Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ

Rustig in ''Itteren'' gelegen half vrijstaande woning voorzien van een ruime doorzon woonkamer, gesloten keuken, 4 slaapkamers, badkamer, garage en fraaie tuin. Tevens beschikt de woning over 13 zonnepanelen.

Begane grond:
Entree/hal (5 m²) met meterkast en separaat toilet met fonteintje geeft toegang tot de eerste verdieping en woonkamer. De ruime doorzon woonkamer (36 m²) geeft toegang tot de tuin en keuken. De gesloten keuken (9 m²) is voorzien van inrichting en apparatuur; spoelbak, 4 pits keramische kookplaat, oven en losse koelkast met vriezer. De fraaie achtergelegen tuin, met vaste overkapping, tuinberging (4 m²) is te bereiken vanuit de woonkamer, keuken en garage. De naast gelegen garage (20 m²) is opgedeeld in twee separate ruimtes van 13 en 7 m². Tevens is hier de cv-ketel en witgoedaansluiting gesitueerd.

Eerste verdieping:
Overloop met bergkast geeft toegang tot de 4 slaapkamers en badkamer. Slaapkamer 1 en 3 zijn gelegen aan de voorzijde en respectievelijk 12 en 9 m² groot. Slaapkamer 2 en 4 zijn gelegen aan de achterzijde. Ook deze slaapkamers beschikken over een oppervlakte van 12 en 9 m². De badkamer (4 m²) is voorzien van een ligbad, toilet en wastafel.


Extra informatie:
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing
- Cv-ketel is gehuurd, bouwjaar 2013, € 44,18 p/m
- Voorzien van 13 zonnepanelen
- Groepenkast vernieuwd in 2019
- Volledig voorzien van rolluiken


Aanvullende informatie:
De woning is gelegen in de wijk 'Itteren' met veel groen voorzieningen in de nabijheid. Daarnaast is Maastricht, Bunde en Meerssen goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Stappenplan nieuw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Half vrijstaande woning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 368
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 100
Garage opp 20
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 237
Tuin achter Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom huur
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2013
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Pooters Makelaardij B.V.

Akersteenweg 15
6226HR Maastricht (Limburg)
T: 043-3627674
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Op De Bannet in Maastricht?

Verkoop je huis tijdens de Open Huizen dag op zaterdag 5 oktober
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis