Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

NIEUW IN DE VERKOOP

Een voormalig winkelpand, eind jaren ’20 met geschiedenis. Omgetoverd tot een praktisch woonhuis en dat heeft geresulteerd in veel ruimte en mogelijkheden. Met daarnaast de centrale ligging aan de rand van Kerkrade Centrum, biedt deze woning ruim voldoende comfort en specialiteiten.

Deze tussenwoning heeft een praktische indeling, de centrale entree splits de woonkamer waardoor 2 intiemere woonkamer-gedeeltes zijn ontstaan, met daarachter 1 grotere centrale woonruimte. De gesloten keuken met daarnaast een extra eet-, leef-, speelgedeelte voor de kleinere of de al wat grotere ‘kids’, de 2 badkamers en nóg een extra toilet op de begane grond en de zeer ruime tuin met grote overkapping en fraai aangelegde vijver, maken dat deze woning zeker het bezichtigen waard is.

Ben jij op zoek naar een woning met een centrale ligging aan de rand van het centrum van Kerkrade? Waar alle voorzieningen nabij zijn gelegen en waar jij optimaal kan genieten? Maak dan snel een afspraak en laat je verrassen!

INDELING
Begane grond:
De ontvangsthal in het midden van de woning laat samen met de gevel zien dat hier voorheen een winkelpand was. Via de centrale entree komen we in de woonkamer (ca. 805 x 610 cm). Op de vloer ligt een laminaat en de wanden zijn gestuct. Achter de woonkamer bevindt zich de gesloten keuken (380x 275 cm). Het witte parallel keukenblok heeft diverse inbouwapparaten als 5-pits gasfornuis met brede oven, koelkast met vriezer en afzuigkap. Het werkblad van spaanplaat met HPL in granietdecor heeft een enkele spoelbak en kraan. De vloer is betegeld evenals de wanden achter het aanrechtblad.
De naastgelegen leefruimte (latere aanbouw) is momenteel in gebruik als extra eetkamer. We zien hier ook vele opties om voor het kantoor aan huis, een (extra) tv-kamer of speelruimte van te maken. Hier blijven eten mag natuurlijk ook en kan zorgen voor vele gezellige en lange avonden.
Langs deze ruimte is een toegang tot de 1e badkamer (425 x 250 cm) van het huis, voorzien van ligbad, aparte douche, toilet, dubbele wastafel en wasmachine/droger aansluiting en ook is er nog een apart toilet gesitueerd. Beiden zijn van onder tot boven betegeld.

1e Verdieping:
In een hal naast de woonkamer vinden we het trappenhuis. Een prachtige dubbele trap met bordes leiden je naar zowel de 1e als 2e verdieping. Op de 1e verdieping bevinden zich 4 slaapkamers waarvan 3 aan de voorzijde van de woning (435/315/315 x 405 cm) en 1 aan de achterzijde (750 x 400 cm). Via deze kamer is ook het platte dak (beton) van de aanbouw als terras te bereiken en te gebruiken. Aansluitingen voor een afbakening zijn voorzien, het hekwerk echter niet. Alle slaapkamers zijn voorzien van laminaat en wanden zijn voorzien van stucwerk.
Naast de 4 slaapkamers vinden we ook nog een afzonderlijke 2e badkamer (305 x 120 cm) met douchecabine, wastafel en toilet op deze verdieping. Ook hier zijn zowel de vloer als de wanden met tegels bezet.

2e Verdieping:
Hier zien we een gelijkaardige indeling en aankleding terug van de 1e verdieping. 3 Redelijk gelijke slaapkamers aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde van de woning. In plaats van de badkamer, is op de overloop een inbouwkast gemaakt en te gebruiken als kledingkast, berging etc.

Vliering:
Met een losse ladder komen we op de vliering. Stahoogte in het midden is 150cm. Hier kan gebruik van worden gemaakt als berging voor de allerhande zaken die we nauwelijks meer gebruiken.

Kelder:
Het oorspronkelijke deel van de woning is geheel onderkelderd (ca 810 x 770cm/verdeeld over 3 ruimtes). Hierdoor is een enorme extra ruimte ontstaan (stahoogte ca 190cm) waardoor opslag van voorraad, technische installaties etc. hun plek kunnen vinden. De vaste trap naar beneden zal hier zeker van meerwaarde zijn.

Tuin:
De zonnige achtertuin is grotendeels bestraat. Direct aan het huis verbonden is een grote overkapping/terras om de koudere zomeravonden toch aangenaam te verpozen. Hiervan af zorgt de grote vijver voor een aantrekkelijk aangezicht. Achter in de tuin hebben de huidige bewoners een moestuin voor eigen groenten gecreëerd. Daar staat ook de berging/garage welke is voorzien van elektra en een roldeur om de fiets/brommer of kleine auto binnen te rijden. De ingang hiervan bevindt zich direct in de Bosveldstraat.

OMGEVING:
De Bleijerheiderstraat is een weliswaar doorgaande, maar overwegend rustige straat om aan te wonen. Basisschool ‘Bleijerheide’ ligt schuin tegenover en een speelweide ook. De bus stopt op 150m van de voordeur, terwijl NS-station Kerkrade zo’n 10 minuten op loopafstand ligt. Naar het centrum van Kerkrade lopen we 10 minuten en de N300 richting Landgraaf en Heerlen rijden we binnen 5 minuten aan.

BIJZONDERHEDEN:
- Ruimtelijke indeling.
- Benedenverdieping met veel privacy.
- Energiezuinig met 18 eigen zonnecollectoren.
- Een grote en zonnige achtertuin met achterom via berging/garage.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1928
Inhoud: 750 m³
Woonoppervlakte: 273 m²
Grondoppervlakte: 203 m²
Energielabel: …
CV-ketel: eigendom
Zonnecollectoren: 18 stuks in eigendom

Vraagprijs: €350.000,00
Aanvaarding: In overleg


BEZICHTIGINGSAFSPRAAK MAKEN
Wil je deze woning graag bezichtigen?
Voor een bezichtigingsafspraak, stuur ons een mail met uw telefoonnummer: Wij maken met u een afspraak.
Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar tussen 9:00 uur tot 17.00 uur. Ook voor andere vragen over hypotheken, verzekeringen, makelaardij en alle bijbehorende zaken.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1928
Aantal kamers 14

Woningdetails

Bouwjaar 1928
Woon oppervlakte 273
Aantal verdiepingen 5

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 203
Tussenwonin Ja
Aantal badkamers 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 8

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1928
Aantal kamers 14

Woningdetails

Bouwjaar 1928
Woon oppervlakte 273
Aantal verdiepingen 5

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 203
Tussenwonin Ja
Aantal badkamers 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 8

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

FinSafe