Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wegens grote belangstelling is een bezichtiging inplannen niet meer mogelijk. Wij kunnen uw gegevens op de reservelijst plaatsen, stuur hiervoor een e-mail naar ons kantoor.

Nabij het dorpscentrum van Spaubeek gelegen twee-onder-een-kapwoning met aanbouw, 4 slaapkamers, garage en diepe achtertuin.

Begane grond:
Entree met tegelvloer, garderobe en meterkast (7 groepenkast, 2 aardlekschakelaars). Halfhoog betegelde toiletruimte met zwevend closet en fonteintje. Doorzonwoonkamer (7,56 x 3,81/3,324 m). Aanbouw (3,81 x 3,71 m) met kunststof schuifpui, houtkachel en optimaal tuincontact. Halfopen eetkeuken (3,11 x 2,62 m) met aanbouwcombinatie voorzien van gaskookplaat, heteluchtoven, afzuigkap, koelkast, vrieskast en vaatwasser. De woonkamer, aanbouw en keuken zijn allen voorzien van een lamelparketvloer (Parky).

Eerste verdieping:
Overloop. Slaapkamer 1 (3,86 x 3,41 m), slaapkamer 2 (4,09 x 3,25/2,71 m) met muurkasten en slaapkamer 3 (3,13 x 2,71 m) met muurkasten. De overloop en slaapkamers zijn allen afgewerkt met laminaatvloeren. Halfhoog betegelde badkamer (2,18 x 2,03 m) met douche, zwevend closet, badmeubel en witgoedaansluiting.

Tweede verdieping / zolder (2,40 m hoog):
Via vaste trap bereikbare ruime zolderkamer verdeeld in twee gedeeltes en voorzien van dakvensters. Opstelling van de cv-ketel (Nefit HR-combi 2014, eigendom). Tevens is hier een 4e slaapkamer / werkruimte gerealiseerd.

Garage en tuin:
Halfsteens gemetselde garage bestaande uit twee gedeeltes: Een autostalling (4,96 x 2,76 m) met sectionale garagedeur en een berging (2,02 x 2,76 m) met toegangsdeur via de tuin. Geheel omsloten 33 meter diepe achtertuin met terras (gedeeltelijk overdekt), gazon, houtopslag en vrije toegang achterom via tuinpoort. In het achterste gedeelte van de tuin stroomt een beekje en bevindt zich een extra terras.

Bijzonderheden:
Dit ruime woonhuis is aantrekkelijk gelegen op een rustige locatie nabij het dorpscentrum. In de ruime achtertuin geniet men van optimale privacy.

Kenmerken:
Nabij school
Nabij winkels
Nabij openbaar vervoer

Voorzieningen:
Spouwmuurisolatie
Dakisolatie
Hardhouten kozijnen (deels)
Kunststof kozijnen (deels)
Dubbel glas
Rolluiken (deels)

Verkoopinformatie:
Deze verkoopinformatie is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Verkoper en verkopend makelaar kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. De eventuele plattegronden en vermelde maten en oppervlaktes zijn indicatief. Wij adviseren om informatie die voor u van wezenlijk belang is te (laten) controleren.

Bouwkundige keuring:
Een koper heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten en/of adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te krijgen over de staat, het gebruik en eventuele andere aspecten van de onroerende zaak.

Schriftelijkheidsvereiste:
Een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak komt eerst tot stand zodra verkoper en koper de koopovereenkomst ondertekend hebben. Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen, zullen partijen jegens elkaar geen verplichtingen hebben.

Bankgarantie of waarborgsom:
Koper dient binnen één week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te voldoen bij de desbetreffende notaris. De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom.

Overdrachtsbelasting:
Bij de eigendomsoverdracht van een registergoed is de koper overdrachtsbelasting verschuldigd. Deze overdrachtsbelasting maakt onderdeel uit van de zogenaamde "kosten koper" (k.k.). Het overdrachtsbelastingtarief is 2%, 10,4% of - in sommige gevallen - een combinatie van beide tarieven.
Indien u een bestaande woning koopt die u voor langere tijd zelf gaat bewonen kunt u – onder bepaalde voorwaarden – de zogenaamde “startersvrijstelling” voor de overdrachtsbelasting krijgen.

Kijk voor meer informatie over overdrachtsbelasting en de verschillende tarieven op: belastingdienst.nl zoekwoord: overdrachtsbelasting.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 441
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 472
Tuin achter Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2014
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 441
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 472
Tuin achter Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2014
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Royworks De Makelaar