Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan de rand van het dorp Montfort in een kindvriendelijke buurt staat deze net onderhouden geschakelde vrijstaande woning met garage en een aanbouw te koop! Een perfecte gezinswoning met meer dan voldoende ruimte. Heb jij interesse? Lees dan gauw verder.

Bij binnenkomst kom je uit in de hal met een granieten vloer. Hier bevindt zich het zwevend toilet met fonteintje, de meterkast met slimme meters, de vaste trap naar de eerste verdieping, een opbergkast onder de trap en de toegang tot de leefruimte. De U-vormige ruime woonkamer met erker en vloerverwarming is onderverdeeld in een lichte zitkamer aan de voorzijde van de woning, een eetkamer en een kleine knusse zithoek. De eetkamer staat in open verbinding met de moderne keuken (2022) in de aanbouwserre/tuinkamer (2014). De keuken beschikt over een lichtstraat en diverse inbouwapparatuur en geeft middels openslaande tuindeuren toegang tot de tuinkamer. Door de glazen schuifpui heb je vanuit de tuinkamer een heerlijk uitzicht op de privacy biedende achtertuin. De verzorgde tuin is voorzien van graszoden, borders, een groene erfafscheiding met Heras hekwerk en een fietsenberging. Verder is er op de begane grond nog een bijkeuken aanwezig met witgoedaansluiting en de toegang tot de inpandige garage met een sectionaal poort.

Via de vaste trap in de hal is de eerste verdieping bereikbaar. De overloop geeft toegang tot drie ruime slaapvertrekken en een separaat toilet en een nette badkamer met een hoek-ligbad, een douche, een wastafel en vloerverwarming.

Ook de tweede verdieping is via een vaste trap bereikbaar. Hier bevindt zich de alle technische installatie en een ruime bergzolder die als vierde slaapvertrek ingericht kan worden.

Kortom, een hele fijne woning met voldoende ruimte en privacy. Ben jij enthousiast na het zien van de foto’s en wil jij deze woning gaan bezichtigen? Neem dan vandaag nog contact op met ons kantoor en plan je bezichtigingsafspraak. Onze makelaar loopt graag met je rond!

Indeling
Begane grond:
Entree/hal – toilet – meterkast – trappenkast – woonkamer – keuken – bijkeuken – inpandige garage – tuinkamer.

Eerste verdieping:
Overloop – separaat toilet - drie slaapvertrekken – badkamer.

Tweede verdieping:
Ruimte voor technische installatie – extra (slaap)kamer.

Tuin:
Graszoden – borders – fietsenberging.

Bijzonderheden:
- Deze woning beschikt over een definitief energielabel A+ geldig tot 31-10-2032;
- Het bouwjaar van deze duurzame woning is 2005;
- De woonkamer is voorzien van elektrische screens;
- De woning beschikt over een eigen oprit;
- De woning is voorzien van 18 zonnepanelen (in eigendom) geplaatst in 2017;
- De gehele woning heeft hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;
- De slaapvertrekken aan de achterzijde van de woning beschikken over rolluiken;
- Alle maten, plattegronden zijn indicatief, waaraan verder geen rechten ontleend kunnen worden;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (financiering) is in de regel 6 weken na het sluiten van mondelinge overeenkomst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2004
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 164
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 320
Schakelwoning Ja
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2004
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 164
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 320
Schakelwoning Ja
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Reuvers Makelaardij