Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Kijkdagen: vrijdag 1 april en maandag 4 april.

Ruim en rijk aan historie, maar toch bescheiden. Dit geldt voor zowel de woning als voor de plaats Venray, waar je ontzettend groen kan wonen. Met adembenemende natuurgebieden om je heen zoals Odapark, Vlakwater en het Sint-Annabos, zit je namelijk midden in het Groene Hart van Limburg. En natuurlijk staat ook Venray bekend om de Limburgse gastvrijheid.

Ligging:
Vanuit de Klarinetstraat, gelegen in de buurt Brukske 2, ben je nooit lang onderweg. Zo liggen bushalte, supermarkt en basisschool op loopafstand. En voor het centrum, het treinstation of het voortgezet onderwijs hoef je alleen maar op de fiets te stappen.

Indeling
Begane grond:
Via de poort kom je bij de voordeur van de woning, welke leidt tot een hal met toilet, trap naar boven en toegang tot zowel keuken als woonkamer. Wanneer we de woonkamer betreden, hebben we aan de rechterkant de trapkast. De woonkamer beschikt over veel lichtinval, is mooi afgewerkt en biedt toegang tot de overkapping in de achtertuin.

Dan komen we in de ruimte waar het hart van iedere keukenprins- of prinses sneller van gaat kloppen, namelijk de keuken. De gesloten keuken is bereikbaar via zowel de woonkamer als de hal en is voorzien van inbouwapparatuur zoals vaatwasser, oven, koelkast, vriezer en afzuigkap.

Tevens is er 1 slaapkamer te vinden op de begane grond.

1e verdieping:
De overloop biedt toegang tot 3 ruime slaapkamers en de prachtige badkamer met luxe uitstraling! De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet. Een deur verder bevindt zich de Was/CV-ruimte.

Tuin:
De achtertuin is bereikbaar via de woonkamer en ligt op het zuiden. Dankzij de ruime overkapping kan je ook op regenachtige dagen genieten van het buiten zijn. De tuin is zowel een zijtuin als een achtertuin, beschikt over veel ruimte en is netjes verzorgd. De berging zorgt voor een fijne en droge stalling voor fietsen, scooters en gereedschap.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1976;
- Perceeloppervlakte: 267 m²;
- Inhoud: 478 m³;
- Woonoppervlakte: 130 m² conform NEN2580 voorwaarden gemeten;
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen;
- Verwarming middels CV-ketel;
- Warm water middels CV-ketel;
- Aanvaarding/oplevering half december 2022.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 130
Aantal verdiepingen 2

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Hoekwoning Ja
Perceel oppervlakte 267
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 130
Aantal verdiepingen 2

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Hoekwoning Ja
Perceel oppervlakte 267
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Burovanhoof