Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

NIEUW IN DE VERKOOP

Stijlvol wonen in deze prachtige vrijstaande woning aan de rand van Brunssum. Deze woning hééft het. Sfeer, rust, ruimte en bovenal comfort. Alle voorzieningen zijn op redelijke gelegen waardoor het elke dag weer fijn thuiskomen is om hier te wonen.

Deze woning heeft een sfeervolle inrichting en een grote, fraai aangelegde en zonnige tuin.
Door zijn fraaie afwerking, zoals de hoogwaardige granieten vloer op de gehele beneden verdieping en de wanden in moderne en rustige kleuren, uitgevoerd in perfect strak stuc of behang laat deze woning je in de mooiste details verrassen.

Zoek jij een top afgewerkte woning met een rustige en bosrijke ligging aan de rand van Brunssum? Waar alle voorzieningen nabij zijn gelegen en waar jij optimaal kan genieten? Maak dan snel een afspraak en laat je verrassen!

INDELING
Begane grond:
Ruime ontvangsthal met modern toilet, trapopgang naar de verdieping en toegang naar de woonkamer (920 x 635 cm). De prachtige ruime woonkamer is voorzien van een hoogwaardig graniet in licht en donker schakering. Wanden en plafonds in strak stucwerk met ingebouwde spots. De grote oppervlakken glas zorgen voor een fraaie lichtinval en laten alle 3 de zijden van de tuin zien, waardoor in alle jaargetijden van deze eyecatcher kan worden genoten. De schuifpui zorgt ervoor dat direct toegang is tot het overdekte terras waardoor langer van de prettige temperaturen kan worden genoten.

Vanuit de woonkamer is de gesloten keuken (370 x 350 cm) bereikbaar. De keuken is voorzien van een hoekopstelling met diverse inbouwapparaten als: vaatwasmachine, oven, inductiekookplaat en design-afzuigkap. Naast de keuken bevindt zich de bijkeuken (370 x 190 cm) met eigen toegang tot de tuin en aansluiting voor wasmachine en droger.

1e Verdieping:
Overloop met toegang naar de slaapkamers en badkamer. De MasterBedroom (550 x 535 cm) is aan de voorzijde gesitueerd, evenals de kleinste van de vier slaapkamers (415 x 260 cm). Deze kamer kan ook perfect worden ingericht als thuiswerkplek.

De andere 2 slaapkamers (540 x 365/500 x 330 cm) bevinden zich aan de achterzijde van de woning. Last but not least blijft over de ruime badkamer (400 x 385 cm) met ligbad, aparte douche en wastafel. In de badkamer is de vloer afgewerkt met tegels en zijn ook de wanden tot boven betegeld.

De vloer op de overloop en slaapkamers is afgewerkt met laminaat en wanden en plafonds strak gestuct.

Zolder:
Met de vaste trap komen we op de zolderruimte (895 x 510 cm). Deze ruimte heeft onder de schuine kap mooi ingebouwde kastwerk waar vooral veel berging mee is gecreëerd. Op de vloer vinden we hetzelfde laminaat als op de 1e verdieping en is de afwerking ook hier hoogwaardig en zeer netjes.

Tuin:
De zonnige achtertuin is zeer fraai aangelegd en met liefde onderhouden. Wat zeker is te zien. De voortuin met oprit voor 3 auto’s naar de garage, het gazon naast de woning waarnaast een visuele afscheiding groenstrook waarde hoge bomen zorgen voor de beschutting en mooie plekjes voor lange dinertafels of rustige zitplekjes. De diepe achtertuin geeft dan weer een ruimtelijk beeld en hier staat ook het losse tuinhuis/berging (510 x 350 cm) voor het tuingereedschap, opslag voor de zitgroep etc.


OMGEVING:
Gelegen aan een rustige straat aan de rand van Brunssum in de wijk Amstenrade, zijn alle denkbare voorzieningen in de redelijke afstand te bereiken. Het centrum van Brunssum bevindt zich op een 10 minuten fietsen, sportvelden zijn binnen 5 minuten bereikbaar en een supermarkt is op 5 minuten lopen te vinden. Basisschool St. Franciscus bevindt zich op 7 minuten lopen.
Uitvalswegen N300 en A76 bereiken we binnen 5 minuten en zijn we op weg richting Eindhoven, Maasticht, Aken of Landgraaf.


BIJZONDERHEDEN:
- Zeer ruim en goed onderhouden (zowel binnen als buiten) vrijstaande woning.
- Zeer rustig gelegen aan rand van Brunssum.
- Kwalitatief hoge afwerking.
- Heel ruime en zonnige achtertuin met achterom en goede afwerking.

KENMERKEN
Bouwjaar: 2001
Inhoud: 751 m³
Woonoppervlakte: 183 m²
Grondoppervlakte: 1236 m²
Energielabel: A
CV-ketel: Eigendom

Aanvaarding: In overleg


BEZICHTIGINGSAFSPRAAK MAKEN
Wil je deze woning graag bezichtigen?
Voor een bezichtigingsafspraak, stuur ons een mail met uw telefoonnummer: Wij maken met u een afspraak.
Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar tussen 9:00 uur tot 17.00 uur. Ook voor andere vragen over hypotheken, verzekeringen, makelaardij en alle bijbehorende zaken.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2001
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 183
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Villa Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1236
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2001
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 183
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Villa Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1236
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

FinSafe