Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Verrassend ruim, goed onderhouden, levensloopbestendig appartement voorzien van woonkamer met semi open keuken, 3 slaapkamers, badkamer, separaat toilet, terras/loggia, zeer ruime berging in het souterrain alsmede een ruime parkeerplaats in een afgesloten parkeergarage.

Souterrain:
Zeer ruime berging (ca. 20m²).
Bij het appartement hoort een ruime privéparkeerplaats in de afgesloten parkeergarage, te bereiken middels een elektrisch bedienbare poort.

Begane grond:
Nette entree met bellentableau en intercom (incl. video), brievenbussen, trappenhuis en lift.

Eerste verdieping:
Entree, hal met toegang naar alle vertrekken en naar de berging met de witgoedaansluitingen. Woonkamer (37m²) met parketvloer, semi open keuken en toegang naar het terras/loggia. De keuken in hoekopstelling is voorzien van inrichting en de volgende apparatuur: afzuigkap, 4 pits keramische kookplaat, combimagnetron, vaatwasser en koelkast.
De ruime loggia (15m²) is bereikbaar vanuit de woonkamer.
Slaapkamer 1 (4.00 x 2.36), slaapkamer 2 (1.64 x 2.75) en slaapkamer 3 (5.75 x 2.33) zijn allen aan de achterzijde gelegen. Slaapkamer 1 is voorzien van een inbouwkast.
De badkamer (5,5m²) is voorzien van een ligbad, douche en vaste wastafel. Separaat toilet met fonteintje. Tevens is er een kleine berging met de c.v.-installatie.


Extra info:
- Het appartement is zeer ruim van opzet en zeer goed onderhouden.
- Volledig geïsoleerd (energielabel B).
- De hal, woonkamer, keuken, slaapkamers zijn allen voorzien van een parketvloer.
- De loggia kan met glazen schuifpanelen deels worden afgesloten, waardoor men er comfortabel kan zitten ook al is het slecht weer.
- Het appartement en het gehele appartementencomplex is rolstoel- en rollatorvriendelijk. Er zijn nergens drempels en de deuren in het complex zijn allen elektrisch.
- De servicekosten bedragen € 157,41 per maand dit is incl. verzekeringen, schoonmaak en verbruik van de algemene ruimtes, opbouw reservefonds en onderhoud van de groenvoorzieningen.

Algemene info:
Gelegen op goede stand. Er is een centrale ligging ten opzichte van het centrum van Maastricht, als ook ten opzichte van uitvalswegen richting autosnelweg Eindhoven - Heerlen - Luik. Diverse voorzieningen als winkels, scholen, en openbaar vervoer zijn gelegen in de directe omgeving.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekwoning
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 400
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 37
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2014
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Toegankelijk ouderen Ja
Mechanische ventilatie Ja

Pooters Makelaardij B.V.

Akersteenweg 15
6226HR Maastricht (Limburg)
T: 043-3627674
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Symphoniesingel in Maastricht?