Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruim appartement met lift, 3 slaapkamers, keuken, bijkeuken,  badkamer met douche, breed balkon met een panoramisch uitzicht. Winkels en openbaar vervoer bevinden zich in de directe omgeving.


Indeling:

Begane grond:

Centrale entree met bellentableau, brievenbussen, intercominstallatie, trappenhuis en lift. Tevens bevindt zich hier de toegang naar de privé-berging waar genoeg ruimte is voor fietsen, scooters etc.


6e / bovenste verdieping (lift):

Vanuit de ruime entree/hal met garderobe is toegang tot de woonkamer welke is voorzien van een praktische laminaatvloer. Aan de voorzijde van de ruime woonkamer, voorzien van grote ramen, is toegang tot het brede balkon. Hier geniet met van de middag- en avond zon.
De eetkamer is aangrenzend aan de half open keuken van waaruit toegang is tot de bijkeuken.

De keuken is voorzien van een 4 pits gaskookplaat en een spoelunit. In de bijkeuken, welke geschikt is voor bergruimte en/of provisieruimte, is er een wasmachine- en drogeraansluiting. Tevens is hier een (huur)boiler geplaatst.

Twee van de drie slaapkamers, zijn gelegen aan de balkonzijde. De derde slaapkamer is gelegen aan de galarijzijde van het appartement. De 2 grootste slaapkamers beschikken over muurkasten. De slaapkamers aan de balkonzijde zijn eveneens voorzien van een  laminaatvloer, de slaapkamer gelegen aan de galerijzijde beschikt over een Novilonvloer.
Op het tussenportaal bevindt zich een extra bergkast.

De geheel betegelde badkamer is neutraal van kleur en biedt ruimte aan een douche en een wastafel. Het apart toilet is voorzien van een hangcloset en is gelegen naast de badkamer.

De woonkamer alsmede de keuken is voorzien van isolerend glas. De slaapkamers zijn voorzien van enkel glas. Verder is dit appartement deels voorzien van rolluiken.


Energielabel:

Deze woning heeft een definitief energielabel F


Kenmerken:

• Ruim appartement met lift in een keurig en veilig appartementencomplex
• Ruime woonkamer
• Keuken men aansluitend de bijkeuken
• Badkamer met douche en wastafel
• 3 ruime slaapkamers
• Extra ruim balkon met een panoramisch uitzicht
• Deels voorzien van rolluiken
• Ruime parkeergelegenheid
• Centraal gelegen t.o.v. winkels en openbaar vervoer

VVE bijdrage: incl. voorschot stookkosten en watergebruik, onderhoudskosten, opstalverzekering en reservering groot onderhoud.


Het saldo van de VvE reserve is positief.

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),   is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Gratis oriëntatiegesprek

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 90

Overige

Appartement Ja

Dave Crolla Makelaardij

Postbus 151
6200AD Maastricht (Limburg)
T: 043-3254816
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Aureliushof in Maastricht?

Verkoop je huis tijdens de Open Huizen dag op zaterdag 5 oktober
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis