Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij ''Paviljoen 224'', een heerlijke vakantiewoning gelegen op EuroParcs Limburg.

Bij het kopen van deze instapklare vakantiewoning voor eigen gebruik, kunt u er ook voor kiezen deze gedeeltelijk te verhuren. Het verhuren gebeurt middels een professionele verhuurorganisatie. U houdt hier een mooie verhuuropbrengst aan over. Zo kunt u de kosten minimaliseren en daarnaast zelf ook onbezorgd van uw vakantiehuis genieten!

De grootste slaapkamer is voorzien van een 2-persoonsbed en een dubbele wandkast met schuifdeuren. In de tweede slaapkamer staan twee enkele bedden, ook deze kamer is voorzien van genoeg bergruimte in de vorm van bovenkastjes.
Tussen beide slaapkamers is de badkamer gelegen, die compleet betegeld is in een stijlvolle antraciet- en witte kleurcombinatie. De badkamer is voorzien van een glazen douchecabine, toilet en een breed wastafelmeubel met spiegel.

De moderne keuken in deze woning is van alle gemakken voorzien en biedt een ideale plek om een heerlijke maaltijd te bereiden. De keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur en beschikt over voldoende werkruimte en opbergruimte. De strakke en moderne uitstraling van de keuken sluit bovendien perfect aan bij de rest van de woning en draagt bij aan het luxe gevoel dat deze woning u te bieden heeft.

Wanneer u doorloopt naar de woonkamer, voelt u de gezellige en warme sfeer. De eettafel biedt voldoende ruimte voor 4 personen en is stijlvol ingericht. Evenals de eethoek is de comfortabele zithoek voorzien van een luxe ingebouwde haard, waardoor de woonkamer helemaal af is! Een heerlijke plek om even helemaal tot rust te komen en optimaal te genieten van uw vakantie.

Bij het verlaten van de woning stapt u direct in de omheinde tuin en strak aangelegde terras. Via de tuin krijgt u ook toegang tot de wenteltrap naar het dakterras, zodat u op verschillende hoogten kunt genieten van de serene omgeving! Ook is de kavel voorzien van een privé parkeerplaats.

Kenmerken:

Woonoppervlakte: 47 m2
Perceelgrootte: 420 m2
Bouwjaar: 2012
Aantal personen: 4
Bijzonderheden: luxe inbouwhaard en dakterras.

Over EuroParcs Limburg...

Op het smalste stukje van Nederland, in de ‘groene taille van Limburg’, ligt EuroParcs Limburg. De directe ligging aan de natuurvijver maakt dat je er tijdens de zonnige dagen heerlijk kunt vertoeven. Daarnaast ben je binnen 10 minuten vanaf het vakantiepark in zowel Duitsland als in België. Rondom het vakantiepark wacht het groene natuurgebied van het IJzerenbos, waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen.

Vanaf het park sta je zo in het Belgische Maasmechelen of in de Duitse stad Aken. Maar ook op het park voel je iets van een buitenlandse sfeer. Zo zijn een aantal huizen gebouwd met een knipoog naar de Limburgse vakwerkhuizen en kun je in de eettentjes terecht voor Vlaamse friet én Limburgse vlaai. Een van de trekpleisters op het park is toch wel de recreatievijver. Op EuroParcs Limburg hoef je je dus geen moment te vervelen!



Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2012
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 47
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 420
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2012
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 47
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 420
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij