Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ!
Appartement in nette staat gelegen in de geliefde wijk ''Scharn'' aan de Groene Loper voorzien van een woonkamer, twee ruime slaapkamers, nette keuken, badkamer met separaat toilet, berging, twee balkons en een parkeerplek op afgesloten terrein.

Souterrain:
Privé berging (7 m²)

Begane grond:
Gezamenlijke entree, brievenbussen, intercom met camera, bellentableau en trappenhuis.

+ 0,5
Vanuit de gezamenlijke hal is het appartement middels enkele traptreden te bereiken. Aangekomen in het appartement zijn de overige vertrekken te bereiken middels een ruime hal (8 m²). De woonkamer (20 m²) beschikt over een houten vloer en geniet van veel lichtinval. De nette keuken (5 m²) is voorzien van een 4 pits gasfornuis, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser, koelkast met vriesvak en witgoedaansluiting. Vanuit de keuken en woonkamer is het grootste balkon, gelegen aan de voorzijde, te bereiken. Dit balkon is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik en een muurkast waar de elektrische boiler is gesitueerd.
De twee ruime slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en zijn respectievelijk 19 en 15 m² groot. Slaapkamer 1 beschikt over een muur/inloopkast. Tevens is het tweede balkon met rolluik te bereiken middels deze slaapkamer. De slaapkamers beschikken eveneens over een houten vloer.
De badkamer (2 m²) is voorzien van een inloop douche en wastafel. Het separaat toilet is eveneens vanuit de hal te bereiken.

Extra informatie:
- Beschikt over een parkeerplek op afgesloten terrein
- Servicekosten incl. verwarming en waterverbruik bedragen € 211,64 p/m. Dit is incl. verzekeringen, schoonmaak en verbruik van de algemene ruimtes, stookkosten, waterverbruik, onderhoud van de groenvoorzieningen en opbouw van het reservefonds.
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing
- Het appartement is goed onderhouden en geniet van veel lichtinval
- Vrijuitzicht aan de voorzijde over de Groene Loper
- Elektrische boiler is gehuurd (€ 14,96 p/m)

Aanvullende informatie:
Het appartement is goed onderhouden en gelegen in de geliefde wijk ''Scharn'' aan de Groene Loper. Diverse winkelvoorzieningen, openbaar vervoer, uitvalswegen en scholen zijn in de nabijheid gelegen. Het MUMC en Centraal Station en stadscentrum zijn ook op loopafstand gelegen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Gratis oriëntatiegesprek

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 212
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Gemeubileerd Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 20
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja

Pooters Makelaardij B.V.

Akersteenweg 15
6226HR Maastricht (Limburg)
T: 043-3627674
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Nassaulaan in Maastricht?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis