Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze ruime vrijstaande woning met mooie tuin ligt in de residentiële wijk Campagne (Kattenberg), in een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer. De woning werd gebouwd in 1972 naar een ontwerp van architect Piet Satijn, bekend van het ROZ gebouw en de restauratie van de St. Servaes. In 2000 werd de woning grotendeels vernieuwd. Er is een inpandige garage en een groot sous-terrain.
U komt binnen in de ruime entree met mooie garderobe en toilet. Vanuit de entree komt u in de ruime woonkamer met hoog plafond en grote ramen die uitzicht bieden op het Jekerdal en de bossen van Kanne. Tevens biedt de entree toegang tot de halfopen keuken, die voorzien is van moderne apparatuur. Via een schuifpui in de woonkamer kunt u naar het grote zonnige terras. De entree en centrale gang bieden tevens toegang tot een ruime studeer- of hobbykamer, ook bruikbaar als extra slaapkamer(20m2). Verder is er op de benedenverdieping een opberghok en een inpandige garage (met toegang naar de tuin met tuinschuur/fietsenberging). Op de bovenverdieping zijn twee ruime slaapkamers (ca. 26m2 en 16m2), de grootste slaapkamer is voorzien van airconditioning en is qua vorm en grootte zeer geschikt om een gedeelte als dressing in te richten. De badkamer is ingericht met ligbad, douche, badkamermeubel met spiegelwand en tweede toilet. Het sous-terrain bestaat uit een gang en vier ruimtes. De twee grootste ruimtes zijn voorzien van ramen zodat ze zeer geschikt zijn als extra woongedeelte (logeerkamer, speel-, sport- of hobbykamer, enz.). Op dit niveau is een tweede eenvoudige badkamer gesitueerd.
De begane grond heeft vooral vloeren van Belgische hardsteen, in de woonkamer is er een houten vloer. Op de bovenverdieping ligt laminaat.
Het huis is vorig jaar volledig geschilderd(binnen).
De vrijstaande villa is gelegen op een ruim perceel. Campagne is een woonwijk gelegen in het zuidwesten van Maastricht. Samen met Biesland vormt het de dubbelwijk Biesland-Campagne, die als welvarend geldt en een groene, enigszins landelijke uitstraling heeft maar ook gelegen is op loop-, en fietsafstand van het centrum van Maastricht.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa, Vrijstaande woning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 230
Inhoud woonhuis 921

Overige

Perceel oppervlakte 657

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa, Vrijstaande woning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 230
Inhoud woonhuis 921

Overige

Perceel oppervlakte 657

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl