Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze schitterende gerenoveerde luxe bungalow heeft o.a. een royale woonkamer, nieuwe moderne compleet ingerichte keuken, 2 riante slaapkamers (meerdere slaapkamers mogelijk) 2 riante badkamers, een groot zwembad met verlichting, waterval, ruim poolhouse met voorzieningen, royale garage voor circa 4 tot 5 auto's en onderhoudsvriendelijke tuin met diverse zonneterrassen. Door de vele en grote raampartijen is er veel daglichtinval. De bungalow is gelegen op 1700m2 en zeer gunstig gelegen ten opzichte van de Maas en de bossen.

Indeling

Begane grond:
Via een fraai aangelegde voortuin met ruime oprijlaan is de entree te bereiken. De entree/ hal is zeer ruim van opzet (ca. 32m2) en voorzien van een marmeren vloer. De hal voorzien van een grote raampartij over de gehele lengte. Via de hal bereikt men de dubbele garderobekast, de toiletruimte, de woonkamer, keuken en de slaapkamer op de begane grond. De toiletruimte is geheel betegeld met marmer, voorzien van een staand closet en passend fonteintje. Dubbele glazen deuren in de hal geven toegang tot de woonkamer. De riante woonkamer (ca. 70m2) is voorzien van vloerbedekking. Midden in de woonkamer is een gashaard gesitueerd. Door de grote raampartijen krijgt de woonkamer veel natuurlijk lichtinval. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de keuken. De leefkeuken (ca. 17m2) is voorzien van een Bora inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging en zwarte spoelbak met mengkraan. In een aparte kastenwand is een magnetron, koelkast en een vaatwasser gesitueerd. Het betreft een moderne keuken geheel strak gestuct. De keuken biedt toegang tot een portaal. Vanuit het portaal zijn verschillende vertrekken te bereiken. De slaapkamer (ca. 47,5m2) is deels voorzien van vloerbedekking en stucwerk met een marmeren-look. Het betreft een zeer grote slaapkamer die toegang geeft tot de badkamer en via een dubbele deur tot de achtertuin. De badkamer (ca. 15m2) is volledig betegeld en voorzien van luxe hoekbad, dubbele wastafel, zwevend closet, design radiator en elektrische vloerverwarming. Vanuit het portaal en via een grote schuifpui vanuit de woonkamer is de achtertuin te bereiken. De tuin is betegeld en voorzien van een royaal zwembad met verlichting. Aan het zwembad grenst een geheel afsluitbaar poolhouse ingericht met een hout openhaard waar men tevens op kan grillen, grote zitgelegenheid, apart keukenblok en glazen wand met zicht op woonkamer. Bij het zwembad hoort nog een aparte ruimte met een douche, toilet en pompinstallatie. De tuin heeft zeer veel privacy. Door de diverse terrassen is het mogelijk om op ieder gewenst tijdstip de zon op te zoeken. De tuin is omheind met een haag coniferen en biedt veel privacy. Zowel binnen als buiten zijn boxen aangesloten waardoor vanuit één centraal punt de muziek geregeld kan worden voor het hele huis en buiten. De vloeren in de hal zijn van marmer, de woonkamer is voorzien van vloerbedekking, de slaapkamer is deels voorzien van vloerbedekking. In keuken, het portaal en een deel van de slaapkamer ligt een nieuwe tegelvloer met grote tegels (100x100).

Souterrain:
Via een trap vanuit het portaal is een loungeruimte/werkruimte (ca. 24m2) te bereiken die voorzien is van laminaatvloer, moderne natuursteenstrips en stucwerk. Deze ruimte geeft toegang tot een ruime slaapkamer, kleedkamer/berging, badkamer, garage en wasruimte. De slaapkamer (ca. 16m2) is voorzien van een moderne tegelvloer en stucwerk. Vanuit de slaapkamer is tevens de kruipruimte te bereiken. Het betreft een zeer ruime slaapkamer. Vanuit de kleedkamer/berging (ca. 5m2) is de C.V. ruimte te bereiken. De combi cv-ketel is van 2012. De badkamer (ca. 13m2) is zeer ruim van opzet en voorzien van een douchecabine met regendouche en glazen wand, wastafelkast met waskom. Verder is de badkamer voorzien van een grote vaste schuifkastenwand. Vanuit de loungeruimte is de garage te bereiken. Het betreft een zeer royale garage (ca. 73m2) welke volledig betegeld is en voorzien is van elektrische sectoraal poort. De garage biedt ruimte voor circa 4 tot 5 auto's. Momenteel is een deel van de garage in gebruik als fitnessruimte. Vanuit de garage is een afsluitbare fietsenberging van ca. 10m2 te bereiken. Een goed beveiligde loopdeur geeft toegang tot de tuin.

Algemeen:
Bouwjaar 1962, renovatiejaar 2020, perceeloppervlakte 1700m2, woonoppervlakte ca. 250m2, inhoud ca. 903m3, luxe zwembad met waterval, royale garage voor circa 4 tot 5 auto's, 2 slaapkamers (mogelijkheid tot 4 slaapkamers), ontzettend lichte woning door de vele en grote raampartijen, moderne gashaard, diverse terrassen met o.a. een leefkuil met open haard, keukentje en overkapping, nieuwe combi cv-ketel (2012), boxen met muziek door het hele huis en de tuin. Gunstig gelegen bij de Maas en de bosrand. De woning ademt rust en luxe uit.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 250
Inhoud woonhuis 900
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Bungalow Ja
Energielabel C
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1700
Tuin rondom Ja
Oppervlakte woonkamer 70
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 2
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 250
Inhoud woonhuis 900
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Bungalow Ja
Energielabel C
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1700
Tuin rondom Ja
Oppervlakte woonkamer 70
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 2
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Makelaarskantoor Cabooter & Van Loenen / Zelfverkoop