Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruim hoek appartement gelegen in het koningsresidentie complex met fantastisch uitzicht op de groene loper van Maastricht. Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping en is gesitueerd aan de rustigere kant op de hoek van het complex.

*Let op: huishoudens met blokverwarming hebben in 2023 óók recht op tegemoetkoming i.v.m. hogere energieprijzen*

indeling

Souterrain
Afgesloten fietsenkelder met aparte toegang. Verder beschikt dit appartement ook over een separate berging in de kelder van 2,34m2.

Begane grond
Middels de centrale entree met bellentableau en brievenbussen kunt u het complex betreden. Vervolgens kunt u via het trappenhuis of de lift naar de gewenste galerij. Het appartement bevindt zich aan het eind van de galerij op de hoek.

2e verdieping
De gang verschaft o.a. toegang tot de ruime slaapkamer voorzien van laminaatvloer en op maat gemaakte kledingkast. De originele tweede slaapkamer is toegevoegd aan de keuken welke in 2010 vernieuwd is. Ook is de oorspronkelijke muur tussen de separate toilet en badkamer verwijderd. Verder zijn diverse handgrepen/steunen geplaatst en platen onder de vloer gelegd om de woning geheel rolstoelvriendelijk te maken.

De ruime woonkamer is voorzien van tapijt en heeft tevens een op maat gemaakte in de muur verankerde boekenkast. Verder is de woonkamer voorzien van zonneschermen waarvan beide motoren én doeken zijn vervangen in 2016. Door de ideale ligging van het appartement kijkt u via de woonkamer rechtstreeks uit op het mooie groen van de groene loper.

De badkamer is voorzien van Vasco elektrische handdoekradiator, douche met mengkraan, wastafel met mengkraan, spiegel, opbergrekje en toilet.

Het balkon van ruim 7m2 is via de woonkamer én de slaapkamer te bereiken en is gesitueerd op het westen.

Diverse voorzieningen op 5 minuten loop- fietsafstand waaronder, supermarkten. De bushalte, leuke horeca gelegenheden, de historische binnenstad en het treinstation.

VVE
De nieuwe VVE bijdrage voor 2023 is begroot op €354,11 (inclusief voorschot stookkosten (blokverwarming), waterverbruik, opstalverzekering, reservering groot onderhoud, huismeester etc.) De stookkosten worden berekend op basis van vierkante meters.

Bijzonderheden
- Let op opkoopbescherming is van kracht in de gemeente Maastricht!
- Warm water via van de Inventum(2011) elektrische boiler welke gehuurd wordt bij Volta (€18,80 per maand)
- VVE bijdrage totaal (2023): €354,51
- Stookkosten als onderdeel van het totaal (2023): €105,96
- Waterverbruik als onderdeel van het totaal (2023): €20,28
- eigen elektrameter en gasmeter (voor koken op gas indien gewenst)
- Lift aanwezig
- Deels dubbelglas behalve de voordeur
- Aandeel reservefonds peildatum 01-12-2022: €2,881,80
- Appartementsindex 17 is voor (94)/7097-deel gerechtigd.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1961
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 71
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Appartement
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 705
Appartement Ja
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1961
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 71
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Appartement
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 705
Appartement Ja
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Buttolo Vastgoed