Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gezien de grote belangstelling voor deze woning worden er momenteel geen bezichtigingen meer ingepland. Natuurlijk kunt u uw belangstelling aan ons kenbaar maken. Indien u een mail stuurt naar info@davecrolla.nl wordt u op de reserve lijst geplaatst en wordt u direct geïnformeerd mocht de woning toch niet verkocht worden.

 

Appartement met balkon gelegen op de 4e etage van het appartementencomplex Sterflat, op wandelafstand van het winkelcentrum `De Brusselse Poort` en op fietsafstand van het stadscentrum.


Indeling:

Begane grond:

Ruime, goed onderhouden entree met bellentableau en brievenbussen. Vanuit de hal heeft men toegang tot de liften en de gemeenschappelijke fietsen- en scooterberging.

4e verdieping (LIFT):

Entree welke toegang geeft naar woonkamer en de half betegelde toiletruimte voorzien van wit sanitair.
De woonkamer kenmerkt zich door veel lichtinval. Vanuit deze woonkamer heeft men toegang tot de half open keuken. deze keuken is voorzien van een neutrale keukenopstelling met onder en bovenkasten. Vanuit de keuken is er toegang tot de aangrenzende berging.
Vanuit de woonkamer toegang tot de slaapkamer. Deze slaapkamer geeft toegang tot het grote balkon gelegen aan de oostzijde.

Zowel de woonkamer als de keuken zijn, net als hal en slaapkamer, voorzien van een  laminaatvloer.

De geheel betegelde badkamer beschikt over een douche een wastafel en een wasmachine aansluiting.
Het gehele appartement is voorzien van isolerend glas.


Ligging:

Het appartement is gelegen aan de oostzijde van Maastricht. De bereikbaarheid met eigen vervoer alsmede het openbaar is uitstekend. Met name de nieuwe Noorderbrug is de aansluiting op de ringweg naar de snelweg zeer goed bereikbaar.
Verder is het winkelcentrum Brusselse Poort gelegen op loopafstand.

 

Vereniging van eigenaren:

De VvE bijdrage bedraagt € 214,- per maand incl. voorschot stookkosten, waterverbruik, opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaak alg. ruimte, onderhoud liften, huismeester, administratie en reservering groot onderhoud. Het saldo van de VvE is positief.

 

Kenmerken:

• Keurig appartement met 1 slaapkamer
• Halfopen keuken met witte keukenopstelling
• Fantastisch uitzicht vanaf het balkon
• Ruime slaapkamer
• Net appartementencomplex met huismeester
• Huren is duurder

 

 

Energielabel:

De woning heeft een definitief energielabel E


Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),  is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

 

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 59

Overige

Appartement Ja

Dave Crolla Makelaardij

Postbus 151
6200AD Maastricht (Limburg)
T: 043-3254816
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Via Regia in Maastricht?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis