Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime eengezinswoning (bouwjaar 2000) met ROYALE BERGING/ MULTI FUNCTIONELE RUIMTE, woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, vaste trap naar zolder met dakterras en een ruime tuin.


Indeling:


Begane grond:

Via de entree met meterkast, garderobe, trapopgang, toiletruimte, is er doorgang naar de woonkamer en open keuken. De half betegelde toiletruimte is voorzien van wit sanitair.
De woonkamer is voorzien van een parketvloer welke dorpel loos doorloopt naar de gang en de open keuken. Door de aanwezigheid van een groot raam in de achtergevel, heeft men niet alleen veel lichtinval, maar is er ook optimaal tuincontact.

De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en is uitgevoerd in een hoekopstelling (2000) met boven-, onderkasten en veel lades. Deze keuken is voorzien van diverse apparatuur zoals een 5 pits gaskookplaat, vaatwasser, elektrische oven, koelkast, vriezer, spoelunit met een één-greeps mengkraan en een RVS afzuigkap.


Eerste etage:

Op de eerste etage bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en één slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning beschikt over tapijtvloer. De beide slaapkamers gelegen aan de achtterzijde van de woning alsmede de overloop beschikken over een praktische laminaatvloer.

De badkamer is voorzien van een ligbad, een douche en een badkamermeubel voorzien van een wastafel met een één-greeps mengkraan.
Het separaat gelegen toilet is geheel betegeld en voorzien van wit sanitair.


Tweede etage:

Via een vaste trap is toegang tot een ruime zolderverdieping waar een extra kamer gerealiseerd kan worden. Door de aanwezigheid van een grote glazen pui heeft men hier veel lichtinval. Vanuit deze kamer heeft men toegang tot het dakterras gelegen aan de voorzijde van de woning.

Verder is op deze verdieping veel bergruimte gecreëerd.
Op deze verdieping bevindt zich tevens de CV ketel (Atag, eigendom, bouwjaar 2018). Tevens bevindt zich hier een aansluiting voor de wasmachine en droger.


Tuin:

De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd.
De achtertuin is ruim van opzet. Aansluitend aan de woning zijn alle voorbereidingen getroffen voor de realisatie van een aanbouw. Zo is de fundering en de vloer reeds gestort en zijn de zijgevels aanwezig. De bouwtekeningen zijn eveneens aanwezig.

Achter in de tuin bevindt zich een royale berging / multifunctionele ruimte (L 6.31 x B 5.04 x H 2.68) voorzien van een spouwmuur en een raam voor extra daglicht. Tevens is er achterom.


Omgeving:

De woning is gelegen aan een rustige straat. In de directe omgeving bevinden zich verder sportvoorzieningen, winkels, scholen en uitvalswegen.


Algemeen:

De gehele woning is in 2000 gebouwd volgens de recente bouwnormen en beschikt over dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, isoleren glas en HR Cv installatie.
Tevens is de woning geheel voorzien van witte rolluiken.


Energielabel:

Deze woning heeft VOORLOPIG energielabel: A


Kenmerken:

• Rustig gelegen
• Woonkamer met optimaal tuincontact
• Open keuken met diverse apparatuur
• 3 slaapkamers op de 1e verdieping
• Badkamer met ligbad, douche & badkamermeubel
• separaat gelegen 2e toilet
• Ruime zolderverdieping met dakterras
• Royale berging / multifunctionele ruimte
• Voorbereidingen voor aanbouw aanwezig


Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),   is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 115

Overige

Perceel oppervlakte 204
Tussenwoning Ja
Eengezinswoning Ja

Dave Crolla Makelaardij

Postbus 151
6200AD Maastricht (Limburg)
T: 043-3254816
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Micastraat in Maastricht?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis