Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In het buitengebied van Helden ligt deze prachtige jaren ’30 droomwoning! De woning is op en top onderhouden, voorzien van alle luxe en gemakken die je maar kunt bedenken en tot in de puntjes gestyled! De begane grond heeft naast een woongedeelte met woonkamer, grote leefkeuken, bijkeuken en kantoor ook nog drie slaapkamers, een luxe badkamer en een inloopkast. Op de verdieping liggen nog eens drie slaapkamers, een royale loungeruimte en twee ruimtes die in gebruik waren als behandelkamers maar die ook geschikt zijn als slaapkamers. Het gastenverblijf telt drie verdiepingen en heeft een woonkamer en luxe keuken op de begane grond, drie slaapkamers in de kelder en een badkamer op de bovenverdieping. In de grote garage met dubbele carport is een werkplaats aanwezig en een vlizozolder over de gehele ruimte. In de tuin vind je een grote diversiteit aan planten, struiken en (fruit)bomen, een verwarmd zwembad en meerdere terrassen waarvan er één overdekt is.

ALGEMEEN:
In deze woning beleef je het vrije gevoel van achteraf wonen met veel groen en privacy om je heen terwijl het centrum van Helden of Panningen met de fiets in slechts 10 minuten te bereiken is. In beide centra vind je een diversiteit aan winkels, restaurants en terrassen, diverse basisscholen en een middelbare school. Met de auto ben je bovendien in een goede vijf minuten bij de autosnelweg A67 richting Eindhoven en Venlo/Duitsland.

ENTREE
Via de netjes onderhouden en groene voortuin loop je naar de voordeur en stap je binnen in de hal. In deze hal is de meterkast aanwezig en direct rechts ligt een kleine kamer die momenteel in gebruik is als speelkamer. De vloer in de hal bestaat nog uit de originele jaren ’30 tegeltjes.

WOONKAMER
De volgende ruimte die je betreedt is de ruime L-vormige woonkamer. Deze woonkamer vormt een mooie diversiteit aan oude elementen die nog aanwezig zijn en moderne gemakken. Het smallere zitgedeelte van de woonkamer is landelijk ingericht met een houtkachel en een eikenhouten vloer, originele jaren ’30 ramen met markiezen aan de buitenkant maar ook strak gestucte muren. Via het eetgedeelte loop je naar de supermoderne en luxe leefkeuken en heb je toegang tot een grote provisiekelder.

KEUKEN
In deze keuken zijn kosten noch moeite bespaard om topkwaliteit af te leveren en hier voelt dan ook iedereen zich direct een keukenprins(es)! Het gigantische kookeiland met een wit composiet blad en matzwarte keukenkastjes en -lades springt er direct uit en geeft de keuken samen met de zwarte kastenwand een super-de-luxe uitstraling. Toch is de landelijke stijl ook behouden doordat er drie originele plafondbalken in het zicht zijn gelaten en de vloer bestaat uit getrommeld steen met vloerverwarming. Je kunt hier koken op de Bora inductieplaat met vier pitten en ingebouwde afzuiging. Verder is er aan inbouwapparatuur een vaatwasser aanwezig, een extra grote koelkast en een stoomoven. In de kastenwand is een ruimte open gelaten waar je een leuke koffie- en theecorner kunt maken. Vanuit de keuken heb je fantastisch uitzicht over de tuin door de twee grote ramen die tot op de vloer doorlopen. Deze ramen zijn aan de buitenkant voorzien van een zonnescreen. Een deur geeft toegang tot de tuin en de tweede deur leidt naar de bijkeuken.

BIJKEUKEN
In de bijkeuken is een tweede keukenblok aanwezig met wasbak en de witgoedaansluitingen voor een wasmachine en een droger. Via de gang heb je vervolgens toegang tot drie slaapkamers, een badkamer, een toiletruimte en een inloopkast met diverse legplanken en hanggedeeltes.

SLAAPKAMERS
De drie slaapkamers hebben allemaal toegang tot de achtertuin via dubbel openslaande deuren en ze zijn allemaal voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

BADKAMER
In deze luxe badkamer kun je pas echt ultiem ontspannen! Kies je voor een fijne douche in de grote inloopdouche met regendouche en handdouche of ga je heerlijk relaxen in het grote ligbad? Er is een groot wastafelmeubel aanwezig met een blad van gemarmerd steen, twee wasbakken en daarboven een spiegel met ledverlichting. De vloer bestaat uit donkere vloertegels met vloerverwarming en voor de ontluchting is er een draairaam aanwezig en mechanische ventilatie.

ENTREE ACHTERBOUW
Aan de zijkant van de woning ligt een tweede entree die doorloopt tot aan de keuken. In deze hal is een inbouwkast aanwezig waar de ketel (Nefit Topline) en de boiler (Nefit) in hangen en waar zich ook de verdeler van de vloerverwarming in bevindt. Onder de trap die naar de verdieping leidt, is een handige garderobe gemaakt. Verder bevindt zich in de hal nog een toiletruimte en de toegang tot het kantoor.

KANTOOR
In dit ruime kantoor kun je met gemak twee grote bureaus kwijt. Er is een hoogglans witte kastenwand aanwezig waar je flink wat documenten of andere spullen in kwijt kunt. Een raam biedt uitzicht op de oprit van de woning en ook in deze ruimte ligt een tegelvloer met vloerverwarming.

GARAGE/BERGING:
De garage heeft een dubbele deur zodat er ook makkelijk groot gereedschap naar binnen gereden kan worden of eventueel een auto. De garage is geïsoleerd en heeft zelfs een eigen CV ketel waarmee de werkplaats wordt verwarmd en het zwembad in de achtertuin. Naast de garage ligt een dubbele carport waar dus twee auto’s naast elkaar kunnen parkeren. De vlizozolder strekt zich uit over het hele gebouw en hier heb je dus flink wat bergruimte tot je beschikking!

De verdieping kun je middels twee trappen bereiken. In het gedeelte van het originele woonhuis liggen drie slaapkamers en in het achterste deel van de woning liggen diverse ruimtes die in gebruik waren als behandelkamers en bedrijfsruimte maar die ook geschikt zijn als slaapkamers.

SLAAPKAMERS
De twee slaapkamers aan de voorkant van de woning zijn ongeveer gelijk qua afmeting en hebben beide een draairaam aan de voorkant met markiezen. De ene slaapkamer heeft bovendien nog een vaste kastenwand en een inbouwkast. De derde slaapkamer is een flinke ruimte met een hoog puntdak en een vide. Deze kamer heeft twee Velux dakramen met horraam.

Op de tweede overloop is een klein keukenblok aanwezig met een wasbak en een koelkast en een toiletruimte. De grote ruimte met hoog puntdak is verder verdeeld in twee (behandel)kamers met Velux dakraam. Deze kamers zijn ook zeker geschikt om als slaapkamer te gebruiken.

LOUNGERUIMTE
In deze ruimte is momenteel een tweede woonkamer gecreëerd met een houten vloer en alle dakspanten zijn in het zicht gelaten waardoor ook deze kamer een landelijke uitstraling heeft. Je kunt hier heerlijk loungen met een fantastisch uitzicht over de tuin via de dubbel openslaande deuren met een Frans balkon. Of maak je hier liever een gigantische master bedroom, een geweldige speelkamer of gameroom voor de kinderen of je eigen gym? Alles is mogelijk in deze ruimte!

In deze fantastische tuin kom je ogen en oren te kort! De grote diversiteit aan planten, struiken en (fruit)bomen zorgen er voor dat de tuin in de winter ook mooi groen blijft en in de zomer een geweldige plek is om te genieten van de bloeiende bloemen en struiken. Direct naast de woning ligt een overdekt terras dat met zeilen ook volledig af te sluiten is. De vier grote leibomen omgeven het terras en zorgen er in de zomer voor dat er genoeg schaduw aanwezig is. Daarnaast liggen er in de tuin nog meerdere terrasjes en maar liefst vijf prielen waar je een leuk zitje onder kunt plaatsen! Achter de prielen liggen de fruittuinen met appelbomen, pruimenbomen, perenbomen, kersenbomen en diverse bessenstruiken. Midden in de tuin ligt een rond zwembad met een diameter van 7 meter en een diepte van ongeveer 1,5 meter. Het zwembad is verwarmd waardoor je er dus al vroeg in het jaar heerlijk kunt zwemmen. De hele tuin is voorzien van automatische verlichting en meerdere sproeipunten die aangesloten zijn op de twee grondwaterpompen. Deze tuin moet je in het echt zien om alles goed te kunnen beleven!

GASTENVERBLIJF:
Het gastenverblijf is een complete woning die voorheen gebruikt werd als kantoor met appartement maar sinds kort is verbouwd tot volledige woning. Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen met een woonkamer en luxe keuken op de begane grond, drie slaapkamers en berging in de kelder en een zolderverdieping met badkamer.

BEGANE GROND
In de woonkamer komt heerlijk veel licht naar binnen door het grote halfronde raam, dat voorheen een schuurdeur was, en door de dubbel openslaande deuren. De keuken is net zo luxe uitgevoerd als in het hoofdgebouw met een kookeiland en kastenwand. Ook deze keuken heeft een Bora inductiefornuis met vier pitten en ingebouwde afzuiging, een vaatwasser, koelkast, vriezer en een combimagnetron. De vloer over de hele begane grond is uitgevoerd in lichte tegels met vloerverwarming. Direct naast de voordeur ligt nog een toiletruimte en de meterkast.

KELDER
In de kelder liggen drie slaapkamers waarvan de grootste een inloopkast heeft. Alle slaapkamers hebben drie kleine raampjes op straatniveau waarvan twee met draaifunctie. De vloeren bestaan uit eikenhout parket. In de kelder is ook nog een bergruimte aanwezig en een toilet.

ZOLDER
De zolder is één grote ruimte met als blikvanger het grote, losstaande ligbad. Daarnaast is er nog een douchecabine aanwezig, een wastafel en een toilet. De andere kant van de zolder kun je gebruiken als opslagruimte, extra slaapkamer, werkruimte of speelkamer. Tevens zijn hier de witgoedaansluitingen aanwezig en diverse schuifkasten.

OVERIGE INFORMATIE:
AANVAARDING & VOORWAARDEN BIJ VERKOOP:
De aanvaarding geschiedt in onderling overleg.
Financieringsvoorbehoud : 5 weken
Bankgarantie of waarborgsom : vereist

ENERGIELABEL:
Verkoper beschikt over definitief energielabel C.

STAAT VAN ONDERHOUD:
De staat van onderhoud is uitstekend. De woning is altijd perfect bijgehouden en onderhouden waar nodig. In 2017 heeft een grote verbouwing in de keuken plaatsgevonden en onlangs is het gastenverblijf nog verbouwd tot volledige woning.

VERWARMING & ISOLATIE:
Verwarming geschiedt door middel van een Nefit CV ketel en warmwatervoorziening is beschikbaar via een Nefit boiler. De keuken, slaapkamers, badkamer en het kantoor zijn voorzien van vloerverwarming en ook het gastenverblijf is voorzien van vloerverwarming. Het dak en de vloeren zijn geheel voorzien van isolatie en tevens de spouwmuur met uitzondering van de muren van het originele woonhuis. De kozijnen bestaan allemaal uit hardhout met dubbel glas.

LIGGING:
De woning ligt in het buitengebied van Helden maar in slechts tien minuten fietsen of enkele minuten met de auto sta je in het centrum van Panningen en Helden met alle voorzieningen.

NUTSVOORZIENINGEN:
De woning is rechtstreeks aangesloten op de openbare leidingen voor water, energie en riool en beschikt over een aansluiting op het kabelnetwerk. Glasvezel ligt tot aan de voordeur.

LIJST ROERENDE ZAKEN & VRAGENLIJST WETTELIJKE INFORMATIEPLICHT:
De lijst van roerende zaken en de vragenlijst wettelijke informatieplicht verkoper(s) is digitaal bij ons aanwezig en is op aanvraag verkrijgbaar.

BOUWTEKENINGEN:
Van deze woning zijn bouwtekeningen beschikbaar. Deze kunnen digitaal opgevraagd worden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 1938
Aantal kamers 11

Woningdetails

Bouwjaar 1938
Woon oppervlakte 392
Inhoud woonhuis 1581
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Sauna Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp Ja
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 6269
Tuin diepte Ja
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Tuin breedte Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage vliering Ja
Kwaliteit object Luxe
GarageCV verwarmd Ja
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 7
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 1938
Aantal kamers 11

Woningdetails

Bouwjaar 1938
Woon oppervlakte 392
Inhoud woonhuis 1581
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Sauna Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp Ja
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 6269
Tuin diepte Ja
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Tuin breedte Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage vliering Ja
Kwaliteit object Luxe
GarageCV verwarmd Ja
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 7
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?