Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen in een prachtig monumentenpand in de historische stad Roermond. In dit oude belastingkantoor bevindt zich dit karakteristieke appartement. De woning is voorzien van een sfeervolle woonkamer, loggia, open keuken, nette badkamer en een slaapkamer.

Ligging:
De woning is gelegen in de rustige buurt Binnenstad. De dichtstbijzijnde supermarkt bevindt zich op loopafstand, net als het treinstation. Ook het centrum van Roermond en Designer outlet Roermond vind je op steenworp afstand. De vele winkels, gezellige restaurantjes en historische gebouwen zijn zeker een bezoekje waard. Verder vind je in de nabije omgeving onder andere een kinderdagverblijf, kerk, ziekenhuis, tandartspraktijk, dierenkliniek en diverse scholen en sportverenigingen. De dichtstbijzijnde uitvalsweg bereik je al met slechts 5 minuten rijden.

Indeling:
Het statige gebouw valt gelijk op als je de straat in rijdt. Via de hoofdingang kom je binnen in de lange en karakteristieke hal. Het hoge plafond met de grote bogen en de tussendeuren sieren de oude maar gemoderniseerde gangen. Op de derder bereik je het appartement.

Appartement:
Je komt binnen in de entree waar je toegang krijgt tot de woonkamer, badkamer en CV-ruimte met meterkast. Via de vlizotrap bereik je de bergzolder. In de woonkamer zijn de sfeervolle en karakteristieke plafondbalken een echte eyecatcher. Het grote raamkozijn zorgt voor veel lichtinval en verbindt de woonkamer en loggia met elkaar. De loggia is te bereiken via de openslaande deuren. De open keuken is voorzien van een kookplaat, oven en koel- en vrieskast.

De volledig betegelde badkamer is van alle gemakken voorzien en beschikt over een douche, wastafel en toilet. De slaapkamer is voorzien van een dakraam en biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en ruime kledingkast.

Het volledige appartement is netjes afgewerkt en voorzien van een laminaatvloer.

Bijzonderheden:
- Monumentenpand;
- Bouwjaar: 1908;
- Inhoud: 220m³;
- Woonoppervlakte: 52m² conform NEN2580 voorwaarden gemeten;
- Actieve en gezonde VvE;
- VvE bijdrage: €95,82 per maand;
- Balkon op het zuidoosten;
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen;
- Verwarming middels CV-ketel;
- Warm water middels CV-ketel;
- Parkeerplaats is optioneel. Vraagprijs €17.500,-;
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1908
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1908
Woon oppervlakte 52
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Appartement
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 2179
Appartement Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1908
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1908
Woon oppervlakte 52
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Appartement
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 2179
Appartement Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

HMN Makelaars