Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gelegen in Roermond ligt deze sfeervolle stadswoning aan de Pierre Cuypersstraat. De woning is gevestigd in de rustige en groene wijk "Roerzicht", op twee minuten loopafstand van de gezellige binnenstad van Roermond.
Deze ruime bovenwoning verkeert in goede staat en veel authentieke elementen uit het bouwjaar 1928 zijn nog aanwezig. Buiten een klein balkon is er ook nog een ruim dakterras met uitzicht op de 'koepelkerk' aanwezig.
Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Roermond en Natuurpark Hammerveld, geeft de woning een centrale maar rustige ligging. De snelweg A73 is binnen 5 minuten bereikbaar.
Begane grond:
De begane grond benadrukt direct de karakteristieke stijl van de woning en geeft middels een eigen ingang met trap toegang tot het woongedeelte van de woning.
Eerste verdieping
Via de hal betreed je de woning en valt de hoogte van de plafonds en de originele houten vloer meteen op. Vanuit de hal kom je in de open, lichte en sfeervolle woonkamer waarbij het plafond is voorzien van klassieke ornamenten. De grote ramen geven aan zowel de voor- als achterzijde een wijds uitzicht. Aan de achterzijde van de woning vind je de gesloten keuken. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, een oven, afzuigkap en geeft toegang tot het balkon.
Tweede verdieping
Via de overloop zijn de 3 slaapkamers bereikbaar. De slaapkamers zijn allen recentelijk voorzien van een laminaatvloer en zijn ruim van opzet. De badkamer is in 2015 opgeknapt en beschikt over een douche, wastafel en toilet.
Exterieur
Het ruime dakterras van de woning is een aangename verrassing. Het beschikt over een houten vloer en het heeft een prachtig en uniek uitzicht op de 'koepelkerk'.
De woning is onderdeel van een VvE.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette, Standaard
Bouwjaar 1928
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1928
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 412

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette, Standaard
Bouwjaar 1928
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1928
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 412

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl