Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ!
Levensloopbestendige halfvrijstaande woning gelegen in Ulestraten voorzien van een riante woonkamer met open keuken, bijkeuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers, kelder, zolder en een tuin met berging en achteringang.

Souterrain:
Provisie kelder (8 m²) geschikt voor opslag.

Begane grond:
Entree/hal met toilet geeft toegang tot het souterrain, eerste verdieping en keuken. De open keuken (8 m²) is voorzien van inrichting en apparatuur; 4 pits inductie kookplaat, combi oven, koelkast met vriesvak, Quooker, vaatwasser, spoelbak en afzuigkap. Aansluiten aan de keuken bevindt zich de bijkeuken en woonkamer. De bijkeuken is voorzien van een witgoedaansluiting en bergkasten. De riante doorzon woonkamer (38 m²) is deels in de uitbouw gesitueerd. Tevens is de woonkamer voorzien van een houtkachel. Middels een schuifpui is de achtergelegen tuin met vaste overkappen en zonnescherm te bereiken. De tuin beschikt verder over een achteringang en is daarnaast ook te bereiken vanuit de bijkeuken en 4e slaapkamer. De aangebouwde stenen berging beschikt over een oppervlakte van 12 m².
Middels een zij-ingang en vanuit de bijkeuken is de voormalige garage te bereiken. Deze garage is momenteel opgedeeld in 3 separate ruimtes. De entree-ruimte geeft toegang tot de slaapkamer (13 m²). Aansluitend is de badkamer (3 m²) met ligbad gesitueerd (toilet aansluiting aanwezig). Deze 3 ruimtes kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Praktijkruimte aan huis, kantoor of levensloopbestendige ruimtes behoren tot de mogelijkheden.

Eerste verdieping:
Overloop met bergkast geeft toegang tot de overige ruimtes. Slaapkamer 1 en 3 zijn gelegen aan de achterzijde en zijn respectievelijk 12 en 8 m². Slaapkamer 2 (11 m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning. De badkamer (2 m²) beschikt over een douche en wastafel.

Tweede verdieping:
De bergzolder met een nokhoogte van 2,2m is verdeeld in twee separate ruimtes. Het creëren van een extra slaapkamer is mogelijk middels aanbrengen van een vaste trap en dakkapel. Tevens is hier de cv-ketel gesitueerd.

Extra informatie:
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing (bouwjaar; vanaf 2000)
- Geheel voorzien van rolluiken
- Tuin beschikt over een achterom
- Keuken is vernieuwd in 2016 en beschikt over vloerverwarming
- Meterkast is vernieuwd in 2016
- Vaste overkapping is geplaatst in 2013
- Voorzien van dakisolatie
- Cv-ketel is gehuurd € 39,83 p/m (bouwjaar 2010)

Aanvullende informatie:
Half vrijstaande levensloopbestendige woning gelegen in Ulestraten. Openbaar vervoer en overige voorzieningen in de nabijheid. Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Stappenplan nieuw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Half vrijstaande woning
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 436
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 55
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 257
Tuin achter Ja
Tuin diepte 9
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 6
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 38
CV ketel eigendom huur
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2010
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Pooters Makelaardij B.V.

Akersteenweg 15
6226HR Maastricht (Limburg)
T: 043-3627674
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Don Boscostraat in Ulestraten?

Verkoop je huis tijdens de Open Huizen dag op zaterdag 5 oktober
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis