Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Statig wonen, rustig in het groen én aan de rand van centrum van Venlo gelegen? Het kan! Deze karakteristieke jaren ’30 woning met maar liefst 7 (slaap-)kamers op een mooi perceel van 605m2 hoopt binnenkort nieuwe eigenaren te mogen verwelkomen! De authentieke elementen in deze woningen zijn behouden en hersteld geworden, waardoor de historie van het huis niet verloren is gegaan.

Indeling:

Begane grond:
Door de voortuin gelopen komt u bij de entree van de woning waar u wordt ontvangen in een statige hal met vestibule. Deze hal ademt geschiedenis door de in oude staat gerenoveerde glas-in-lood ramen en de tegelvloer die afkomstig is uit een Belgisch klooster. Binnen in de voormalige en suite-woonkamer (ca. 40,5m2) vallen meteen de grote raampartijen, uitkijkend op groen en de visgraatvloer met rand op. Aan de voorzijde van de woning, in de erker, is de zithoek gecreëerd met uitzicht over de voortuin. De voormalige porte brisée deuren zijn naar achteren, richting de woonkeuken (ca. 20,5m2) verplaatst waardoor de woonkamer is vergroot en de keuken is afgescheiden. Hier, aan de achterzijde van de woning, is het hart van het huis gelegen. Naast een in originele staat teruggebracht keukenblok, staat in deze ruimte een grote tafel en zijn er openslaande deuren aanwezig die toegang verschaffen naar het terras. Een nieuwe vloer met authentieke tegeltjes en vloerverwarming en diverse inbouwapparatuur completeren deze ruimte.

Eerste verdieping:
Een ruime overloop met massief eiken vloer brengt u bij 3 slaapkamers (ca. 17,5m2, 17,5m2 en 8m2) en een badkamer (ca. 10,5m2). De masterbedroom is aangekleed met een parketvloer, heeft een originele muurkast met kaptafel en er is toegang naar een balkon. Een tweede slaapkamer heeft een muurkast en een balkon. Elke kamer in deze woning heeft een raam of balkon die een andere blik werpt op de omliggende tuin. De badkamer is van alle gemakken voorzien en is uitgerust met zowel een ligbad, als een doucheruimte. Verder is er een 2e toilet, bidet, dubbele wastafel, designradiator en vloerverwarming aanwezig. Via een vaste houten trap naar...

Tweede verdieping:
Deze verdieping staat met een eigen badkamer (voorzien van douche, toilet en wastafel) op zichzelf en biedt eveneens ruimte aan een tweetal slaapkamers (ca. 23m2 en 17,5m2). Iedere kamer wordt middels een dakkapel en een separaat Velux raam voorzien van daglicht. Voldoende bergruimte is er door de bergkasten en de dakspanten van de woning zorgen voor de finishing touch. Middels een mangat is de vliering bereikbaar voor het bergen van extra spulletjes.

Souterrain:
De geheel onderkelderde woning biedt diverse mogelijkheden voor indeling. Er zijn maar liefst 5 kamers (ca. 20,5m2, 14,5m2, 11,5m2, 8m2 en 5,5m2) voor divers gebruik aanwezig. Momenteel is er een provisieruimte, een wasruimte met cv-opstelling en deur naar tuin, een aparte kluskamer, een hobbykamer en een tuinkamer met een schuifpui naar de tuin. Daarbij is er een toilet aanwezig waardoor er eenvoudig werken aan huis gerealiseerd kan worden.

Tuin:
De omliggende tuin met de vele beplanting en bomen is in het hart van een woonwijk en op loopafstand van het centrum werkelijk uniek te noemen. De vele terrassen en hoekjes vangen op elk moment van de dag het zonlicht. Op het balkon bij de keuken, onder de bomen in het gras of aan de voorzijde van de woning gezeten: overal kunt u, zonder inkijk van buren, gezellig en heerlijk genieten van het groen en de ruimte.

Goed om te weten:
- Grotendeels kunststof kozijnen met dubbele beglazing (m.u.v. de tweede verdieping) en deels rolluiken;
- De meterkast / elektra is vernieuwd;
- C.v.-opstelling is van het merk Nefit, heeft bouwjaar 2017 en is elk jaar onderhouden;
- Plafond tweede verdieping is geïsoleerd maar het dak erboven niet;
- Riolering is vernieuwd voor pvc;
- Originele paneeldeuren met deurklinken;
- Natuurstenen vensterbanken;

Houdt u van een woning met een verhaal en bent u op zoek naar een woning met veel ruimte waar iedereen zijn eigen plekje kan realiseren? Dan nodigen wij u van harte uit om deze woning te komen bekijken!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Helft van dubbel
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 289.5
Inhoud woonhuis 1040
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Tuin zij Ja
Energielabel D
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 605
Tuin achter Ja
Oppervlakte woonkamer 40.5
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 4
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Helft van dubbel
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 289.5
Inhoud woonhuis 1040
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Tuin zij Ja
Energielabel D
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 605
Tuin achter Ja
Oppervlakte woonkamer 40.5
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 4
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Makelaarskantoor Cabooter & Van Loenen / Zelfverkoop