Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

LUXE WONING MET NAASTGELEGEN BEDRIJFSHAL
Gelegen op enkele minuten van de A2 en A79 ligt deze markante bedrijfswoning. Het object ligt op een zeer rustig bedrijventerrein in de buurtschap Weert waar enkel bestemmingsverkeer komt. Dit object laat niet blijken dat het op het bedrijventerrein gesitueerd is door het vele groen en de moderne uitstraling.

INDELING WONING (ca. 265 m²)
De woning beschik over 2 entree's. Één bij de oprit en de andere bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De oprit biedt de mogelijkheid om een tiental auto's te parkeren, waarvan de helft overkapt zou kunnen staan. Via de deur bij de oprit is de tuinkamer te betreden. Deze geeft toegang tot de tuin, de keuken en bijkeuken. De keuken is v.v. een kookplaat, vaatwasser, koelkast, combi-magnetron (Miele). Aangrenzend aan de keuken ligt de ruime woonkamer (ca. 63 m²) met een serre (ca. 23 m²). De woonkamer beschikt over een airco, vloerverwarming, eiken visgraat vloer en open haard. Verder zijn er in de woning 2 slaapkamers, waarvan één voorzien is van een douchecabine en de ander aansluitend een gehele badkamer ter beschikking heeft. Als laatste bevat de woning een strakke en moderne tuin met een verwarmd zwembad (8m x 4m), overkapping (ca. 50 m²), hobbyruimte en een vijver.

INDELING BEDRIJFSHAL (ca. 600 m²)
Via de oprit is de bedrijfsruimte toegankelijk. De loods (ca. 395 m²) is te betreden via de overheadpoort (4,4m breed x 4,0m hoog) of de toegangsdeur vanuit het voorgelegen kantoorgedeelte (ca. 90 m²). De hal varieert in hoogte van 4,30 meter tot en met 4,80 meter en beschikt aan de zijzijde over een tweede overheadpoort (3,2m breed x 3,2m hoog). Verder bevindt zich op de verdieping van de hobbyruimte nog een extra opslagmogelijkheid van de hal.

LOCATIE
De bedrijfswoning is zeer centraal gelegen tussen Bunde/Meerssen en Maastricht. Te voet sta je binnen enkele minuten midden tussen de historische landgoederen en wandel je door het park bij kasteel Vaeshartelt. Verder vind je in de directe omgeving winkels, kinderopvangen, scholen voor basis- en voortgezet onderwijs, maar ook sportfaciliteiten en openbaar vervoer.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een bestemming 'bedrijventerrein' met de functieaanduiding bedrijfswoning en bedrijf t/m categorie 4.0 voor deze locatie. Verdere informatie over het bestemmingsplan kan gevonden worden op de website van ruimtelijke plannen.

BEREIKBAARHEID
Uitvalswegen zoals de A2 en de A79 zijn goed en snel bereikbaar. Zo ben je met de auto binnen 15 minuten in het centrum van Maastricht, dat overigens ook per fiets zeer goed te bereiken is. Vanuit Bunde zijn er treinverbindingen richten Maastricht en Eindhoven, en vanuit Meerssen richting Maastricht en Aken.

PARKEERVOORZIENING
Er kan op het eigen omheinde en verharde terrein geparkeerd worden. Er is ook de mogelijkheid om gratis te parkeren in de buurt.

OVERIGE INFORMATIE
- Het woonhuis beschikt over energielabel B;
- Het kantoorgedeelte van het bedrijf beschik over energielabel C;
- Het dak van de woning is in 2022 vernieuwd.

VERKOOPINFORMATIE

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

CONTACT
Om de privacy van onze opdrachtgever zo goed mogelijk te waarborgen dient u bij interesse contact op te nemen met het kantoor van Royworks T 046-4233961 E [email protected].

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 265
Inhoud woonhuis 715
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1720
Tuin achter Ja
Airconditioning Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 265
Inhoud woonhuis 715
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1720
Tuin achter Ja
Airconditioning Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Royworks De Makelaar