Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gunning bij inschrijving vanaf: 629.000 k.k. sluitdatum 19 juli 2021 17.00 uur
Bel 0654 298 981 voor een afspraak.

Het is comfortabel en aangenaam wonen in deze vrijstaande, zeer goed verzorgde en onder architectuur (architect J.A.L. Beij) gebouwde woning met veel leefruimte (ca. 232 m2). Deze bungalow is geheel gelijkvloers en is gelegen op een groot perceel van 1.775 m2 met dubbele inpandige garage. Een woning die u zo kunt betrekken.
U woont hier fantastisch en zeer rustig aan de rand van en met eigen toegang tot natuurgebied Heidserpark aan de achterzijde. De omsloten en zonnige tuin heeft ook veel schaduwrijke plekken. Zodat er zowel van de zon als de schaduw genoten kan worden.
Het grote perceel eigen grond geeft een juiste privacy wat mede komt door de opzet van deze zeer gewilde en verkeersluwe wijk en de ligging van deze unieke woning. Het centrum van Brunssum biedt een diversiteit aan voorzieningen, plezier en vermaak. Daarnaast zijn scholen en sportactiviteiten ruimschoots in de directe nabijheid aanwezig. Evenals natuurgebied Brunssummerheide.
De grote glaspartijen -voorzien van dubbel HR++ glas en raamventilatie in hardhouten kozijnen- zorgen voor veel lichtinval, contact met het groen rondom en een optimaal woongenot.
In 1970/1971, betrokken de eerste bewoners de woning die zij “Il Sogno” noemden. Dit is Italiaans voor “de droom”. De toenmalige vrouw des huizes werd geboren in Italië. Het resultaat mag er zeker zijn: een perfect instapklare, goed onderhouden en kwalitatieve, moderne bungalow. Kortom, het woonpareltje bij uitstek voor wie op zoek is naar een droomhuis.


Rondom de woning
Deze unieke woning heeft een ruime, fraai aangelegde voortuin voorzien van een groot gazon dat omzoomd wordt door diverse borders, taxus- en beukenhagen. Unieke volwassen bomen zoals de Amerikaanse Eik, een rode beuk, een Ginkgo Biloba, Albizia Julibrissin, Acer, Schijnaccacia, geven de tuin een statige uitstraling. In de binnentuin een Fatsia Japonica, Japanse Esdoorn en Vijgenboom. In de binnentuin ook een waterpartij van cortenstaal met kunstwerk. De tuin rondom is ontworpen met zowel oog voor de omgeving als voor de persoonlijke leefsfeer door tuinarchitect Houba.
De inpandige ruime dubbele garage van ca. 32 m2 is voorzien van een elektrisch bedienbare poort met afstandsbediening, ervoor ligt een ruime speels ingedeelde oprit welke geschikt is voor meerdere auto’s.

Slim design
Deze woning kenmerkt zich door een slim design waardoor bijvoorbeeld de vele opbergmogelijkheden aan het oog zijn onttrokken. Hierdoor zijn vrijstaande bergkasten haast overbodig. Eveneens is er veel aandacht besteed aan de situering van de ramen, zodat er in nagenoeg elke ruimte veel natuurlijke lichtinval is.




Hal, living, eerste terras
Via twee toegangspaden bereikt u de overdekte entree. Op weg naar de voordeur trekt een moderne strakke vijver van cortenstaal de aandacht. Via de brede, hoge Wengé houten voordeur (1.20 meter x 2.10 meter, rolstoeltoegankelijk) komt u binnen in een ruime hal van 2.80 meter hoog. Alwaar een eerste kennismaking met een prachtige unieke Rosso Levanto marmeren vloer. Deze strekt zich uit over de hal, woon- en eetkamer, keuken, garderobe en gastentoilet. Extra daglichttoetreding door twee ramen aan weerszijden van de voordeur en de drie moderne strakke lichtkoepels.
Via de hal toegang tot het middelpunt van deze luxe woning: de living met uitzicht op de prachtige binnentuin. Op koude dagen wordt de living behaaglijk warm door de aanwezigheid van convectorputten, een gashaard en designradiatoren. Met mooi weer kan de hoge en zeer brede schuifpui (één vast deel en twee schuivende delen waarvan één met schuifbare hor) open. Tijdens lange zomeravonden geniet u met volle teugen op het aangrenzende overdekte en ruim bemeten terras voorzien van granieten tegels van 80 cm x 40 cm en drie strakke moderne lichtkoepels en inbouwspots. Op strategische plekken is er een stroompunt, wateraansluiting en lichtsensor buiten.
Via de hal ook toegang tot de grote garderobe met raam en opbergmogelijkheden en het geheel betegelde toilet met zwevend closet, inbouwspots, daglichttoetreding. Het toilet is voorzien van wastafel met ombouw met bergruimte.

Eetkamer en keuken
De moderne, luxe open keuken heeft een hoekopstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur van Siemens. In de keuken heeft u de beschikking over anderhalve spoelbak met keramische kraan en designlamp erboven, een koelkast met vriesvak, kelderlade, magnetron, oven, vaatwasser, vrij hangende roestvrijstalen afzuigkap, Impala granieten werkbladen en ruim voldoende kastruimte. Kookeiland met 5-pits inductie kookplaat en zitgelegenheid. Een snel ontbijt of eenvoudige lunch kan hier genuttigd worden. Voor uitgebreid tafelen is de eetkamer uitermate geschikt.
Een verplaatsbaar gebogen design element fungeert als roomdivider tussen eetkamer en keuken. Het heeft een Impala granieten blad en aan de keukenzijde is het voorzien van open bergruimte. Middels twee openslaande deuren met schuifbare hor is het tweede terras bereikbaar.

Extra
Vanuit de living is het kantoor c.q. de werkkamer toegankelijk.
Via de keuken toegang tot:
• De bijkeuken c.q. voorraadkamer met kraan, stortbak en bergkasten.
• Wasruimte met aansluiting voor witgoedapparatuur met CV-installatie en boiler.
• Dubbele inpandige garage met elektrisch bedienbare garagepoort met afstandsbediening. De garage is ook via een deur vanaf het tweede terras toegankelijk.
Alle ruimtes hebben ook weer daglichttoetreding.

Slaapvleugel
Via de garderobe geeft een deur toegang tot de slaapvleugel met drie heerlijke grote slaapkamers en de twee badkamers van de woning. De gang en twee van de drie slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking. Eén kamer is momenteel in gebruik als atelier. Aldaar een gemakkelijk te reinigen PVC vloer. Alle drie de ruimtes hebben een zee aan ingebouwde kastruimte met meerdere schuifdeuren en Wengé kastensysteem binnenin. Alle inbouwkasten hebben lades, leg- en hanggedeeltes, zodat u netjes al uw spullen kwijt kunt.


De eerste slaapkamer
Deze slaapkamer (ca. 18 m2) heeft een TV-aansluiting en toegang tot de eerste badkamer. Deze badkamer is geheel betegeld en heeft veel lichtinval dankzij het grote raam. De badkamer is uitgerust met een wastafel met spiegel en licht en prettig veel bergruimte dankzij het wastafelmeubel. Zwevend toilet, ligbad en aparte douche met douchekolom met massagestralen. De douche is voorzien van een douchescherm met veiligheidsglas. Grote designradiator van maar liefst twee meter hoog. Inbouwspots in een aluminium plafond en een afzuiging completeren deze badkamer.

De tweede slaapkamer
De tweede slaapkamer (ca. 12 m2 is eveneens ruim van opzet, met wederom een groot raam voor heerlijk veel lichtinval.

De derde slaapkamer
Deze kamer (ca. 12 m2) is momenteel ingericht als atelier en heeft ook weer veel lichtinval.

Slaapkamer 2 en 3 delen via een eigen toegangsdeur de tweede nagenoeg geheel betegelde badkamer welke voorzien is van donkerblauwe tegels, een toilet, inloopdouche, wastafel met spiegel en licht en voldoende bergruimte middels een wastafelonderkast.

Algemeen
- Geheel voorzien van dubbele HR++ beglazing met raamventilatie in hardhouten kozijnen
- Alarminstallatie
- Levensloopbestendige woning
- Hotelchique roestvrijstalen deurknoppen
- Verwarming door middel van CV ketel (Nefit Ecomline HR Excellent) met 40 KW Nefit boiler
- Goed geïsoleerd, Energielabel C
- Bouwjaar 1970/1971
- Op strategische plekken voorzien van horren.
- De woning is keurig netjes onderhouden met gebruik van hoogwaardige materialen.
- Exclusiviteit, privacy, vrijheid, comfort met hoofdletters en een luxueuze afwerking zijn de belangrijkste kenmerken van deze kwalitatieve woning.

Bezichtigingen vanaf dinsdag 29 juni 11.00 tot 14.00 iedere 45 min. Sluitdatum 19 juli 2021 17.00 uur
BEL 0654 298 981 voor een bezichtigingsafspraak.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning
Aantal kamers 11

Woningdetails

Woon oppervlakte 232
Inhoud woonhuis 1038
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Bosrand Ja
Bosrijk Ja
Dak type Plat Dak
Dakraam Ja
Plat dak Ja
Tuin zij Ja
Achterom Ja
Bungalow Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel C
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Tuin patio Ja
BouwjaarCV 2002
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 1775
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin rondom Ja
TypeCV ketel Nefit Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Garage inpadig Ja
Tuin kwaliteit Fraai Aangelegd
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 1
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning
Aantal kamers 11

Woningdetails

Woon oppervlakte 232
Inhoud woonhuis 1038
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Bosrand Ja
Bosrijk Ja
Dak type Plat Dak
Dakraam Ja
Plat dak Ja
Tuin zij Ja
Achterom Ja
Bungalow Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel C
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Tuin patio Ja
BouwjaarCV 2002
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 1775
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin rondom Ja
TypeCV ketel Nefit Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Garage inpadig Ja
Tuin kwaliteit Fraai Aangelegd
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 1
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

RE/MAX de Makelaar