Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime eengezinswoning met garage, 3 slaapkamers, gesloten keuken, vaste trap naar zolder en een omsloten tuin. Deze woning is gelegen in een rustige straat in de geliefde woonwijk Heer.


Indeling:

Begane grond:

Entree / hal met toegang tot het toilet, trapopgang, keuken en de woonkamer. Deze doorzon woonkamer kenmerkt zich door veel lichtinval en is voorzien van een openhaard. De vloer van de woonkamer is voorzien van een parketvloer.
De gesloten keuken beschikt over een keukenopstelling met lades, boven- en onderkasten. Verder is deze keuken uitgerust met een koelkast met vriesvak,  4 pits gaskookplaat en een spoelunit. Vanuit de keuken is er eveneens toegang naar de achtertuin.


1e verdieping:

Via de spiltrap in de entree/hal heeft men toegang tot de 1e verdieping.
Vanuit de overloop is er toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Twee van de slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde, 1 slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, een douche, een wastafel en een hangcloset.


Zolder verdieping:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. Door de goede stahoogte kan er op deze verdieping nog een extra kamer gerealiseerd worden. Deze zolderruimte beschikt over 3 kleine dakraampjes.
Deze verdieping heeft tevens een aparte ruimte waar zich de CV ketel ( Burnham Europe, bouwjaar onbekend, eigendom) en de geiser ( Fasto, bouwjaar onbekend, eigendom) bevindt. De andere ruimte wordt gebruikt als bergruimte.


Tuin:

De ruime voortuin is fraai aangelegd. De achtertuin is omsloten en is bereikbaar via de toegangspoort vanaf de oprit en de garage. De oprit bied plaats voor het parkeren van meerdere auto’s.
Tevens beschikt deze woning over een terrasoverkapping.


Garage:

De separaat gelegen garage is voorzien van elektriciteit, water en afvoer. Hier bevindt zich tevens de wasmachine en droger aansluiting.


Rondom:

De gehele woning is voorzien van houten kozijnen deels voorzien van isolerend glas, deels voorzien van enkel glas. Verder beschikt de woning deels over rolluiken.


Energielabel:

Deze woning heeft een DEFINTIEF energielabel:F


Algemeen:

De woning verkeerd in een prima staat van onderhoud, maar gezien een groot deel van de inrichting gedateerd is, biedt deze woning een uitstekende mogelijkheid tot het verwezenlijken van een prachtige woning naar eigen smaak.


Kenmerken:

• Rustig gelegen
• Woonkamer met parketvloer en  openhaard
• Ruime keuken
• 3 ruime slaapkamers
• Ruime zolder
• Garage
• Omsloten achtertuin


Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),   is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 110

Overige

Perceel oppervlakte 239
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 110

Overige

Perceel oppervlakte 239
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Secretaris van Berghestraat in Maastricht?

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Secretaris van Berghestraat in Maastricht?