Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit is Rialto 130, gelegen op Résidence Valkenburg in Schin op Geul.

De woning is gemakkelijk te bereiken en is voorzien van een eigen parkeerplaats. Deze kavel is op een hoek geplaatst en daarom vangt deze woning veel zonlicht en geniet u van vrij uitzicht.

Als u de woning instapt ervaart u gelijk een warme sfeer wat past bij een heerlijk vakantiegevoel. De woning beschikt over 2 slaapkamers en is geschikt voor maar liefst 5 personen. De grootste slaapkamer is voorzien van een 2-persoonsbed en een wandkast met schuifdeuren voor meer dan genoeg bergruimte. De tweede slaapkamer is ingedeeld met een 1-persoonsbed en een stapelbed, ook deze kamer beschikt over bergmogelijkheden verdeeld over vier kasten die boven het 1-persoonsbed hangen.

Tussen de twee slaapkamers in zit de badkamer. Volledig betegeld en uitgevoerd in een moderne stijl met neutrale tinten is deze badkamer voorzien van een glazen douchecabine, een toilet, een wasbak en een handdoekradiator.

Verder is de woning voorzien van een prachtige open keuken, ook deze komt in een neutrale mat grijze kleur. Deze keuken is uitgevoerd met verschillende inbouwapparaten, denk hierbij aan: een koelkast met vriesvak, een vaatwasser en een combinatie magnetron met hete lucht ovenfunctie. Eenmaal aangekomen bij de woonkamer valt uw oog al gauw op de karakteristieke raampartijen. De forse raampartijen creëren veel natuurlijke lichtinval. Dit gecombineerd met de indeling van de woning zorgt voor een ruimtelijk, maar sfeervol gevoel. Ook zijn alle raampartijen voorzien van passende gordijnen in een corresponderende kleur bij het interieur.

Kortom: deze Rialto 130 is een zeer geschikte plek om te genieten van alles wat de mooie omgeving te bieden heeft. Een ideale woning voor zowel eigen gebruik als verhuur doeleinden.

Kenmerken:

Woonoppervlakte: 48 m2
Perceelgrootte: 218 m2
Aantal slaapkamers: 2


Wanneer u een vakantiehuis koopt met een combinatie van eigen gebruik en verhuur bepaalt u wanneer u de vakantiewoning zelf wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor verhuur. Op deze manier geniet u van vakantie wanneer u daar aan toe bent én profiteert u van een interessant rendementspercentage. Ook heeft het kopen van een vakantiewoning met een combinatie van eigen gebruik en verhuur diverse fiscale voordelen. Via een persoonlijke link kunt u aangeven wanneer het vakantiehuis beschikbaar is voor verhuur, vanaf dat moment gaat de verhuurorganisatie van het park voor u aan de slag. Zij regelen het volledige verhuurproces, van de verhuur tot aan de schoonmaak. U ontvangt vervolgens een interessant rendementspercentage.


Over Résidence Valkenburg...

Dit prachtige park is gelegen ten zuidoosten van Valkenburg in het schitterende Limburgse heuvellandschap. Dé ideale locatie voor actieve en veelzijdige vakantie in de natuur. Dit familievriendelijke vakantiepark biedt talloze faciliteiten aan binnen het park, maar ook in de directe omgeving is er genoeg te zien en te doen. Het vakantiepark heeft een prachtige ligging aan de rand van het natuurgebied ‘Het Geuldal’. Ook een prachtige fietstocht door het Limburgse landschap behoort tot de mogelijkheden. Verder is de stad Valkenburg slechts tien minuten met de auto verwijderd van het vakantiepark. Niet voor niets is Valkenburg één van de meest populaire attracties in Limburg. Daarnaast zijn de beroemde ‘grotten van Valkenburg’ een bezoek waard. Voor culturele uitstapjes kunt u terecht in het Belgische Luik (50 km), het Duitse Aken (25 km) en Maastricht (20km).

Bent u benieuwd naar deze vakantiewoning? Kom dan vrijblijvend een kijkje nemen!

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2016
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 48
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 218
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2016
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 48
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 218
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij