Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Geniet van het optimale vakantiegevoel bij de 'Forest Lodge 427' op EuroParcs Maasduinen.

De vakantiewoning is gemakkelijk te bereiken en beschikt over een privé parkeerplaats. Het houten exterieur van de woning blend perfect in met de bijzondere omgeving. Omringd door de bossen is het in deze onderhoudsarme woning het gehele jaar goed te vertoeven!

Met een groot raampartij en een hoog plafond voelt de Forest Lodge, ondanks zijn compacte woonoppervlakte, ruim aan.
Ook is er sprake van meer dan genoeg lichtinval en krijgt u via dit raampartij toegang tot het terras.

Deze 4-persoonswoning is ingedeeld met: twee slaapkamers, een badkamer en een open keuken die overloopt in woonruimte.
De masterbedroom is voorzien van een comfortabele bedden, een televisie en meer dan genoeg bergruimte.
Ook de tweede slaapkamer is voorzien comfortabele bedden en bergruimte in vorm van bovenkastjes.

De volledig betegelde badkamer beschikt over een ruim wastafelmeubel, toilet, radiator en een royale glazen douchecabine.

Een centraal geplaatste keuken maakt deze woning niet alleen praktisch ingedeeld, maar ook zeer sfeervol. De open keuken is afgewerkt met een houtmotief, achterwand en beschikt over meer dan genoeg werk- en bergruimte. Met diverse inbouwapparatuur (o.a. een vaatwasser, inductieplaat, koelkast en combinatiemagnetron/oven) is deze keuken van alle gemakken voorzien en maakt koken een genot!

Koop dit vakantiehuis en geniet van een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Bepaal zelf wanneer u het wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor verhuur. Profiteer van interessante fiscale voordelen en een interessant rendementspercentage. De verhuurorganisatie van het park regelt het verhuurproces voor u.

Voorzien van een compleet inventaris wordt is deze heerlijke vakantiewoning instapklaar opgeleverd. Komt u een kijkje nemen?


Kenmerken:

Woonoppervlakte: 45 m2
Perceelgrootte: 349 m2
Personen: 4
Bijzonderheden: zonnepanelen


Over EuroParcs Maasduinen...

Op een steenworp afstand van de Nederlands-Duitse grens en omringd door groene bossen ligt EuroParcs Maasduinen. Hier voel je je één met de natuur. Niet alleen ligt het park aan de rand van Nationaal Park de Maasduinen, je vakantiehuis staat ook direct aan één van de kleine meren of tussen de hoge bomen. Het park beschikt over een overdekt zwembad en een fijn restaurant waar je bourgondisch kunt genieten. Dit is dé plek om heerlijk bij te komen.

Het is vooral de idyllische ligging die EuroParcs Maasduinen zo bijzonder maakt. Waar je ook kijkt, je wordt omringd door puur natuur. Tijdens een wandeling door het bos heb je niet eens in de gaten dat je opeens voet op Duitse bodem zet. En hadden we al gezegd dat je ook in je vakantiehuis het gevoel hebt dat je midden in de natuur verblijft? Je vakantiehuis op EuroParcs Maasduinen ligt namelijk óf verscholen in het groen óf pal aan het water! Daarnaast beschikt het park over tiny houses.

Dichtbij liggen ook twee grote steden: Venlo en Roermond. Beide steden rijzen op langs de oevers van de Maas. De gezellige boulevards, de historische gebouwen en traditionele cafés trekken zowel veel Nederlands als Duitse toeristen. Wie van shoppen houdt, wordt blij van de Designer Outlet Roermond dat met zo’n 200 winkels het grootste factory outlet center van Noord-Europa is!



Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 45
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 340
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 45
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 340
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij