Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ.

Zeer ruim appartement gelegen aan de Groene Loper in een verzorgd complex met 2 liften. Het appartement is gelegen op de achtste verdieping, het appartement is voorzien van een ruime woonkamer, keuken, badkamer met separaat toilet, 2 slaapkamers en een ruim balkon met een panoramisch uitzicht.

Indeling:

Souterrain:
Gezamenlijke fietsenberging, kleine privé berging.

Begane grond:
Gezamenlijke entree, brievenbussen, bellentableau met intercom, trappenhuis en een dubbele lift.

Achtste verdieping:
Entree, hal met een berging met inbouwkasten, vanuit de hal is er toegang naar alle vertrekken. Ruime woonkamer (34m²) voorzien van een parketvloer, veel lichtinval, toegang naar het balkon met een prachtig uitzicht. De ruime keuken (12m²) is voorzien van inrichting en de volgende apparatuur: afzuigkap, 5 pits inductie kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer en wasmachine. Ook vanuit de keuken is er toegang naar het balkon. De badkamer (4m²) beschikt over een ligbad met douche en een vaste wastafel in ombouwmeubel. Separaat toilet met fonteintje. Slaapkamer 1 is 13m² en slaapkamer 2 is 9m² is heeft een inbouwkast.

Extra informatie:
- Het appartement is netjes onderhouden echter is enige modernisering wenselijk.
- Het appartement is grotendeels voorzien van een houten parketvloer.
- Grotendeels voorzien van aluminium kozijnen met isolerende beglazing, deels houten kozijnen met enkele beglazing.
- De servicekosten bedragen € 343,- per maand dit is incl. voorschot stookkosten, water, verzekeringen, verbruik en schoonmaak van de algemene ruimtes, onderhoud van de groenvoorzieningen en reservering groot onderhoud.
- Verwarming geschiedt middels blokverwarming, deze installatie is in 2022 vernieuwd. Warm water wordt verkregen middels een huurboiler.
- Zonnescherm aanwezig.
- Energielabel is aangevraagd.

Algemene informatie:
Het appartement is gelegen op een gewilde locatie aan de Groene Loper met diverse faciliteiten in de directe omgeving. Het appartement is gelegen op loopafstand van het Centraal Station, het geliefde stadsdeel Wyck en de oude binnenstad, daarnaast zijn diverse winkelvoorzieningen alsmede openbaar vervoer op loopafstand gelegen.
De uitvalswegen A2 en A79 zijn in de directe nabijheid.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 288
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Oppervlakte woonkamer 34
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 288
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Oppervlakte woonkamer 34
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Pooters Makelaardij B.V.