Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Woonruimte gelegen aan Marktpad 8, Geleen:

In het centrum van Geleen gelegen ruim woon/winkelpand. De bovenwoning beschikt over een ruime woonkamer, drie slaapkamers, groot dakterras en inpandige garage. De winkelruimte is gelegen in het kernwinkelgebied en heeft een goede indeling met breed front.

Begane grond (woning):
Entree met toegang tot de inpandige garage en trap naar de woning. De garage (4,86 m x 4,10/3,50 m) is voorzien van een automatische sectionaalpoort.

1e verdieping:
Hal (5,48 m x 2,70 m) met veel daglichttoetreding en aluminium schuifpui naar het ruime dakterras. Het dakterras is circa 62 m2 groot, en is gesitueerd op het zuidwesten. Via de hal is er tevens toegang tot de berging welke is voorzien van witgoedaansluitingen. Gesloten keuken (5,00 m x 4,70/2,95 m) met aanbouwcombinatie voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Via een schuifpui in de keuken is er tevens toegang tot het dakterras. Ruime woonkamer (circa 50 m2) met grote raampartijen voorzien van vloerbedekking en een deur naar het dakterras. De woonkamer is tevens voorzien van een gashaard. Tussenportaal met meterkast. Geheel betegelde toiletruimte met zwevend closet en fonteintje. Vaste trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Overloop. Slaapkamer 1 (3,80 m x 3,70 m), slaapkamer 2 (3,70 m x 4,09 m) en slaapkamer 3 (3,20 m x 2,40 m). De overloop en slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking. Geheel betegelde badkamer (3,20 m x 3,10 m) met inloopdouche, douchecabine, zwevend toilet en wastafel. Berging (1,60 m x 0,83 m) met opstelling van de CV-ketel (Atag Enigma 2000, eigendom)

Bijzonderheden:
Deze stadswoning is gelegen midden in het centrum van Geleen, in de directe nabijheid van o.a. winkels, horeca en overige voorzieningen. Parkeren is mogelijk in de eigen inpandige garage. Als centrumbewoner kunt u een ontheffing aanvragen t.b.v. het inrijden van het voetgangersgebied. Tevens kunt u een parkeervergunning verkrijgen via de gemeente Sittard-Geleen.

Kenmerken:
Hartje centrum
Nabij horeca
Nabij winkels
Nabij openbaar vervoer
Nabij scholen

Voorzieningen:
Terras
Houten kozijnen deels
Aluminium kozijnen deels
Dubbele beglazing deels
Kunststof kozijnen (deels)

Winkelruimte gelegen aan de Ansemburgstraat 7, Geleen:

Zeer nette winkelruimte met een breed front (7,49 m) gelegen in de winkelkern van Geleen.

De totale commerciële ruimte (circa 140m2) is opgedeeld in een winkelruimte (15,30 m x 7,49 m) en een magazijn (7,49 m x 3,00 m). De winkelruimte is opgedeeld middels een tussenwand welke eenvoudig te demonteren is.
In het magazijn is een eenvoudige keuken geplaatst. Tevens is er een aparte toiletruimte. De wanden en vloeren zijn keurig afgewerkt. Via vaste trap bereikbare kelderberging (7,80 m x 3,40 m). De winkelruimte beschikt over een achter in/uitgang t.b.v.. laden en lossen.

Voorzieningen:
Automatisch rolluik
Alarminstallatie
Systeemplafond

Ligging:
Kenmerkend voor het centrum van Geleen is de gezonde mix van landelijke retailers en gerenommeerde lokale middenstand. Zo zijn hier onder meer Jan Linders, Kruidvat, Bristol, Xenos, HEMA, Bakker Bart, Blokker, Wibra, Zeeman, Van Haren en Etos gelegen. Geleen maakt onderdeel uit van de Gemeente Sittard-Geleen. De gemeente bestaat uit totaal 13 kernen, waarvan Sittard en Geleen de grootste vormen. De bereikbaarheid van het centrum van Geleen is zeer goed te noemen, ligt op enkele minuten rijden van de autosnelweg en heeft uitstekende busverbindingen.

Parkeren
Onder de markt is een royale parkeergarage gevestigd. Het eerste uur kan men vrij parkeren in de parkeergarage. Eveneens is er voldoende (betaalde) parkeergelegenheid langs de diverse wegen rondom het centrum te vinden.

Verkoopinformatie:
Deze verkoopinformatie is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Verkoper en verkopend makelaar kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. De eventuele plattegronden en vermelde maten en oppervlaktes zijn indicatief. Wij adviseren om informatie die voor u van wezenlijk belang is te (laten) controleren.

Bouwkundige keuring:
Een koper heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten en/of adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te krijgen over de staat, het gebruik en eventuele andere aspecten van de onroerende zaak.

Schriftelijkheidsvereiste:
Een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak komt eerst tot stand zodra verkoper en koper de koopovereenkomst ondertekend hebben. Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen, zullen partijen jegens elkaar geen verplichtingen hebben.

Bankgarantie of waarborgsom:
Koper dient binnen één week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te voldoen bij de desbetreffende notaris. De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom.

Overdrachtsbelasting:
Bij de eigendomsoverdracht van een registergoed is de koper overdrachtsbelasting verschuldigd. Deze overdrachtsbelasting maakt onderdeel uit van de zogenaamde "kosten koper" (k.k.). Het overdrachtsbelastingtarief is 2%, 10,4% of - in sommige gevallen - een combinatie van beide tarieven.
Indien u een bestaande woning koopt die u voor langere tijd zelf gaat bewonen kunt u – onder bepaalde voorwaarden – de zogenaamde “startersvrijstelling” voor de overdrachtsbelasting krijgen.

Kijk voor meer informatie over overdrachtsbelasting en de verschillende tarieven op: belastingdienst.nl zoekwoord: overdrachtsbelasting.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 170
Inhoud woonhuis 1046
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 209
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Garage inpandig Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2000
Aantal slaapkamers 3
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 170
Inhoud woonhuis 1046
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 209
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Garage inpandig Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2000
Aantal slaapkamers 3
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Royworks De Makelaar