Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In een kindvriendelijke woonwijk op loopafstand van de gezellige dorpskern Roggel staat deze uitgebouwde 2-onder-1-kap woning met garage te koop! Het is een ideale woning voor starters en jonge gezinnen. Dus heb jij interesse? Lees dan gauw verder.

Bij binnenkomst kom je uit in de hal. Hier bevindt zich het zwevend toilet met fonteintje, de meterkast met 7 groepen en de toegang tot de leefruimtes. De ruime en licht doorzon woonkamer is onderverdeeld in een zithoek aan de voorzijde van de woning en een woonkeuken in een hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur aan de achterzijde. Vanuit de keuken is de bijkeuken met witgoedaansluiting bereikbaar. De bijkeuken en de woonkeuken geven beide toegang tot de privacy biedende en onderhoudsvriendelijke achtertuin met een royaal overdekt terras, graszoden en de toegang tot de riante garage met een elektrische poort voor het stallen van o.a. fietsen en het opbergen van tuinaccessoires.

De open vaste trap in de woonkamer biedt toegang tot de eerste verdieping. Vanuit de overloop zijn de drie slaapvertrekken bereikbaar en is er een badkamer aanwezig met een douche, een wastafel en een tweede toilet.

Middels een vaste trap is ook de tweede verdieping bereikbaar. Hier bevindt zich een bergzolder met schuifkasten en de technische installatie.

Ben jij enthousiast na het zien van deze foto’s en voldoet deze woning aan jouw wensen? Neem vandaag nog contact op met ons kantoor en plan een bezichtigingsafspraak! Onze makelaar staat voor je klaar.

Indeling
Begane grond:
Entree/hal – toilet – meterkast – woonkamer – woonkeuken – bijkeuken.

Eerste verdieping:
Overloop – twee slaapvertrekken – badkamer.

Tweede verdieping:
Bergzolder met technische installatie en derde slaapvertrek.

Tuin:
Overdekt terras – graszoden – garage – oprit.

Bijzonderheden:
- Definitieve energielabel B, geldig tot 12-05-2033, registratienummer 219253328;
- De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen en HR++ glas;
- De woning beschikt over een eigen oprit;
- De cv-installatie is een Nefit Smartline (bj. 2006);
- Aanvaarding op korte termijn is mogelijk;
- Alle maten, plattegronden zijn indicatief, waaraan verder geen rechten ontleend kunnen worden;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (financiering) is in de regel 6 weken na het sluiten van mondelinge overeenkomst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2006
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 112
Aantal verdiepingen 3

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 245
Schakelwoning Ja
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2006
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 112
Aantal verdiepingen 3

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 245
Schakelwoning Ja
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Reuvers Makelaardij