Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ligging

In de geliefde en kindvriendelijke wijk "Eyldergaard", aan de zuidoostzijde van Maastricht en grenzend aan het stadsdeel "Heer" is deze charmante hoekwoning met garage gesitueerd.
De wijk is zeer gunstig gelegen ten opzichte van Maastricht UMC+, Universiteit Maastricht, Mecc en UWC. Voorzieningen waaronder scholen, winkels en openbaar vervoer (o.a. bus-treinstation Randwyck) liggen in de directe omgeving.
Ook het historische stadscentrum is op ca. 10 minuten fietsen gelegen. Uitvalswegen waaronder de A2/A79 met de stadstraverse en de N278 zijn eenvoudig te bereiken.


De woning in het kort:
• Bouwjaar 1981
• Perceelgrootte 210 m2
• Inhoud woning circa 360 m3
• Woonoppervlak circa 120 m2
• Garage met vliering
• Tuin op zuid-westen

Indeling:

Begane grond:
In de hal bevindt zich de trap met trapkast naar de eerste verdieping, de meterkast, het toilet, de toegang tot de woonkamer en de directe toegang tot de naastgelegen ruime garage. De garage heeft een vliering waardoor er veel spullen opgeslagen kunnen worden. Tevens bevinden zich in de garage de aansluitingen voor het witgoed en aan de voorzijde een kantelpoort. Voor de garage kunt u parkeren op uw eigen oprit.
De begane grond is geheel voorzien van een tegelvloer.
De woonkamer heeft een mooie lichtinval door de raampartijen aan zowel de voorzijde als de achterzijde van de woning. Aan de voorzijde is momenteel de zitkamer gesitueerd. In het achterste deel van de woonkamer bevindt zich nu de eetkamer, deze sluit aan op de open keuken. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, vaatwasser (2 jaar oud), afzuigkap en koelkast.
De tuin die op het zuidwesten ligt, grenst aan de keuken. De tuin is aangelegd met veel groen en een vijver en biedt meer dan voldoende privacy. Aan de achtergevel hangt een elektrisch bedienbaar zonnescherm om extra schaduw te creëren. De achtertuin is tevens te bereiken via de garage.

Eerste verdieping:
De overloop is voorzien van een laminaatvloer en geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.
De ouderslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is ca. 14 m2 groot. Deze kamer is voorzien van een laminaatvloer, houten kozijn met dubbele beglazing en rolluik. Slaapkamer II ligt aan de voorzijde, is ca. 11 m2 en voorzien van een laminaatvloer, houten kozijn met dubbele beglazing en rolluik. Slaapkamer III ligt aan de achterzijde, is ca. 9 m2 en voorzien van vloerbedekking, houten kozijn met dubbele beglazing en rolluik.
De ruime badkamer is geheel betegeld en praktisch ingedeeld. Heel fijn is het tweede toilet! Verder is de badkamer uitgerust met een douchecabine, wastafel en ligbad. Het raam waardoor men goed kan ventileren is voorzien van een houten kozijn met dubbele beglazing en rolluik.

Tweede verdieping:
Deze verdieping is te bereiken via de vaste trap. Momenteel is de zolder in gebruik als bergruimte maar een vierde slaapkamer is makkelijk te realiseren. Het plaatsen van een dakkapel behoort tot de mogelijkheden. Het is fijn dat er in het trappenhuis een raam zit en een dakraam geplaatst is voor daglicht. Beide ramen voorzien zijn van een rolluik.
Tevens vindt u hier de installatie van de mechanische ventilatie en de CV-installatie welke gehuurd is en geplaatst in januari 2018 (koper zal het huurcontract voortzetten).

Het energielabel wordt op korte termijn afgegeven.

Aanvaarding in onderling overleg.

VERDERE INFORMATIE

Disclaimer:
Deze presentatie is zo zorgvuldig mogelijk opgesteld, wijzigingen zijn voorbehouden, aangegeven maten zijn bij benadering. Aan deze presentatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Schriftelijkheidsvereiste:
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend.

Ontbinding:
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijv. financieringsvoorbehoud) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Waarborgsom:
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Onderzoeksplicht van de koper:
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Informatie:
Thewissen Makelaardij
Jos en Karin Thewissen
Proostenhof 17 Meerssen
06-38143402
[email protected]

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1981
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 120
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Hoekwoning Ja
Perceel oppervlakte 210
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1981
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 120
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Hoekwoning Ja
Perceel oppervlakte 210
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Thewissen Makelaardij