Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Maasbrachterweg 37, Linne
Recentelijk gerenoveerde vrijstaande woning van riant formaat
Maasbrachterweg 37 bevindt zich aan een grote straat met een bushalte vlak voor de deur. Ondanks dat de woning aan een grote weg is gelegen, heeft u geen last van direct voorbijgaand verkeer en wordt de ligging als redelijk rustig ervaren. Linne is een kerkdorp in Midden-Limburg en op 10 minuten afstand van Roermond gelegen. Het dorp biedt precies de nutsvoorzieningen die u nodig heeft. Zo treft u in de nabije omgeving een supermarkt, basisschool, medische voorzieningen en diverse sportverenigingen, winkel- en horecagelegenheden. Toch behoefte aan de drukte en winkelverscheidenheid van een grote stad? In dat geval kunt u zowel met het openbaar vervoer (de bus) als de auto snel en eenvoudig Roermond bereiken. Gaat u regelmatig met de auto op pad? Binnen enkele minuten bereikt u de snelwegen A2 en A73. Bovendien biedt de oprit van Maasbrachterweg 37 plaats voor maar liefst 3 tot 4 auto’s.
Extra bijzonder aan de woning is dat deze in jaar 2020/2021 volledig is gerenoveerd. Denk hierbij aan schilderwerk aan zowel de binnen- als de buitenkant, nieuwe stucwerk, nieuwe stroomkabels, nieuwe waterleidingen, nieuwe stroomkast, vloerverwarming op de begane grond, een volledig nieuw dak met isolatie, nieuwe dakpannen, plaatsing van een dakkapel, nieuwe kunststofkozijnen (uit nederland) vloerisolatie, spouwmuurisolatie en een extra aanbouw.
De entree
Vanaf de straatkant is direct te zien dat Maasbrachterweg 37 een riante woning betreft. Dankzij het witte schilderwerk aan de buitenzijde met zwarte accenten heeft de woning een imposante uitstraling. Een trottoir scheidt het perceel van Maasbrachterweg 37 van de straat, waardoor u geen directe hinder zult ervaren van voorbijgaand verkeer. De voortuin en oprit nemen een redelijk groot oppervlak in beslag. Zo biedt de oprit plaats voor het parkeren van maar liefst 3 tot wel 4 auto’s! Hierdoor hebben zowel u als uw bezoekers gegarandeerd een parkeerplek. Verder bieden de grote zwarte garagedeuren toegang tot de aangrenzende garage en kunt u via de linkerzijde van de woning achterom lopen om zo de achtertuin te betreden. De voortuin is verder ingedeeld met ice blue grindstenen en twee palmboompjes. De oprit is bedekt met donkergrijs grind. Deze kleuren steken prachtig af tegen de wit geschilderde woning.
Stap de grote zwarte voordeur door en betreedt de hal met een oppervlakte van ca. 3,5 m2. Deze is voorzien van wit geschilderde muren, een lichtbruine laminaatvloer en een meterkast. De hal biedt toegang tot de woon-/eetkamer en keuken, de trap naar de eerste verdieping en de toiletruimte. Dankzij het kleine glas-in-lood draairaam is de hal van veel natuurlijk licht voorzien.
De toiletruimte bevindt zich direct bij binnenkomst aan de rechterzijde. Deze is eenvoudig ingedeeld met wit geschilderde muren, lichtbruine laminaatvloer, een hangende toiletpot met ingebouwd waterreservoir en glas-in-lood draairaam. Er bevindt zich tevens een aansluiting voor een waterkraantje.
De woon-/eetkamer en keuken
Zowel de keuken als de woon-/eetkamer van Maasbrachterweg 37 zijn via een deur in de hal te betreden. Echter gaat het hier om een grote, open ruimte van ca. 58,5 m2 en komt u dus in beide gevallen praktisch in dezelfde kamer terecht. Dankzij de vele raampartijen aan zowel de voorzijde, weerszijden en achterzijde van de woning wordt de deze grote ruime overgoten met natuurlijk licht. Zo bevinden zich aan de achterzijde twee hoge raampartijen en twee openslaande deuren richting de achtertuin, aan de voorzijde een draai-kiepraam en vast raam en aan weerszijden diverse vaste ramen en draai-kiepramen. De praktische vorm van de ruimte zorgt ervoor dat u deze geheel naar eigen wensen in kunt delen. Zo zou u een eetgedeelte aan de voorzijde van de kamer kunnen situeren, maar zou deze ook perfect aan de achterzijde van de woning geplaatst kunnen worden. De keuze is geheel aan u! De woon- en eetkamer beschikt verder over een lichtbruine laminaatvloer, wit geschilderde muren, lichtspotjes in het plafond en vloerverwarming.
De keuken is eenvoudig ingericht en heeft een strakke, moderne look. Zo beschikt deze over een zwart aanrechtblad en witte keukenkastjes met zwarte handgrepen. Verder is de keuken voorzien van een combi-oven, vaatwasser, elektrische kookplaat, rvs afzuigkap, koelkast, vriezer, wasbak met zilveren kraan en opbergruimte. Om meer plek te creëren om etens- en keukenwaar in op te bergen en werkzaamheden in de keuken uit te voeren zou u bijvoorbeeld een keukenblok aan kunnen schaffen. Deze zou u deels als bar kunnen gebruiken of volledig in kunnen zetten voor werkzaamheden in de keuken. Dankzij het grote oppervlak van de kamer is dit zeker optioneel zonder dat u hiermee benodigde ruimte zult verliezen.
De eerste verdieping
Via de wit met zwart geschilderde trap in de hal op de begane grond bereikt u de overloop van de eerste verdieping van Maasbrachterweg 37. Deze overloop heeft een oppervlak van ca. 7 m2 en is voorzien van een lichtbruine laminaatvloer en wit geschilderde muren. De overloop biedt toegang tot de trap naar de tweede verdieping, drie (slaap)kamers en een badkamer.
De grootste (slaap)kamer bevindt zich aan de linker achterzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 12 m2. Dankzij de grote oppervlakte zou deze kamer perfect dienen als master bedroom. Zo biedt deze voldoende plek voor het plaatsen van een tweepersoons bed, nachtkastjes, een kledingkast en eventuele decoratieve voorwerpen of een extra meubelstuk. De kamer is voorzien van een lichtbruine laminaatvloer, wit geschilderde muren, een verwarmingsradiator en twee draai-kiepramen. Uiteraard kunt u deze ruimte voor verschillende doeleinden gebruiken en geheel uw eigen invulling aan de inrichting geven.
De overige twee (slaap)kamers zijn aan de voorzijde van de woning gesitueerd. De grootste van de twee heeft een oppervlakte van ca. 10,5 m2 en bevindt zich aan de linker voorzijde. Deze ruimte is evenals de andere (slaap)kamer voorzien van een lichtbruine laminaatvloer, wit geschilderde muren, een verwarmingsradiator en twee draai-kiepramen. U kunt deze kamer voor verschillende doeleinden inrichten. Denk bijvoorbeeld aan een extra slaapkamer, hobbykamer of kantoorruimte.
De kleinste en tevens laatste (slaap)kamer op de eerste verdieping van Maasbrachterweg 37 bevindt zich aan de rechter achterzijde van de woning. Deze kamer heeft een oppervlakte van ca. 7,5 m2 en is evenals de andere (slaap)kamers voorzien van een lichtbruine laminaatvloer, wit geschilderde muren, een verwarmingsradiator en een draai-kiepraam. De ruimte kan voor verschillende doeleinden worden ingericht en bijvoorbeeld worden gebruikt als kinderkamer, inloopkast of sportkamer.
De badkamer bevindt zich aan de rechter voorzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 6 m2. Deze ruimte heeft een moderne uitstraling dankzij de recentelijke renovaties. Zo is deze voorzien van een zwarte tegelvloer met witte voegen, wit geschilderde muren, een handdoekradiator, een ventilatiesysteem, een hangende toiletpot met ingebouwd waterreservoir, een dubbele wastafel met badkamermeubel en spiegel en een grote inloop regendouche met verschillende massagestralen.
De tweede verdieping/zolder
Via de wit geschilderde trap op de overloop van de eerste verdieping bereikt u de tweede verdieping van de woning. Hier komt u direct terecht in een ruime (slaap)kamer van ca. 15,5 m2. De ruimte is voorzien van wit geschilderde muren, een lichtbruine laminaatvloer, een verwarmingsradiator, drie draai-kiepramen en drie vaste ramen. Dankzij de vele raampartijen is deze ruimte voorzien van enorm veel natuurlijk licht. Het schuine dak zorgt ervoor dat u achter geplaatste schotten met bruine houtlook het een en ander uit het zicht op kunt bergen. Verder kunt u geheel uw eigen invulling aan de ruimte geven. Denk bijvoorbeeld aan een tienerkamer, extra opbergruimte of studeerkamer.
De achtertuin en garage
De achtertuin van Maasbrachterweg 37 is zowel via de grote openslaande deuren in de woon-/eetkamer als het pad langs de linkerzijde van de woning bereikbaar. De tuin is momenteel eenvoudig ingedeeld met verharde bestrating aan de kant van de woning en grasperken vanuit het midden tot de achterzijde van het perceel. De tuin wordt afgeschermd middels een groene heg aan de linker- en achterzijde. Aan de rechterzijde bevindt zich een laag hekwerk. Zo kunt u zelf bepalen wat u het mooist vindt en hier bijvoorbeeld nog een houten schutting plaatsen indien gewenst. Dankzij de eenvoudig indeling kunt u geheel uw eigen draai aan de achtertuin geven en deze inrichten hoe u maar wilt. De grote oppervlakte zorgt ervoor dat u voldoende plek heeft voor het plaatsen van een tuintafel en -stoelen, een lounge set en een eventueel speeltoestel voor kinderen.
Aan de rechterzijde van het perceel is een garage met een oppervlakte van ca. 17 m2 gesitueerd. Deze is zowel via de grote garagedeuren aan de voorzijde van het perceel als via de deur in de woon-/eetkamer te betreden. De garage is eenvoudig ingedeeld met een betonnen vloer, wit geschilderde muren en een draai-kiepraam. Dankzij het grote oppervlak zou u hier een auto kunnen parkeren. Echter dient deze ook perfect als opslagplaats voor spullen die u (niet) regelmatig gebruikt, maar wel snel een eenvoudig wilt kunnen pakken. Denk bijvoorbeeld aan (tuin)gereedschap, fietsen en bepaald seizoensgebonden speelgoed voor kinderen.
Bent u ook zo enthousiast over deze gerenoveerde vrijstaande woning?
Maasbrachterweg 37 is, dankzij de recentelijke renovaties, een moderne en riante vrijstaande woning die van alle gemakken is voorzien. Dit maakt de woning instapklaar voor de volgende bewoners. Zo bent u de komende jaren verzekerd van een (groot) onderhoudsvrij huis! Maasbrachterweg 37 beschikt over een groot aantal raampartijen, waardoor alle ruimtes over enorm veel natuurlijk licht beschikken. Dit zorgt voor een frisse, open uitstraling door de gehele woning. Verder bieden de verschillende (slaap)kamers enorm veel inrichtingsmogelijkheden. Of u nu altijd al een inloopkast had gewild of op zoek bent naar een woning met veel slaapkamers: Maasbrachterweg 37 biedt voor u de perfecte uitkomst. Hetzelfde geldt tevens voor de begane grond, waar u geheel uw eigen draai kunt geven aan de woon-/eetkamer en keuken. Of u het eetgedeelte nu aan de voorzijde plaatst of deze aan de achterzijde van de woning situeert: de keuze is geheel aan u! Verder is de eenvoudige indeling van de achtertuin een extra bijkomend voordeel. Zo kunt u namelijk geheel uw eigen invulling eraan geven en diverse zithoeken creëren. Andere voordelen van deze woning is de grote garage die zowel via binnen als buiten te betreden is, de modern ingerichte keuken en badkamer, vloerverwarming op de gehele begane grond en het pad waarmee u via de linkerzijde van de woning de achtertuin bereikt. Bovendien is niet alleen de uitrusting en inrichting van Maasbrachterweg 37 een groot pluspunt. Zo is de ligging ook ideaal met een bushalte vlak voor de deur. Verder heeft u alle nutsvoorzieningen binnen handbereik en kunt u met het openbaar vervoer eenvoudig een grote stad als Roermond bereiken wanneer u behoefte heeft aan een verscheidenheid aan winkel- en horecagelegenheden. Bent u net zo enthousiast als wij en wilt u de woning graag met eigen ogen komen bekijken? Neem dan snel contact met ons op om een bezichtiging in te plannen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning vrijstaande woning
Bouwjaar 1953
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1953
Woon oppervlakte 149
Inhoud woonhuis 572
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

WC Ja
Garage Ja
Zolder Ja
Tuin zij Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
BouwjaarCV 2021
Perceel oppervlakte 441
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel -
Muur isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Garage aangebouwd steen
Aantal slaap kamers 3
Zolder aantal kamers 1 kamer
Verwarming opmerking C.V.-ketel

Kenmerken

Algemeen

Soort woning vrijstaande woning
Bouwjaar 1953
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1953
Woon oppervlakte 149
Inhoud woonhuis 572
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

WC Ja
Garage Ja
Zolder Ja
Tuin zij Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
BouwjaarCV 2021
Perceel oppervlakte 441
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel -
Muur isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Garage aangebouwd steen
Aantal slaap kamers 3
Zolder aantal kamers 1 kamer
Verwarming opmerking C.V.-ketel

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Maasbrachterweg in Linne?

Aangeboden door:

Huisportaal.nl

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Maasbrachterweg in Linne?