Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

SUPER AFGEWERKT, INSTAPKLAAR APPARTEMENT GELEGEN IN HET GROEN!U KRIJGT VAN ONS EEN KOSTELOZE HYPOTHEEKANALYSE, HELDER EN TRANSPARANT MET DUIDELIJKHEID VOOR NU EN IN DE TOEKOMST!Zoekt u een appartement met twee slaapkamers en houdt u van een bosrijke omgeving? Bel dan voor een bezichtiging en laat u aangenaam verrassen!

Prachtig gelegen in een groene woonomgeving. Heerlijk om te wandelen!. Er is parkeergelegenheid in de parkeervakken voor het appartement. Deze is recentelijk nieuw aangelegd. Via de centrale hal komt u binnen en heeft u toegang tot de bellentableau en postvakken en de berging (1.75m x 2.92m). Dan op de eerste woonlaag gelegen treft u dit instapklare appartement aan. Keurig verzorgd. De hal is voorzien van een antracietgrijze tegelvloer. Vanuit de hal heeft u toegang tot links de keuken met bijkeuken/badkamer en serre. En rechts de woonkamer. Verder door het toilet. Het toilet is 3/4 betegeld en voorzien van een vrij staand toilet en fonteintje. De twee slaapkamers zijn rechtdoor te bereiken. De keuken (3.00m x 3.54m) is netjes en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits gaskookplaat met afzuiging, een koelkast en een combi-oven. Vanuit de keuken is de bijkeuken/badkamer bereikbaar. Hier treft u aan een inloopdouche en wastafel met meubel. Ook bevinden zich hier de witgoedaansluitingen. De heerlijke serre (1.56m x 3.54m) is geheel dicht of open te zetten. Heerlijk aangenaam vertoeven in de zomer als ook op de koudere dagen. De woonkamer (4.66m x 3.72m) is gezellig en met veel lichtinval. Het balkon (1.28m x 2.64m) is vanuit de woonkamer te bereiken en kijkt heerlijk weg het groen in. De slaapkamers (3.92m x 2.64 en 4.21m x 2.64m) zijn voor- en achtergelegen en afgewerkt met een nette laminaatvloer. Vanuit de slaapkamer achter is ook het balkon weer bereikbaar.

Heerlijk balkon (1.28m x 2.64m) wat uitkijkt over het groen gelegen aan de achterzijde en aan de voorzijde nog een balkon welke nu als serre wordt gebruikt. Deze kan worden opengezet in de zomer en is aangenaam vertoeven op de koudere dagen.

Algemeen:
- NIET VOOR BELEGGERS!
- ALLEEN BEDOELD VOOR STARTERS!
- INSTAPKLAAR!
- Prachtige groene woonomgeving;
- Twee slaapkamers;
- Twee balkons (voor- en achterzijde);
- Parkeergelegenheid voor de deur;
- Nabij vele voorzieningen.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend “schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De Hypotheker logo

Bereken je maandlasten van dit huis

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 60.1
Inhoud woonhuis 209.1
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon truetrue
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Forcadentstraat in Maastricht?