Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ
Verrassend ruime hoekwoning (winkel-woning) voorzien van een (verhuurde) winkelruimte (39m²) , zeer ruime bovenwoning (woonopp. 160m²) verdeeld over twee verdiepingen met woonkamer, leefkeuken, badkamer, 3 slaapkamers, studeerkamer en een dakterras, daarnaast beschikt de woning over een dubbele garage (50m²).

Souterrain:
Het souterrain (29m²) is enkel te bereiken middels een vaste trap in de winkel. Deze ruimte wordt momenteel als opslag gebruikt.

Begane grond (Winkel):
Entree, winkelruimte (29m²) met toegang naar de achtergelegen keuken(10m²) met een keukenblok. Vanuit de keuken is er toegang naar een berging (7m²) voor opslag. Tevens is er vanuit de keuken toegang naar het toilet middels een tussenportaal.

Begane grond (Bovenwoning):
Entree, hal met meterkast, trapberging en de trapopgang. Ruime garage (50m²) met een sectionaalpoort. Berging (25m²) met een kleine toiletruimte.

Eerste verdieping:
Woonkamer (30m²) voorzien van een houten vloer en veel lichtinval. Tussenportaal met toegang naar de badkamer en het separaat toilet. De badkamer is voorzien van een douche, bidet en vaste wastafel. Het toilet van een closet en fonteintje.
De eetkamer (15m²) is ook voorzien van een houten vloer en biedt toegang naar de ruime leefkeuken. De keuken (18m²) is voorzien van inrichting in hoekopstelling en diverse apparatuur: afzuigkap, 5 pits inductiekookplaat, combimagnetron, vaatwasser en koelkast.
Bijkeuken met de c.v.-installatie en aansluitingen voor het witgoed. Overloop met toegang naar de twee slaapkamers, de ouderslaapkamer is 19m², slaapkamer 2 (23m²) heeft een trap die toegang biedt naar de garage op de begane grond.

Tweede verdieping:
Bereikbaar middels een vaste trap in de woonkamer, overloop met toegang naar de twee kamers. Slaapkamer 3 (18m²) is aan de voorzijde gelegen. De studeerkamer (8m²) biedt toegang naar het dakterras (26m²).

Extra info:
- De woning is netjes onderhouden in het verleden een aantal malen verbouwd en uitgebreid
- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing
- De HR combiketel (bouwjaar 2017) is eigendom
- De winkelruimte (Akersteenweg 78) wordt momenteel verhuurd. Huurprijs € 700,- per maand excl. gas, water en elektra. Huurtermijn 5 jaar (31-07-2023).
- Door de diverse ruimtes en indeling biedt dit pand zeer veel mogelijkheden.

Algemene info:
De woning heeft een zeer centrale ligging in de gewilde wijk 'Heer'. Diverse winkelvoorzieningen, scholen, openbaar vervoer zijn in de directe nabijheid.
De uitvalswegen A2 en A79 zijn ook in de nabijheid gelegen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 160
Inhoud woonhuis 780
Aantal verdiepingen 4

Overige

Garage Ja
CV ketel Ja
Garage opp 50
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 157
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 53
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2017
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 3
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Pooters Makelaardij B.V.

Akersteenweg 15
6226HR Maastricht (Limburg)
T: 043-3627674
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Uiverstraat in Maastricht?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis