Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Schaelsbergerbosch 36: een luxe recreatiewoning voor 6 personen. Klaar voor voor eigen gebruik en verhuur!

Bij het kopen voor eigen gebruik, kunt u er ook voor kiezen deze gedeeltelijk of volledig te verhuren. Het verhuren gebeurt middels een professionele verhuurorganisatie. Zo kunt u de kosten minimaliseren en daarnaast zelf ook onbezorgd van uw vakantiehuis genieten

Ontdek het comfort en de luxe van deze ruime vakantiewoning, perfect geschikt voor een gezelschap van 6 personen. Met zijn uitstekende voorzieningen en prachtige inrichting biedt deze woning de ideale omgeving voor een ontspannen en onvergetelijke vakantie.

Binnenin de woning vindt u drie gezellige slaapkamers, waarvan twee kamers zijn uitgerust met twee comfortabele eenpersoonsbedden en één kamer is praktisch ingedeeld met een stapelbed. Alle slaapkamers zijn voorzien van meer dan genoeg bergruimte. De moderne badkamer is volledig betegeld en voorzien van een dubbele wastafel en toilet en een royale doucheruimte met glazen deur. Uitgerust in dezelfde stijl als de badkamer, is er ook nog een apart toilet aanwezig.

Geniet van de ruime en lichte woonkamer, waar u kunt ontspannen bij de sfeervolle doorkijkhaard. De woonkamer is voorzien van luxe meubilair en een airco, zo kunt u het gehele jaar door optimaal genieten van het comfort in deze vakantiewoning.

De open keuken is van alle gemakken voorzien en biedt u de mogelijkheid om de meest heerlijke maaltijden te bereiden met behulp van de hoogwaardige inbouwapparatuur. Netjes en compleet afgewerkt, is deze moderne keuken met betegelde achterwand zeer gebruiksvriendelijk.

Het perceel beschikt over een eigen parkeerplaats. De tuin voorziet in veel privacy en is aangelegd met een combinatie van veel groen en een strak betegeld terras, volledig uitgerust met tuinmeubilair.

Of u nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie of een avontuurlijke ontdekkingstocht in de omgeving, deze woning is de perfecte uitvalsbasis voor uw vakantieplezier.

Kenmerken:

Woonoppervlakte: 65 m2
Perceelgrootte: 240 m2
Aantal personen: 6
Bijzonderheden: Airco, doorkijkhaard

Over Green Resort Mooi Bemelen...

Resort Mooi Bemelen is een luxe vakantiepark in Zuid-Limburg, gelegen in het rustieke dorpje Bemelen en vlak bij Valkenburg (10 autominuten) en Maastricht (20 autominuten). Dankzij de ligging op de grens van Duitsland en België is een bezoek aan onze buurlanden snel gemaakt.

Voor vertier en ontspanning hoeft u het park niet te verlaten. Uw kinderen vermaken zich op en top in de buitenspeeltuin voorzien van een bommelburcht, duikelrek, glijbaan, duoschommel en airtrampoline. Ook mogen jong en oud gaag een duik nemen in het buitenzwembad. Plezier en ontspanning gegarandeerd!

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2018
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 65
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 240
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2018
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 65
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 240
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij

De nieuwste koopwoningen in Bemelen