Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.

-Beschrijving:
In het pittoreske dorp Mheer bieden wij deze stijlvolle, gerestaureerde monumentale vakwerkwoning (bouwjaar ca. 1870) aan. Deze mooie woning, waarbij gelijkvloers wonen mogelijk is, is voorzien van o.a. een slaapkamer en badkamer op de begane grond, een prachtige bovenverdieping met uniek uitzicht op het heuvelland, 2 slaapkamers en een patiotuin. In de directe omgeving is het heerlijk wandelen en fietsen en genieten van de natuur. De woning is ca. 20 automin. verwijderd van het centrum van Maastricht, het MUMC+ en UM.

-Indeling:

-Begane grond:
Het is mooi binnenkomen in de hal, hier ligt een tegelvloer. De hal biedt toegang tot het toilet, gelijkvloerse slaapkamer en de keuken/eetkamer. Het betegelde toilet is voorzien van een staand closet en fonteintje. De keuken/eetkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en in totaal ca. 34 m² groot. Deze ruime, hoogwaardige keuken is voorzien van een koelkast met een koel- vriescombinatie, inbouw koffiezetapparaat, inbouw combi magnetron, een kookeiland met inductie kookplaat en een gezellige zitgedeelte aan het kookeiland.
In deze ruimte is het gezellig tafelen met vrienden en familie. Er wordt veel lichtinval gecreëerd door de vele ramen in de keuken. Via de keuken/eetkamer is een tussenpartij te bereiken. Achter schuifdeuren is door de huidige eigenaren efficiënt een extra douche en wastafel gecreëerd, bijvoorbeeld voor gasten. De gelijkvloerse slaapkamer is ca. 14 m² groot en voorzien van een laminaatvloer. Deze ruimte kan dus gebruikt worden als slaapkamer (waarbij de eerste verdieping als woonkamer gebruikt kan worden bijvoorbeeld of visa versa) Tevens biedt deze slaapkamer toegang tot de 'ensuite' badkamer en de bijkeuken. De betegelde badkamer (ca. 5,5 m² groot) is voorzien van een ligbad en een dubbele wastafel.
Via de gang is een werkplek (ca. 13 m² groot) te bereiken. Hier bevindt zich de toegangstrap naar de eerste verdieping en een deur naar de bijkeuken. Deze ruimte kan tevens ook voor andere doeleinde gebruikt worden.
In de bijkeuken (ca. 9 m² groot) bevindt zich de wasmachine aansluiting en de cv-ketel (Eigendom, Intergas, 2014). Via een deur gaat u hierna naar de tuinkamer/ serre (ca. 6 m² groot) die gebruikt kan worden als slaap- of studeerkamer. Er wordt veel lichtinval gecreëerd door de ramen in deze ruimte. De openslaande deuren bieden toegang tot de patiotuin.

-Eerste verdieping:
Via een vaste trap bereikt u de verrassend mooie eerste verdieping. Tussen de verdieping en de trap zit nog een handige bergruimte. Mooi zijn de authentieke balkenpartijen in dak aanwezig, die zijn verwerkt met de overige prachtig gestuukte muren. Tevens wordt er veel lichtinval gecreëerd door de ramen. De grote ramenpartij, aluminium kozijn, geeft een moderne uitstraling aan de ruimte en kan elektrisch worden geopend zodat u een uniek panorama uitzicht heeft over het heuvelland. Deze ruimte is ca. 64 m² groot en voorzien van een hoogwaardige eikenvloer.

-Tuin:
Via de openslaande deuren in de tuinkamer/serre heeft u toegang tot de omsloten tuin. De onderhoudsvrije achtertuin is voorzien van een plantborder en een zitplaats.

Nadere bijzonderheden:
-Aanvaarding in overleg.
-Rijksmonument nr. 34763
-Kozijnen: Hardhouten kozijnen begane grond, aluminium kozijnen eerste verdieping. Volledig dubbelglas.
-Centrale verwarming: HR combi-ketel (Eigendom, Intergas, 2014)
-Energielabel: Rijksmonumenten zijn vrijgesteld van de verplichting voor een energielabel.
-Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
Deze woning is in een rustige straat gelegen in het dorp Mheer. In de directe omgeving is het heerlijk wandelen en fietsen en genieten van de natuur. Het kerkdorp Mheer (gemeente Eijsden-Margraten) is centraal gelegen in het Heuvelland, de gunstige situering t.o.v. Maastricht (ca. 7 km), met al haar voorzieningen en de autosnelwegen naar Eindhoven, Heerlen, Aken en Luik, maken Mheer goed bereikbaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Geschakelde woning
Bouwjaar 1870
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1870
Woon oppervlakte 177
Inhoud woonhuis 727
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Monument Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 155
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Monumentaal Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2014
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Geschakelde woning
Bouwjaar 1870
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1870
Woon oppervlakte 177
Inhoud woonhuis 727
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Monument Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 155
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Monumentaal Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2014
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Goessens & Goessens Makelaardij

De nieuwste koopwoningen in Mheer