Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Module Enkel 5: de ideale uitvalsbasis voor echte genieters!

Deze recreatiewoning met ruim perceel staat op Résidence Valkenburg te Schin op Geul. De woning staat op een hoger deel van het park, erg gunstig bij eventueel wateroverlast maar tevens ook een bijzondere plek met vrij uitzicht!

Geniet van alles wat deze bijzondere omgeving te bieden heeft en kom daarna heerlijk tot rust in 'Module Enkel 5'.

Via uw eigen parkeerplaats krijgt u toegang tot het perceel. De tuin is voorzien van een groot terras en is omringd door veel groen.

Met twee slaapkamers is deze riante woning geschikt voor maar liefst 5 personen. De masterbedroom beschikt over comfortabele bedden en veel kastruimte. De andere slaapkamer is iets kleiner van formaat maar zeer praktisch ingedeeld met een stapelbed, enkelbed en een kledingkast.

De volledig betegelde badkamer is uitgevoerd in neutrale kleurtinten en bestaat uit een toilet, wastafel en een douchecabine met glazen deur.

Centraal gelegen in de woning vindt u de open keuken. Deze hoogglans witte keuken is van alle gemakken voorzien! Zo is er een koffieapparaat, afzuigkap, 5 pits gasplaat en verschillend inbouwapparatuur (o.a. een vaatwasser, koelkast, combinatie magnetron/oven) aanwezig. Met genoeg werk- en bergruimte is koken in deze keuken een genot!

Door de forse raampartijen in de woonkamer voelt de woning heerlijk ruim aan en is er sprake van veel lichtinval. Gecombineerd met het smaakvolle interieur is de woning comfortabel en zeer luxe ingericht.

Kenmerken:

Woonoppervlakte: 52 m2
Perceelgrootte: 251 m2
Aantal personen: 5
Inclusief: koopkavel, tuinaanleg en inventaris

Over Résidence Valkenburg...

Dit prachtige park is gelegen ten zuidoosten van Valkenburg in het schitterende Limburgse heuvellandschap. Dé ideale locatie voor actieve en veelzijdige vakantie in de natuur. Dit familievriendelijke vakantiepark biedt talloze faciliteiten aan binnen het park, maar ook in de directe omgeving is er genoeg te zien en te doen. Het vakantiepark heeft een prachtige ligging aan de rand van het natuurgebied ‘Het Geuldal’. Ook een prachtige fietstocht door het Limburgse landschap behoort tot de mogelijkheden. Verder is de stad Valkenburg slechts tien minuten met de auto verwijderd van het vakantiepark. Niet voor niets is Valkenburg één van de meest populaire attracties in Limburg. Daarnaast zijn de beroemde ‘grotten van Valkenburg’ een bezoek waard. Voor culturele uitstapjes kunt u terecht in het Belgische Luik (50 km), het Duitse Aken (25 km) en Maastricht (20km).

Bij het kopen van een type Module Enkel voor eigen gebruik, kunt u er ook voor kiezen deze gedeeltelijk te verhuren. Het verhuren gebeurt middels een professionele verhuurorganisatie. U houdt hier een mooie verhuuropbrengst aan over. Zo kunt u de kosten minimaliseren en daarnaast zelf ook onbezorgd van uw vakantiehuis genieten!

Bent u benieuwd naar deze vakantiewoning? Kom dan vrijblijvend een kijkje nemen!

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2020
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 52
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 251
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2020
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 52
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 251
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij