) is voorzien van een inloopdouche, wastafel en witgoedaansluiting.

Extra informatie:
- Volledig voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Parkeervoorziening is ter overnamen (€ 5.000,-) (maandelijkse VvE bijdrage € 11,-)
- Complex beschikt over twee liften
- VvE bijdrage appartement; € 195,- p/m. (incl. waterverbruik, stookkosten (verwarming), opstalverzekering, verbruik en schoonmaak van de algemene ruimtes, onderhoud en opbouw reservefonds

Aanvullende informatie:
De woning is gelegen in de wijk ''Brusselsepoort'' op ca. 15 min. loopafstand van o.a. het Vrijthof en het historische stadscentrum en op steenworp van het winkelcentrum ''Brusselsepoort. Eveneens gelegen in de nabijheid van scholen, huisarts, apotheek en openbaar vervoer. Ook autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken zijn goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 58
Inhoud woonhuis 166
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Oppervlakte woonkamer 26
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 1
Toegankelijk ouderen Ja

Pooters Makelaardij B.V.

Akersteenweg 15
6226HR Maastricht (Limburg)
T: 043-3627674
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Via Regia in Maastricht?