Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze woning wordt aangeboden door Pooters makelaardij.

Verrassend ruime half vrijstaande woning gelegen in het Maastrichtse kerkdorp Borgharen, bestaande uit 3 verdiepingen, voorzien van een ruime woonkamer, open keuken met werkeiland, 2 ruime slaapkamers, moderne badkamer, een zolder die momenteel ingericht is als 3e slaapkamer en een riante achtertuin.

Begane grond:
Entree/ hal met meterkast biedt toegang tot woonkamer en toilet. Het toilet is voorzien van een toilet en een fonteintje. De ruime woonkamer (36m²) is voorzien van een vernieuwde moderne tegelvloer met vloerverwarming. Middels een open hardhouten trap is vanuit de woonkamer de eerste verdieping te bereiken De ruime open keuken is voorzien van inrichting en apparatuur: afzuigkap: 5 pits inductie kookplaat, oven, koelkast, vaatwasser en spoelbak. Tevens biedt de keuken doorgang naar de tuin met overkapping en toegang naar de berging.

Eerste verdieping:
Overloop verschaft toegang tot de slaapkamers 1 en 2, de badkamer en de 2e verdieping. Slaapkamer 1 (14m²) is voorzien van een groot raam dat de kamer voorziet van voldoende lichtinval. De ruimere 2e slaapkamer (18m²) is voorzien van 2 ramen die de kamer voorziet van veel lichtinval. De modern afgewerkte badkamer is voorzien van een bad douche combinatie, wastafel, kast en een toilet.

Tweede verdieping:
De grotendeels afgewerkte zolderetage is voorzien van een overloop met toegang tot de 3e slaapkamer (17m²) voorzien van een CV-ketel, dakkapel en toegang tot de waskamer.

Extra informatie:
- De woning is recent gemoderniseerd: stucwerk, elektriciteit, vloeren met vloerverwarming, badkamer, zolderafwerking met isolatie
- De tuin is Noord-West georiënteerd met veel zonuren
- Voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- De cv-installatie incl. Hesi smart-control is gehuurd €33,30 per maand (2014)

Aanvullende informatie:
Fraai gelegen half vrijstaande woning in de Maastrichtse wijk Borgharen, voorzien van een riante achtertuin en een garage. Borgharen kenmerkt zich als een unieke rustige met groen omgeven buitenwijk van de stad Maastricht, dat geniet van dorpse karakteristieke kenmerken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.
zins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Half vrijstaande woning
Bouwjaar 1901
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1901
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 415
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 134
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 245
Tuin achter Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 36
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom huur
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2014
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Rentekorting op je ASN Hypotheek met ASN Duurzaam Wonen?
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Schoolstraat in Maastricht?

Aangeboden door:

Pooters Makelaardij B.V.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Check hier