Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Instapklaar startersappartement met balkon rustig gelegen in een kleinschalig appartementencomplex.
In de directe omgeving bevinden zich verder sportvoorzieningen, winkels, scholen, uitvalswegen naar A2 en A79, Maastricht UMC+ (AZM) en de Universiteit.


Indeling:

Begane grond:


Entree met bellentableau en brievenbussen. Vanuit de hal heeft men toegang tot het trappenhuis en de gemeenschappelijke (fietsen)berging.


1e verdieping (trap):

Entrée/ hal met meterkast welke toegang tot woonkamer / keuken en de badkamer.
De woonkamer kenmerkt zich door veel lichtinval door de aanwezigheid van een grote raampartij aangrenzend aan het balkon.

De open keuken is voorzien van een witte keukenopstelling met boven -/ onderkasten en lades en beschikt over diverse apparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat, combi-magnetronoven, RVS afzuigkap en een spoelunit met een één-greeps mengkraan.

Vanuit de ruime keuken heeft men toegang tot de separate berging waar zich de wasmachine- en drogeraansluiting bevindt. Deze ruimte is tevens geschikt voor extra bergruimte en/of provisieruimte. Hier staat tevens de CV installatie opgesteld. (Vaillant VHR Ecotech bouwjaar 2015) 

Het appartement heeft 1 grote slaapkamer waar extra bergruimte naast het raam gecreëerd is. De moderne badkamer is voorzien van een hangcloset, een douche en een badkamermeubel.

Het balkon is ruim van opzet en bied plaats genoeg om met meerdere mensen te kunnen zitten. Hier geniet men van de middag- en avond zon.


Algemeen:

Het gehele appartement is voorzien van isolerend glas. Verder zijn de wanden van het hele appartement enkele jaren geleden opnieuw afgewerkt en is de laminaatvloer drempelloos doorgelegd in het gehele appartement.


Omgeving:

De woning is gelegen in een rustige en omgeving. In de directe omgeving bevinden zich verder sportvoorzieningen, winkels, scholen en uitvalswegen.
Ook Maastricht UMC+ (AZM), Universiteit en openbaarvervoer (NS station Randwyck en busverbindingen) zijn op korte afstand gelegen.


Vereniging van eigenaren:

De VvE bijdrage bedraagt € 124,- per maand incl. waterverbruik, opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaak alg. ruimte, administratie en reservering groot onderhoud. Het saldo van de VvE is positief.


Kenmerken:

• Instapklaar appartement met 1 slaapkamer
• Moderne keuken met diverse apparatuur
• Groot balkon
• Ruime slaapkamer
• Moderne badkamer
• Kleinschalig appartementencomplex
• Huren is duurder


Energielabel:

De woning heeft een DEFINITIEF energielabel CAansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),  is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 50

Overige

Appartement Ja

Dave Crolla Makelaardij

Postbus 151
6200AD Maastricht (Limburg)
T: 043-3254816
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Moesdaal in Maastricht?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis