Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vrijheid’ krijgt hier wel een hele bijzondere betekenis.
Men zegt weleens; “Vrijheid is onbetaalbaar.” Toch is dat betrekkelijk. Waar u in de Randstad genoegen moet nemen met een loft of appartement, koopt u voor hetzelfde bedrag in een van de andere provinciën alle vrijheid die u zich maar wenst. Deze villa aan de Maasveldweg 5 in Broekhuizenvorst is daar een goed voorbeeld van. Gelegen op een perceel van 1513 m² grond beschikt u hier over vier (of naar wens 6) slaapkamers, een kantoor, een ruime en luxe keuken, tuinkamer, 3 badkamers, 5 toiletten, een inpandige garage met opstelplaats voor twee auto’s en meerdere motoren/fietsen, een luxe en riant zwembad, en een tuinhuis met aparte keuken, douche en eetruimte. Vrijheid onbetaalbaar? Oordeelt u zelf.
De villa ligt op een mooie plek langs de Maasveldweg, tegenover een natuurgebied dat grenst aan de rivier de Maas. Vanuit de woning kunt u de schepen zien varen. In combinatie met het natuurgebied een uitzicht dat niet snel zal vervelen.

Indeling
Inpandige garage en souterrain
De woning beschikt over een inpandige garage met opstelplaats voor twee auto’s en meerdere fietsen of motoren. Op de eigen (verwarmbare) oprit is ruimte voor ca. acht auto’s.
Daarnaast is er een kelder met twee ruimtes welke geschikt zijn als extra slaapkamers, hobbyruimte, fitness en/of saunaruimte.
Verder is er de technische ruimte en een aparte wijnkelder.

Begane Grond:
Over vrijheid gesproken. In de woning valt direct op met hoeveel zorg en smaak deze woning opgebouwd is. Een imposante gang, speelse zichtlijnen door de splitlevel indeling en een smaakvolle combinatie van materialen zoals Amerikaans walnoten hout, glas en metaal, met een mooie zwarte basalt natuursteenvloer als basis. De riante woonkeuken vormt het centrum van het huis. Hier komt u samen om te koken, te eten en te ontmoeten. Kookavondjes met vrienden, of lekker lang tafelen met uw gezin. Afgewerkt met de mooiste materialen en voorzien van alle ruimte en inbouwapparatuur die u zich maar wenst.
De gang naar de tuinkamer brengt je langs de garderobe, een ruim toilet met aparte urinoir en de bijkeuken met dezelfde materiaaltoepassingen als de hoofdkeuken.
De tuinkamer zelf heeft al een flinke afmeting, maar doet nog ruimer aan door de zichtbare dakconstructie met de spanten van Frans eiken en grote raampartijen aan alle 4 de zijdes met zicht op de tuin met zwembad en de Maasbedding. De blikvanger is de op maat gemaakte kroonluchter van geweien, passend in de ambiance van de tuinkamer. Verder is de open haard een eyecatcher en zijn de speciale luidsprekers onzichtbaar achter het stucwerk weggewerkt.
Aangrenzend aan de woonkamer is een groot overdekt terras met een buitenkeuken met koelkast, grilplaat en gasbrander. Alle gekozen materialen en afwerking zijn afgestemd op de materiaalkeuzes in huis. Het terras is door middel van elektrisch bedienbare screens af te sluiten en middels infrarood verwarming te verwarmen.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers, een badkamer en separate toiletruimte gesitueerd. Een derde kamer is in gebruik als kantoor. Alle bedden, meubelen en (wand)kasten zijn op maat gemaakt, in de stijl van de woning. Deze kunnen bij de verkoop worden overgenomen. Zo hoeft u alleen uw eigen spullen mee te nemen. Dat is pas instap klaar. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en een wandmeubel met dubbele wastafel spiegel en kasten.

Tweede verdieping:
De master bedroom is gelegen op de tweede verdieping. Met de zichtbare dakconstructie met de spanten van Frans eiken en grote raampartij en uitzicht op de Maas doet de kamer erg ruim aan. De slaapkamer beschikt verder over een op maat gemaakt bedmeubel met geïntegreerde koelkast en televisie . Aangrenzend is een eigen riante privé badkamer met eigen toilet en bidet, een ruime twee persoons inloopdouche en wandmeubel met dubbele wastafel, kasten en verwarmde spiegel. De aanwezige inloopkast kan in een handomdraai worden omgetoverd naar een extra ruimte met ligbad (voorzieningen aanwezig). Verder beschikt de badkamer over dubbele openslaande deuren naar het dakterras. Dat wordt wakker worden met uitzicht op de Maas. Wie kan dat nu zeggen?

Derde verdieping:
De derde verdieping bestaat uit onder andere een zeer grote slaapkamer met eigen badkamer welke voorzien is van toilet en douche, elektrisch bedienbare Velux dakramen met geïntegreerde zonwering en rolluiken. Verder is hier de technische ruimte met cv-installatie en een inpandige berging.
Een prachtig zwembad
Tussen de woning en het tuinhuis ligt een prachtig zwembad van een forse afmeting (ca. 17,5 meter lang en 5,70-7,34 meter breed) in een onder architectuur aangelegde tuin met een vijverpartij. Een fraaie blikvanger waar u van kunt genieten zodra het weer het toelaat. Het zwembad is te verwarmen (warmtewissselaar), heeft twee waterspuwers en onderwaterverlichting die naar wens in verschillende kleuren geschakeld kan worden. Voor de kleine kinderen is er een speciaal afgesloten ondiep speelgedeelte met een vloerafwerking van zwarte basalt.
Naast het zwembad ligt het riante buitenverblijf. Hier kunt u na het zwemmen een snelle douche (binnen of buiten) nemen en lekker aanschuiven aan de tafel. Het verblijf is compleet overdekt en beschikt over een douche, toilet, berging en technische ruimte. Verder is het verblijf voorzien van inbouwspots, inbouwspeakers en beschikt het over een buitenkeuken met koelkast, grilplaat en gasbrander. Zo is een zomerse maaltijd snel op tafel gezet.
Daarna is het heerlijk vertoeven in de royale zithoek waar televisie(aansluiting) aanwezig is en een gashaard een sfeervolle ambiance biedt. Voor de frissere avonden zorgt hier een infraroodverwarming voor de gewenste temperatuur.

Een tuin met veel privacy
De tuin is daar waar privacy verlangd wordt afgezet met steenkorfwanden gevuld met de bij deze locatie behorende maaskeien. Daar waar transparantie maar toch afscherming gevraagd is, is de tuin afgezet met een sierhekwerk. De natuursteen tegels zijn van dezelfde hoogwaardige zwarte gebrande en geborstelde basalt als toegepast in het huis. De tuin is tevens voorzien van een 3-zone beregeningssysteem.
De tuinverlichting zorgt in de avonduren niet alleen voor functionaliteit, maar zet de villa ook op een bijzondere wijze in het licht waardoor sommige delen van de woning lijken te zweven.

Afwerkingsniveau:
De woning is van een zeer hoog afwerkingsniveau en voorzien van alle gemakken die u zich maar wenst. Zo hebben de ramen bijvoorbeeld shutters en automatische jaloezieën als zonwering. Door de vele verdiepingshoge glaspartijen is er toch de nodige transparantie.
Verder heeft de woning een beveiligingssysteem met camera’s en zijn alle voorzieningen (ook van buitenaf) te bedienen door middel van domotica (KNX). Ook zijn alle kamers voorzien van TV en data aansluitingen.

Een fijn dorp om te wonen
Broekhuizenvorst is een fijn dorp met een mooie kern waar veel verenigingen zijn en veel activiteiten georganiseerd worden.
De basisschool ligt om de hoek. Verder kunt u in de natuurlijke omgeving heerlijk wandelen en fietsen. Tijd voor een tussenstop? In de omgeving zijn horecagelegenheden genoeg zoals in het naburige Broekhuizen met zijn bekroonde terrassen aan de Maas en zijn Maasboulevard. Een stevige dorst is snel gelest bij de beroemde Hertog Jan bierbrouwerij van Arcen. Voor boodschappen kunt u terecht in het nabijgelegen Horst, Tienray, Lottum of Grubbenvorst.

Algemeen:
• In uitstekende staat bevindend landhuis/villa met hoog afwerkingsniveau
• Opgeleverd februari 2012
• Nabij uitvalswegen A67 en A73
• Openbaar vervoer (2 Bushaltes)op ca. 250 meter afstand
• In natuurrijke omgeving (aan een fietsknooppuntroute)
• Woonhuis heeft een vloeroppervlak van 429m² en een inhoud van 1925m³
Tuinhuis heeft een vloeroppervlak van ca.78m² en een inhoud van ca.252m³
• Perceeloppervlakte 1.513 m2.
• Omheinde aangelegde zonnige tuin met vijverpartij, beregeningssysteem en veel privacy.
• Luxe ruime leefkeuken
• Zwevende toiletten en urinoir
• Hardglazen binnendeuren met designgrepen
• Alle binnendeuren in akoestische uitvoering met een afwerking van donker gerookt eiken met speciaal rvs-beslag en zonder zichtbare scharnieren.
• Bijkeuken
• Alle ruimtes voorzien van vloerverwarming, badkamers tevens voorzien van designradiatoren
• Koeling mogelijkheid via vloerverwarming
• Verblijfruimtes allen met Basalt natuursteen, slaapkamers allen met eiken parket en kelderruimtes met pvc vloeren.
• Overdekt terras met keukenblok, inbouwspots, heaters, inbouwspeakers en screens
• Woonkamer, keuken en hal voorzien van meerdere schuifpuien
• Siemens inbouwapparatuur in keuken en buitenkeukens
• Aanrechtbladen keuken, bijkeuken en buitenkeukens zwart graniet
• Nefit Topline c.v. ketel, zonnecollectoren t.b.v. warmwatervoorziening en groot warmwaterreservoir (alle douches gelijktijdig warm water)
• Doucheruimte en technische ruimte bij het zwembad
• Hoog isolerende aluminium kozijnen met akoestische (geluidswerende) inbraak werende beglazing en horren
• Fingerprint (sleutel loos) deuropeners en elektrisch te bedienen ramen (diverse manieren programmeerbaar, ook op afstand)
• Aluminium design voordeur
• Verdekt liggend ingebouwde lamellen zonwering (jaloezieën)
• Gecertificeerde alarminstallatie met rondom camera’s en diverse akoestische meldingssystemen
• Woonkamer en keuken met displays met alle Domotica functies
• Sonos geluidssysteem in woonkamer, keuken, badkamers, terras en tuinhuis
• Hoogwaardige spouw en dakisolatie (Rc=min.5,0 m²K/W)
• Keramisch pannendak, verholen goten, zinken hemelwaterafvoeren (Ingemetseld, vlakliggend)
• Aanvaarding/beschikbaarheid in overleg
• Deze woning is qua grootte en ligging zéér geschikt voor grotere gezinnen of kantoor/praktijk aan huis

Englisch:
Maasveldweg 5, Broekhuizenvorst
‘Freedom’ has a very special meaning here.
Some people say: “Freedom is priceless.” However, that is a relative
statement. While you have to be satisfied with a loft or apartment in the
Randstad, you can buy all the freedom you like for the same amount in one
of the other provinces. This villa at the Maasveldweg 5 in Broekhuizenvorst
is a good example of that. Located on a plot of 1,513 m² of land, you have
four (or, if desired, 6) bedrooms available to you, an office, a spacious and
luxurious kitchen, garden room, 3 bathrooms, 5 toilets, an integral garage
with space for two cars and multiple motorbikes/bicycles, a luxurious and
spacious swimming pool, and a garden house with separate kitchen,
shower and dining area. Freedom is priceless? You can be the judge of
that.
The villa is located at a beautiful location next to the Maasveldweg,
opposite a nature area which is adjacent to the river Meuse. From the
house you can see boats sailing. In combination with the nature area, it is a
view that will never get old.

Layout:
Integral garage and basement
The house features an integral garage with space for two cars and multiple
bicycles or motorbikes. There is space for approx. eight cars on the private
(heated) driveway.
In addition, there is a basement with two areas which are suitable as extra
bedrooms, hobby area, fitness and/or sauna area.
In addition, there is the technical space and a separate wine cellar.

Ground Floor:
Speaking of freedom. It is striking in this house how this home is structured
with care and taste. An imposing hallway, playful sightlines because of the
split-level layout and a sophisticated combination of materials such as
American walnut wood, glass and metal, with a beautiful black basalt
natural stone floor as basis. The spacious kitchen diner forms the centre of
the house. Here you gather for cooking, dining and socialising. Evenings of
food with friends, or enjoy some long dining with your family. Finished with
the most beautiful materials and featuring all the space and built-in
appliances you would want.
The hallway to the garden room takes you by the wardrobe, a spacious
toilet with separate urinal and the scullery with the same application of
materials as the main kitchen.
The garden room itself is already generously sized, but appears even more
spacious because of the visible roof construction with the trusses of French
oak and large windows on all 4 of the sides with view on the garden with
swimming pool and the Meuse riverbed. The eye-catcher is the custom
chandelier of antlers, suitable in the ambiance of the garden room.
Furthermore, the fireplace is an eye-catcher as well, and the special
speakers have been hidden out of sight behind the stucco.
Adjacent to the living room, there is a large covered terrace with an outside
kitchen with refrigerator, griddle and gas burner. All selected materials and
finishing are coordinated to the choices of material in the house. The
terrace can be closed by means of electrically operated screens and heated
with infrared heating.

First floor:
Two bedrooms, a bathroom and separate toilet space are located on the
first floor. A third room is in use as office. All beds, furniture and (wall)
closets are customer made, in the style of the house. These can be
transferred at the time of sale. This way you will only need to take your own
items. Talk about ready-to-go. The bathroom features a bathtub, walk-in
shower and a wall unit with double washstand, mirror and closets.
Second floor:
The master bedroom is located on the second floor. With the visible roof
construction with the trusses of French oak and large windows and the view
on the Meuse, the room feels very spacious. In addition, the bedroom
features a custom bedroom furniture unit with integrated refrigerator and
television. There is an adjacent private spacious bathroom with private toilet
and bidet, a spacious two-person walk-in shower and wall unit with double
washstand, closets and heated mirror. The walk-in closet there can be
easily transformed into an extra space with bathtub (amenities available).
Furthermore, the bathroom features double French doors to the roof
terrace. This means you can wake up with a view on the Meuse river. Who
else gets to say that?

Third floor:
The third floor features a very large bedroom with private bathroom which
comes with a toilet and shower, electrically operated Velux skylights with
integrated sunblinds and roller shutters. In addition, the technical area with
central heating system and integral storage are here.
A beautiful swimming pool
There is a beautiful swimming pool, generously sized (approx. 17.5 metres
in length and 5.70-7.34 metres in width), located between the house and
the garden house, in an architecturally landscaped garden with water
feature. A true eye-catcher to enjoy when the weather is nice. The
swimming pool can be heated (heat exchanger), has two gargoyles and
underwater lighting which can be adjusted as desired in various colours.
For small children, there is a special enclosed undeep play area with black
basalt floor finishing.
The spacious outside area is located next to the swimming pool. After
swimming, you can take a quick shower here (inside or outside) and join the
others at the table. The area is completely covered and features a shower,
toilet, storage and technical area. Furthermore, the area features built-in
spots, built-in speakers and comes with an outside kitchen with refrigerator,
griddle and gas burner. A nice summer meal will be on the table in no time.
Afterwards, it is good to reside in the generously sized sitting corner where
there is a television (connection) and where a gas fireplace provides an
atmospheric ambiance. Infrared heating ensures the desired temperature in
the colder evenings.

A garden with lots of privacy
The garden is there where privacy is desired enclosed with stone basket
walls, filled with the Meuse stones belonging to this location. Where
transparency, but also enclosure is required, the garden is enclosed with
decorative fencing. The natural stone tiles are of the same high quality
black burnt and brushed basalt as found in the house. The garden also
features a 3-zone irrigation system.
The garden lighting ensures more than just functionality in the evening
hours, but also lights up the villa in a special way, resulting in the effect that
some parts of the house appear to float.

Finishing level:
The house has a very high finishing standard and features all conveniences
you may want. For example, the windows feature shutters and automatic
blinds as sunblinds. Thanks to the many storey-high glass features, there is
much needed transparency
Furthermore, the house has a security system with cameras and all
amenities (also from outside) can be operated with the home automation
system (KNX). In addition, all room feature TV and data connections.

A pleasant village to live in
Broekhuizenvorst is a pleasant village with a beautiful centre with many
associations and lots of organised activities.
The primary school is located around the corner. Furthermore, the vicinity
with all its nature is ideal for hiking and cycling. Time for a stopover? There
are plenty of catering establishments in the vicinity, such as in nearby
Broekhuizen with its award-winning terraces by the Meuse and by the
Maasboulevard. You won’t be thirsty for much longer if you go to the
famous Hertog Jan beer brewery van Arcen. For groceries you can go to
the nearby Horst, Tienray, Lottum or Grubbenvorst.

General:
• Manor/villa with high finishing standard, in excellent condition
• Completed February 2012
• Close to arterial roads A67 and A73
• Public transport (2 bus stops) at approx. 250 metres distance
• In vicinity full of nature (by bicycle network)
• Residential house has a surface area of 429 m² and a content of 1,925 m³
Garden house has a surface area of approx. 78 m² and a content of approx.
252 m³
• Plot size 1,513 m2.
• Surrounding landscaped sunny garden with water feature, irrigation
system and lots of privacy
• Luxurious spacious kitchen diner
• Wall-mounted toilets and urinal
• Hard glass inside doors with design handles
• All inside doors in acoustic implementation with a finishing of dark smoked
oak with special stainless steel fitting and without visible hinges
• Scullery
• All areas feature floor heating, bathrooms also feature design radiators
• Cooling possible through floor heating
• Recreation rooms all with Basalt natural stone, bedrooms all with oak
parquet and basement areas with PVC floors
• Covered terrace with kitchen block, built-in spots, heaters, built-in
speakers and screens
• Living room, kitchen and hall featuring multiple sliding doors
• Siemens built-in appliances in kitchen and outside kitchens
• Countertops kitchen, scullery and outside kitchen black granite
• Nefit Topline central heating boiler, solar collectors for hot water supply
and large hot water reserve (all showers hot water at the same time)
• Shower area and technical area with the swimming pool
• Highly insulating aluminium window frames with acoustic (soundproofing)
burglary-resistant glazing and insect screens
• Fingerprint (keyless) door openers and electrically operated windows
(programmable in various ways, also remotely)
• Aluminium design front door
• Concealed built-in lamella sunblinds (blinds)
• Certified alarm system with surrounding cameras and various acoustic
reporting systems
• Living room and kitchen with displays with all home automation functions
• Sonos sound system in living room, kitchen, bathrooms, terrace and
garden house
• High quality cavity and roof insulation (Rc=min.5.0 m²K/W)
• Ceramic tiled roof, hidden gutters, zinc rainwater discharge (masonry, flat)
• Acceptance/availability in consultation
• With its size and location, this house is very suitable for larger families or
office/practice at home


German:
„Freiheit" erhält hier eine ganz besondere Bedeutung.

Man hört öfter schon mal, dass „Freiheit unbezahlbar ist." Doch das ist relativ. Während man sich in der Randstad mit einer Wohnung oder einem Loft begnügen muss, kann man sich in einer der anderen Provinzen für das gleiche Geld alle Freiheiten ermöglichen, die man sich vorstellen kann. So auch diese Villa am Maasveldweg 5 in Broekhuizenvorst. Auf einem Grundstück von 1.513 m² haben Sie hier vier (oder auf Wunsch 6) Schlafzimmer, ein Büro, eine weitläufige und luxuriöse Küche, ein Gartenzimmer, 3 Badezimmer, 5 Toiletten, eine Garage mit Platz für zwei Autos und mehrere Motorräder/Fahrräder, ein luxuriöses und großzügiges Schwimmbad und ein Gartenhaus mit separater Küche, Dusche und Essbereich. Freiheit unbezahlbar? Überzeugen Sie sich selbst.
Die Villa hat eine wunderschöne Lage am Maasveldweg, gegenüber einem Naturschutzgebiet, das an den Fluss die Maas grenzt. Vom Haus aus können Sie die Schiffe beim Segeln beobachten. Im Zusammenspiel mit dem Naturschutzgebiet genießen Sie eine Aussicht, die so schnell nicht langweilig wird.
Grundriss
Hauseigene Garage und Untergeschoss
Das Haus hat eine Garage mit Platz für zwei Autos und mehrere Fahrräder oder Motorräder. Auf der privaten (beheizbaren) Auffahrt ist Platz für etwa acht Autos.
Es gibt ein Untergeschoss mit zwei Räumen, die als zusätzliche Schlafzimmer, Hobbyraum, Fitness- und / oder Saunaraum geeignet sind.
Außerdem gibt es einen Technikraum und einen separaten Weinkeller.

Erdgeschoss:
Wenn wir schon von Freiheit sprechen: Im Haus merkt man sofort, mit wie viel Sorgfalt und Geschmack dieses außergewöhnliche Objekt gebaut wurde. Eine eindrucksvolle Eingangshalle, verspielte Sichtachsen durch die Split-Level-Bauweise und eine geschmackvolle Kombination von Materialien wie amerikanischem Nussbaumholz, Glas und Metall, sowie einem schönen schwarzen Basaltsteinboden als Basis. Die geräumige Küche ist das Zentrum des Hauses. Hier kommt man gerne zusammen, um zu kochen, zu essen und sich zu treffen. Kochabende mit Freunden, oder lange Abendessen mit der Familie. Gefertigt mit den feinsten Materialien und ausgestattet mit allem Platz und Geräten, die Sie sich wünschen.
Der Flur zum Gartenzimmer führt Sie vorbei an der Garderobe, einer sehr geräumigen Toilette mit separatem Urinal und dem Hauswirtschaftsraum mit den gleichen Materialien wie die Hauptküche.
Das Gartenzimmer selbst verfügt bereits über eine bemerkenswerte Größe, ist aber durch die sichtbare Dachkonstruktion mit den Balken aus französischer Eiche und den großen Fenstern auf allen 4 Seiten mit Blick auf den Garten mit Schwimmbad und das Flussbett der Maas noch räumlicher. Ein ganz besonderer Blickfang ist der maßgeschneiderte Kronleuchter aus Hirschgeweihen, passend zum Ambiente des Gartenzimmers. Außerdem ist der Kamin ein Hingucker und die eingebauten Speziallautsprecher wurden unauffällig hinter dem Putz eingebaut.
Angrenzend an das Wohnzimmer befindet sich eine große überdachte Terrasse mit einer Außenküche mit Kühlschrank, Grill und Gasbrenner. Alle gewählten Materialien und Oberflächen sind auf das Material im Haus abgestimmt. Die Terrasse kann mittels elektrisch betriebener Screens und Infrarotheizung geschlossen werden.

Erste Etage:
Im ersten Stock befinden sich zwei Schlafzimmer, ein Badezimmer und eine separate Toilette. Ein dritter Raum wird zu diesem Zeitpunkt als Büro genutzt. Alle Betten, Möbel und (Wand-) Schränke sind maßgefertigt, ganz im Stil des Hauses. Diese können beim Kauf übernommen werden. Sie müssten also nur Ihre eigenen Sachen mitbringen und können einfach einziehen. Das Badezimmer hat eine Badewanne, eine Dusche und einen Wandschrank mit Doppelwaschbecken, Spiegel und Schränken.

Zweite Etage:
Das Hauptschlafzimmer befindet sich in der zweiten Etage. Mit seiner sehenswerten Dachkonstruktion, den Balken aus französischer Eiche und großen Fenstern mit Blick auf die Maas bietet der Raum einen sehr geräumigen Charakter. Das Schlafzimmer verfügt außerdem über einen maßgefertigten Nachttisch mit integriertem Kühlschrank und Fernseher. Nebenan befindet sich ein weitläufiges privates Badezimmer mit eigener Toilette und Bidet, einer komfortablen Dusche für zwei Personen und einer Wandeinheit mit Doppelwaschbecken, Schränken und beheiztem Spiegel. Der vorhandene begehbare Kleiderschrank kann im Handumdrehen in ein zusätzliches Zimmer mit Badewanne (Vorrichtungen vorhanden) umgewandelt werden. Außerdem hat das Badezimmer Doppeltüren zur Dachterrasse. Sie wachen mit Blick auf die Maas auf. Wer kann das schon sagen?

Dritte Etage:
Die dritte Etage besteht aus einem sehr großen Schlafzimmer mit eigenem Bad, das mit WC und Dusche ausgestattet ist, und elektrisch betriebenen Velux-Dachfenstern mit integrierten Jalousien und Rollläden. Auf dieser Etage finden Sie zudem den Technikraum mit Zentralheizung und einen Lagerraum.
Ein traumhaftes Schwimmbad
Zwischen dem Haus und dem Gartenhaus befindet sich ein traumhaftes Schwimmbad von beachtlicher Größe (ca. 17,5 Meter lang und 5,70-7,34 Meter breit) in einem liebevoll angelegten Garten mit Teich. Ein wundervoller Hingucker, den Sie genießen können, sobald das Wetter es zulässt. Das Schwimmbecken ist beheizbar (Wärmetauscher), hat zwei Wasserspeier und eine Unterwasserbeleuchtung, die über verschiedene Farbeinstellungen verfügt. Für die kleinen Kinder gibt es einen speziellen umschlossenen flachen Spielbereich mit einem Bodenbelag aus schwarzem Basalt.
Neben dem Schwimmbad befindet sich der groß angelegte Außenbereich. Hier können Sie sich nach dem Schwimmen schnell duschen (drinnen oder draußen) und am Tisch sitzen und genießen. Der Bereich ist komplett überdacht und verfügt über eine Dusche, ein WC, einen Abstellraum und einen Technikraum. Außerdem ist der Außenbereich mit Einbaustrahlern und Einbaulautsprechern ausgestattet und verfügt des Weiteren über eine Außenküche mit Kühlschrank, Grill und Gasbrenner. So ist schnell eine sommerliche Mahlzeit serviert.
Im Anschluss daran lässt es sich wunderbar in der gemütlichen Sitzecke entspannen, wo ein Fernseher bzw. Fernsehanschluss vorhanden ist und ein Gaskamin für eine gemütliche Atmosphäre sorgt. Für die frischeren Abende gibt es eine Infrarotheizung für die jeweils gewünschte Temperatur.

Ein Garten mit ausreichend Privatsphäre
Der Garten ist dort, wo Privatsphäre gefragt ist, mit Natursteinmauern aus regionalen Maas-Steinen umsäumt. Wo Transparenz und dennoch Abschirmung gewünscht ist, wird der Garten mit einem Ziergitter abgegrenzt. Die Natursteinfliesen bestehen aus dem gleichen hochwertigen schwarz gebrannten und gebürsteten Basalt wie im Haus. Der Garten ist außerdem mit einer 3-Zonen-Bewässerungsanlage ausgestattet.
Die Gartenbeleuchtung sorgt nicht nur für Funktionalität in den Abendstunden, sondern setzt die Villa auf besondere Weise ins Licht, sodass einige Teile des Hauses zu schweben scheinen.

Ausstattungsniveau:
Das Haus verfügt über ein sehr hohes Ausstattungsniveau und ist mit allem Komfort ausgestattet, den man sich nur so wünschen kann. Zum Beispiel haben die Fenster Rollläden und automatische Jalousien. Durch die zahlreichen bodentiefen Fenster gibt es trotzdem die nötige Transparenz.
Zusätzlich verfügt das Haus über ein Sicherheitssystem mit Kameras und alle Vorrichtungen (auch von außen), die sich über Hausautomation (KNX) bedienen lassen. Außerdem sind alle Zimmer mit TV- und Datenanschlüssen ausgestattet.

Ein schönes Dorf zum Leben
Broekhuizenvorst ist ein liebenswertes Dorf mit wunderschönem Dorfzentrum, wo viele Vereine angesiedelt sind und zahlreiche Aktivitäten organisiert werden.
Die örtliche Grundschule ist gleich um die Ecke. Sie können auch in der natürlichen Umgebung wandern und Rad fahren. Zeit für eine Pause? In der Nähe gibt es verschiedene Gaststätten, so wie im benachbarten Broekhuizen mit seinen preisgekrönten Terrassen an der Maas und dem Maasboulevard. In der berühmten Hertog-Jan-Brauerei in Arcen wird ein großer Durst schnell gestillt. Zum Einkaufen können Sie in die nahegelegenen Orte Horst, Tienray, Lottum oder Grubbenvorst fahren.

Allgemein
- Landhaus/Villa in ausgezeichnetem Zustand mit hohem Ausstattungsniveau
- Fertigstellung Februar 2012
- Nahegelegene Straßen A67 und A73
- Öffentliche Verkehrsmittel (2 Bushaltestellen) in 250 Meter Entfernung
- In naturbelassener Umgebung (an einer Fahrradroute)
- Das Wohnhaus hat eine Grundfläche von 429 m² und einen Rauminhalt von ca. 1.925 m³
- Das Gartenhaus hat eine Grundfläche von 78 m² und einen Rauminhalt von
ca. 252 m³
- Grundstücksgröße 1.513 m².
- Eingezäunter, sonniger Garten mit Teich, Bewässerungsanlage und viel Privatsphäre.
- Luxuriöse geräumige Wohnküche
- Wand-WC und Urinal
- Innentüren aus gehärtetem Glas mit Design-Handgriffen
- Alle Innentüren in Akustikausführung aus dunklem, geräuchertem Eichenholz mit speziellen Edelstahlgarnituren und ohne sichtbare Scharniere.
- Hauswirtschaftsraum
- Alle Räume verfügen über Fußbodenheizung und die Badezimmer sind mit stilvollen Heizkörpern ausgestattet
- Kühlungsmöglichkeit über Fußbodenheizung
- Wohnbereiche alle mit Basaltstein, Schlafzimmer alle mit Eichenparkett und Keller mit PVC-Böden.
- Überdachte Terrasse mit Küchenzeile, Einbaustrahlern, Heizkörpern und Sichtschutz
- Wohnzimmer, Küche und Flur mit mehreren Schiebetüren
- Siemens-Geräte in Küche und Außenküchen
- Küche, Hauswirtschaftsraum und Außenküchen mit schwarzen Granitarbeitsplatten
- Nefit Topline-Zentralheizungskessel, Solarkollektoren zur Warmwasserversorgung und großer Warmwasserspeicher (alle Duschen gleichzeitig warmes Wasser)
- Duschraum und Technikraum am Schwimmbad
- Hochisolierende Aluminiumrahmen mit akustischer (schalldämmender) einbruchssicherer Verglasung und Sichtschutz
- (Schlüssellose) Türöffner mit Fingerabdruck und elektrisch betätigte Fenster (vielfältig programmierbar, auch ferngesteuert)
- Aluminium-Designtür
- Verdeckt eingebaute Lamellenjalousien (Sonnenschutz)
- Zertifizierte Alarmanlage mit Kameras rundum und verschiedenen akustischen Benachrichtigungssystemen
- Wohnzimmer und Küche ausgestattet mit Displays für alle Hausautomatisierungsfunktionen
- Sonos-Soundsystem in Wohnzimmer, Küche, Bädern, Terrasse und Pavillon
- Hochwertige Hohlraum- und Dachdämmung (Rc=min 5,0 m2K/W)
- Keramisches Ziegeldach, verdeckte Dachrinnen, Zink-Regenwasserabläufe (eingemauert, bündig)
- Übernahme / Verfügbarkeit in Absprache
- Dieses Haus ist in Bezug auf Größe und Lage hervorragend geeignet für größere Familien oder Büro / Praxis zu Hause

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 429
Inhoud woonhuis 1925
Aantal verdiepingen 6

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Landhuis Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 1513
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Garage inpandig Ja
Aantal badkamers 3
Aantal toiletten 5
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 429
Inhoud woonhuis 1925
Aantal verdiepingen 6

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Landhuis Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 1513
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Garage inpandig Ja
Aantal badkamers 3
Aantal toiletten 5
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Maasveldweg in Broekhuizenvorst?

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Maasveldweg in Broekhuizenvorst?