Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze karakteristieke en grote woning aan de Julianastraat te Borgharen is perfect voor uw gezin als u een grote woning wilt met veel mogelijkheden! Het is gelegen op 10 minuten afstand van Maastricht in een prachtig dorp langs de Maas. U geniet van de rust van een landelijke omgeving, maar bent toch dicht bij de voordelen van de stad.

De woning is goed bereikbaar en u kunt parkeren voor de deur. Er wordt in de nabije toekomst een fietsverbinding geopend naar het centrum van Maastricht waardoor u in korte tijd op de markt van Maastricht staat. De dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving ligt op slechts 5 minuten rijden. Busverbinding is in de nabijheid van de woning.

De woning beschikt over ruime kamers met veel lichtinval. De woning is in gebruik als hospitaverhuur. Er zijn aldus meerdere badkamers en keukens aanwezig in het pand. In het geval dat u ook interesse heeft in hospitaverhuur, heeft u hier tegen zeer lage kosten een woning. Wanneer u het gehele huis als woonhuis zou willen inrichten, dan heeft u zes slaapkamers ter beschikking waaronder die met eigen voorzieningen. Voor kinderen; en dan met name op een wat hogere leeftijd, is het dus ideaal om ze hun eigen plekje te kunnen geven. Op dit moment is er een aanbouw geplaatst waar voorheen de tuin was, deze kan ook weer in ere worden hersteld. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruim dakterras.

INDELING
Souterrain:
In het souterrain is een kelder gesitueerd van 3x2m.

Begane grond:
Er zijn twee voordeuren. De linkervoordeur geeft toegang tot het appartement op de begane grond. Dit appartement heeft een grote woonkamer met luxe keuken en twee slaapkamers en tevens twee badkamers met douche, toilet en bad. De rechtervoordeur geeft toegang tot het bovenhuis. Op de begane grond is een hal met meterkast, toilet met fontein en de wasruimte. vanuit daar heeft u toegang tot het trappenhuis dat leidt naar de de verdiepingen.

1e verdieping:
Ruime overloop met toegang tot 3 slaapkamers..
Slaapkamer I: Deze ruime slaapkamer (22m2) aan de voorkant van het huis voelt extra ruim door veel lichtinval. Deze kamer is perfect geschikt voor een master bedroom.
Slaapkamer II: Deze kamer heeft een grootte van 14m2 met een eigen douche en heeft toegang tot het huidige dakterras.
Slaapkamer III: Deze is slaapkamer 10m2 groot.

2e verdieping/Zolder
Slaapkamer IV: Deze zolderkamer is 20m2 groot.
Er is op deze verdieping verder opslag ruimte en de CV ketel.

Bijzonderheden:
- Veel kamers;
- Woning is voorzien van een deel kunststof kozijnen en deel houten kozijnen.
- De woning beschikt over dubbele beglazing.
- Mogelijkheid voor hospita verhuur van kamers. Dit brengt lage woonlasten met zich mee voor de eigenaar/bewoner.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1930
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 220
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 151
Tussenwonin Ja
Aantal badkamers 5
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 6

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1930
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 220
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 151
Tussenwonin Ja
Aantal badkamers 5
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 6

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Julianastraat in Maastricht?

Aangeboden door:

GEWOON Makelaardij

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Julianastraat in Maastricht?