Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Hoekwoning met garage en ruime tuin, gelegen in een rustige straat in de jonge en kindvriendelijke wijk Hazendans.


Indeling:

Via de entree, waar zich tevens de trapopgang en de meterkast bevindt, is er toegang naar de woonkamer. Vanuit deze entree heeft men tevens toegang tot de half betegelde toiletruimte.

De doorzonwoonkamer is voorzien van een praktische parketvloer en kenmerkt zich door veel lichtinval. Hier heeft men tevens toegang tot een praktische bergruimte die gerealiseerd is onder de trap.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de halfopen keuken met lichte keukenopstelling, voorzien van boven- onderkasten en lades.  Vanuit de keuken alsmede de woonkamer is er toegang naar de omsloten achtertuin.


1e verdieping:

Via de trap in de hal komt men op de 1e verdieping. Op deze verdieping bevindt zich de badkamer, 3 slaapkamers (twee aan de voorzijde en één aan de achterzijde) en de c.v.-ruimte/wasruimte waar zich de HR-combiketel (Nefit Baseline bouwjaar 2016, Huur via Hesi € 30,84 per maand) bevindt. Alle slaapkamers alsmede de overloop zijn voorzien van een praktische Vinylvloer.

De neutraal betegelde badkamer is voorzien van een douche, een wastafel en een tweede toilet. Hier staat momenteel de wasmachine opgesteld.


Garage:

De naastgelegen garage is vanuit de achtertuin alsmede de garagepoort vanaf de oprit bereikbaar. De garage is voorzien van elektriciteit.


Tuin:

De voor- en achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk aangelegd. De tuin is verder omsloten en voorzien van een achterom.

De gehele woning is voorzien van houten kozijnen voorzien van isolerend glas alsmede dakisolatie en spouwmuurisolatie.


Energielabel:

De woning heeft een VOORLOPIG energielabel B


Algemeen:

De woning is in een redelijke staat van onderhoud, maar biedt de uitstekende mogelijkheden tot het verwezenlijken van een prachtige woning naar eigen smaak op een uitstekende locatie.


Omgeving:

In de directe omgeving bevinden zich meerderen lagere/kleuter scholen, een vmbo-school, drie winkelcentra met supermarkt, diverse sportaccomodaties. De kinderopvang is op steenworpafstand.


Kenmerken:

• Doorzon woonkamer met veel lichtinval
• Keuken voorzien een witte keukenopstelling
• 3 slaapkamers
• Badkamer met douche en 2e toilet
• Ruime onderhoudsvrije tuin
• Gelegen in een jonge en kindvriendelijke omgeving

 

 


Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),  is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

 

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 82

Overige

Hoekwoning Ja
Perceel oppervlakte 198
Eengezinswoning Ja

Dave Crolla Makelaardij

Postbus 151
6200AD Maastricht (Limburg)
T: 043-3254816
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Henisstraat in Maastricht?