Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze woning ligt op een rustige locatie in de historische binnenstad van Maastricht (Jekerkwartier) met uitstekende voorzieningen zoals winkels, horeca, openbaar vervoer, universiteit, hogeschool en recreatie bevinden in de directe omgeving. Op loopafstand van het Vrijthof en de Markt.

In dit deel van het sfeervolle Jekerkwartier liggen eveneens de Toneelacademie Maastricht, het Conservatorium Maastricht en de Jan van Eyck Academie. Tevens zijn er meerdere basisscholen (Montessori, Sint Aloysius en de Sint Oda School) in de directe omgeving aanwezig.

Indeling:
Via de entree op de begane grond bereikt u de hal met plavuizen vloer en meterkast. U treft hier de trapopgang naar de eerste verdieping.

1e verdieping:
Via de trap op de begane grond bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Aan de ene kant bevindt zich de ruime woonkamer met houten vloer en aan de andere kant de keuken en de bijkeuken.

De woonkamer beschikt over grote raampartijen waardoor er veel lichtinval wordt gerealiseerd. Tevens is deze ruimte afgewerkt met sfeervolle authentieke ornamenten. Achter de woonkamer bevindt zich een afgesloten ruimte van ca. 25m² die toegankelijk gemaakt dient te worden. Deze ruimte kan naar eigen inzicht worden ingedeeld en bij de eerste verdieping worden betrokken.

De keuken is voorzien van een tegelvloer en beschikt over een verouderde keuken aanbouw met een 4-pitsgaskookplaat, een afzuigkap, een koelkast en een oven. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken.
De bijkeuken is afgewerkt met een vinyl vloer en voorzien van de aansluiting voor de wasautomaat.

2e verdieping:
Via de overloop op de eerste verdieping bereikt u de overloop op de tweede verdieping. U treft hier twee ruime slaapkamers en de badkamer aan. De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking en hebben allebei de beschikking over een separate berging. Eén berging is voorzien van de opstelplaats van de cv-ketel. De betegelde badkamer is voorzien van een toilet met vrij hangend closet, ligbad en wastafelmeubel.

Omgeving:
Deze woning ligt op een rustige locatie in de historische binnenstad van Maastricht (Jekerkwartier) met uitstekende voorzieningen zoals winkels, horeca, openbaar vervoer, universiteit, hogeschool en recreatie bevinden in de directe omgeving. Op loopafstand van het Vrijthof en de Markt. In dit deel van het sfeervolle Jekerkwartier liggen eveneens de Toneelacademie Maastricht, het Conservatorium Maastricht en de Jan van Eyck Academie. Tevens zijn er meerdere basisscholen (Montessori, Sint Aloysius en de Sint Oda School) in de directe omgeving aanwezig.
?
Bijzonderheden:
- Betreft rijksmonument no. 27140.
- Grotendeels voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing m.u.v. de badkamer, deze is voorzien van een
raam met kunststof kozijn en dubbele beglazing.
- Merk cv-ketel Bosch HR (eigendom).
- Warmwatervoorziening door middel van combiketel.
- Grotendeels voorzien van rolluiken.
- Voorzien van sfeervolle ornamenten.
- Gelegen op uitstekende locatie op slechts 550 meter van het Vrijthof!
- Parkeren mogelijk via parkeervergunning en betaald parkeren aan openbare weg.
- Het conform NEN2580 meetrapport is ter inzage beschikbaar.
- Te moderniseren.
- Vereniging van eigenaren is geen actieve vereniging.

Gelet op de omstandigheid dat de huidige verkopers de woning nooit hebben bewoond wordt er bij de verkoop een niet-bewoners en ouderdomsclausule opgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De Hypotheker logo

Bereken je maandlasten van dit huis     > klik hier

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 1880
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1880
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 376
Aantal verdiepingen 3

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Ligbad Ja
Dak type Zadeldak
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel G
Rolluiken Ja
Hellend dak Pannen,bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
TypeCV ketel Bosch Hr Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen,bitumineuze Dakbedekking
Dichte keuken Ja
Oppervlakte woonkamer 26
Stadscentrum Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Aanvaarding opmerking Aanvaarding per direct
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Kakeberg in Maastricht?

Aangeboden door:

Ben Mordang Makelaardij