Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Uniek wonen in het centrum van Venlo met ruim balkon én dakterras? Dat kan! Deze bovenwoning heeft o.a. een riante woonkamer met schuifpui naar het balkon, vele karakteristieke jaren ’30 details, 2 ruime slaapkamers. Bent u benieuwd naar het wonen in het centrum, maar hecht u ook waarde aan rust en ruimte? Maak een afspraak met ons en kom vrijblijvend kijken naar dit zeer ruim opgezette appartement met zeer veel lichtinval!

Indeling.

Kelder:
Het portaal in de hal geeft toegang tot een ruime provisiekelder van in totaal 9m2. In het portaal is ook de meterkast (2023) geïnstalleerd.

Begane grond:
Via een karaktervolle portiek betreedt u de hal, waar de toon van de woning gelijk gezet wordt middels een in 2022 gerenoveerde terrazzovloer die is ingelegd met rood marmer. Via de houten trappartij bereikt u de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Met daar de hal die toegang biedt tot het staand toilet met fonteintje en de zeer ruime woonkamer (11,7 x 3,75 meter) met veel lichtinval door de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde. De originele vurenhouten vloer, die op de eerste en tweede verdieping ligt, is in 2022-2023 gerenoveerd. Ook de wanden in het gehele huis zijn onlangs gerenoveerd en gestuct en de plafonds zijn geïsoleerd en vernieuwd. De voorzijde van de woonkamer bestaat uit drie grote ramen met dubbele beglazing, die alle een draai-/kiepfunctie hebben. Aan de achterzijde is een schuifpui geplaatst die toegang verschaft naar het ruime balkon met een afmeting van 10m2. Dit balkon is ook via de half open keuken bereikbaar. Overal in de woning zijn nog veel authentieke details te vinden, zoals plafondornamenten, extra hoge plinten, paneeldeuren en een glas-in-lood raampartij (welke ter overname wordt aangeboden). De radiatoren in de woonkamer zijn in 2023 vernieuwd. De ruime keuken is voorzien van o.a. een enkele spoelbak, een vaatwasser, afzuigkap, een 4-pits gasfornuis, een oven en onder- en bovenkastjes.

Tweede verdieping:
Een zeer ruime overloop, dat is het eerste wat opvalt als u deze verdieping bereikt. Er zijn 2 zeer ruime slaapkamers (16,5m2 en 15,5m2) te vinden, beide met veel lichtinval, een praktische inbouwkast en de gerenoveerde badkamer (6,5m2) die voorzien is van alle gemakken. Zo heeft die mechanische ventilatie, een dubbele wastafel met badkamermeubel, een Whirlpool, een separate douche met thermostaatkraan, inbouwspotjes en een aansluiting voor de wasmachine. Beide slaapkamers zijn voorzien van kozijnen met dubbele beglazing en draai- kiepfunctie. De slaapkamer aan de voorzijde heeft over praktisch de gehele lengte een inbouwkast, afgemaakt met “Louvre”-deuren. Via een metalen trap in de kamer aan de achterzijde is het ruime dakterras (ruim 22m2) te bereiken, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft.

Balkon/dakterras:
Midden in het centrum zo’n ruim balkon én een dakterras hebben is al zeldzaam. Daarnaast is het ook nog een oase van rust die er te vinden is. Een heerlijke plek!

Goed om te weten, recente werkzaamheden:

- 2023 – vervanging en isolatie plafonds in alle ruimtes, behalve de badkamer
- 2023 – schoorsteen bekleed met bitumen door dakdekker
- 2022 – terrazzo vloer in de hal gerenoveerd
- 2022/2023 – vurenhoutenvloer op de 1ste en 2de verdieping gerenoveerd
- 2022/2023 – alle plafonds en wanden volledig gerenoveerd, behalve badkamer
- 2023 – vervanging radiatoren 1ste verdieping
- Overal in huis zijn de ramen voorzien van dubbele beglazing (behalve de voordeur). Kozijnen zijn vervaardigd van deels kunststof en deels aluminium
- Cv-opstelling is een Remeha ketel van het bouwjaar 2006 en heeft zijn laatste onderhoudsbeurt gehad op 26-05-2023

Omgeving:
Om de hoek van de Keullerstraat is de Parade gelegen: de meest prominente straat van de stad Venlo. Een gezellige straat met restaurants, musea om de hoek, speciaalzaken, leuke terrasjes en kasteleins die u met plezier het beste biertje voor zetten. Voor meer informatie over wat de binnenstad van Venlo u allemaal te bieden heeft , de bereikbaarheid van de stad en de parkeermogelijkheden in en rondom het centrum, kunt u kijken op: www.venloverwelkomt.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1926
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1926
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 462
Aantal verdiepingen 3

Overige

Energielabel D
Appartement Ja
Bovenwoning Ja
Dichte keuken Ja
Oppervlakte woonkamer 44
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Aanvaarding opmerking Per direct

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1926
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1926
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 462
Aantal verdiepingen 3

Overige

Energielabel D
Appartement Ja
Bovenwoning Ja
Dichte keuken Ja
Oppervlakte woonkamer 44
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Aanvaarding opmerking Per direct

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Makelaarskantoor Cabooter & Van Loenen / Zelfverkoop