Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruim, goed onderhouden, vrijstaand woonhuis. De woning beschikt over een riante voortuin, oprit, ruime L-vormige woonkamer, half-open keuken, 2de woonkamer/multifunctionele ruimte, 3 slaapkamers, 2 badkamers, riante garage en een net aangelegde achtertuin met bestraat terras en veel groen. De woning is gelegen op een prachtige locatie op een hoekperceel. De woning is gelegen nabij het centrum van Schinveld met alle voorzieningen en nabij een uitgestrekt natuurgebied, de Schinveldse bossen.


Indeling:

Begane grond:
Fraai aangelegde voortuin (15/6 x 14/5 m) met poort naar achterom.
Zijtuin (15 x 3 m) welke middels een pad toegang biedt tot de woonkamer en de 2de woonkamer/multifunctionele ruimte.
Oprit (7 x 4 m) met een poort naar achterom.

Ruime entree/hal (3,60 x 2,95 m) voorzien van leistenen vloer, alwaar elektrische installatie en trapopgang naar eerste verdieping.
Geheel betegelde toiletruimte (1,00 x 0,90 m) voorzien van zwevend toilet.
Ruime L-vormige woonkamer (6,10 x 5,70/3,85 m) voorzien van parketvloer en uitgerust met een houthaard. De woonkamer heeft veel lichtinval met ramen rondom. Via een deur is de toegang tot de zijtuin.
Half-open keuken (4,40 x 2,95 m) voorzien van leisteen vloer en uitgerust met een ruime hoekopstelling met de volgende inbouwapparatuur: koelkast, vaatwasser, combi-magnetron, keramische kookplaat, rvs schouwmodel afzuigkap.
Bijkeuken (2,95 x 1,60 m) voorzien van tegelvloer, alwaar aansluiting wasautomaten en HR cv combiketel (2008, eigendom).
Ruime 2de woonkamer/multifunctionele ruimte (5,80 x 5,25) voorzien van parketvloer en uitgerust met een houtkachel. Via een deur is de toegang tot de zijtuin. Tevens toegang tot de achtertuin. Deze ruimte kan bijvoorbeeld worden gebruikt als 2de woonkamer, kantoor/praktijkruimte aan huis of slaapkamer op de begane grond.
Geheel betegelde badkamer 1 (2,25 x 3,00 m) uitgerust met een ligbad, toilet en een wastafel met ombouw.
Riante, inpandig te bereiken, garage (5,25 x 3,85 m) uitgerust met een elektrisch op afstand te bedienen sectoraal poort.

Fraai aangelegde, geheel omheinde, achtertuin (12 x 10/7 m) met een groot bestraat terras en veel groen.
De achtertuin is op het zuiden gelegen.

Eerste verdieping:
Overloop (2,55 x 2,15 m) voorzien van laminaatvloer, alwaar toegang tot dakterras.
Slaapkamer 1 (3,85 x 3,00 m) voorzien van laminaatvloer.
Slaapkamer 2 (3,85 x 3,00 m) voorzien van laminaatvloer.
Slaapkamer 3 (3,00 x 2,90 m) voorzien van laminaatvloer en muurkasten, alwaar toegang tot de compacte bergzolder middels een luik.
Geheel betegelde, moderne, badkamer (2,30 x 2,00 m) uitgerust met een wastafel met ombouw, douchecabine en zwevend toilet.
Dakterras (6,10 x 2,65 m).


Bijzonderheden:
Het betreft een ruim, goed onderhouden, vrijstaand woonhuis met 3 slaapkamers. Naast de woning ligt een oprit met een ruime, inpandig te bereiken, garage. Rond de woning is een fraai aangelegde tuin gelegen met veel groen. De achtertuin heeft een ruim bestraat terras, biedt veel privacy en is gelegen op het zuiden. De gehele woning is voorzien van handhouten kozijnen met dubbel glas en grotendeels voorzien van rolluiken. HR cv combiketel (2008, eigendom). 8 zonnepanelen 1600 KwH (2012, eigendom). Het dak is geheel geïsoleerd. Energielabel C. De woning is gelegen nabij het centrum van Schinveld met alle voorzieningen en nabij een uitgestrekt natuurgebied, de Schinveldse bossen.


Kortom een ruim, goed onderhouden, vrijstaand woonhuis met 3 slaapkamers, een multifunctionele ruimte en een fraai aangelegde tuin rond de woning, gelegen in Schinveld.


Wenst u meer informatie of een bezichtiging? Neem dan contact met ons op.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1968
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 147
Aantal verdiepingen 2

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 417
Aantal badkamers 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1968
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 147
Aantal verdiepingen 2

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 417
Aantal badkamers 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?