Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ
Unieke kans om in een knusse en speels ingedeelde woning te wonen met uitstraling en karakter!

De woorden sfeervol en karakteristiek typeren deze knusse woning gelegen aan de Sint Josephstraat 14 in de Maastrichtse woonwijk Heer. Dit object beschikt o.a. over 2 woonkamers, 2 keukens, 5 slaapkamers, multifunctionele zolderkamer met 2 Velux dakramen en een zonnige achtertuin met zij-ingang. Kenmerkend is de vele daglichttoetreding en de optimale privacy voor deze prijsklasse. Voeg hierbij de mooie ligging van deze woning, de uitstekende situering ten opzichte van alle dagelijkse voorzieningen, scholen, MECC, Universiteit, het centrum van Heer, de directe nabijheid van het winkelcentrum, belangrijke uitvalswegen en deze prachtige woonomgeving biedt u voor nu en voor de toekomst een prettig leef- en woonklimaat. Tevens zijn er mogelijkheden voor het realiseren van een kantoor of praktijk aan huis met separate ingang.

Er is scheefstand aanwezig in het hoofdgebouw. De benedenverdieping en achter-aanbouw zijn recht. In het bouwtechnisch rapport dat is opgesteld op 18 oktober 2023 staan mogelijkheden beschreven hoe dit op te lossen.

Indeling:

Begane grond:
Ruimtelijke entree/hal (9m²) met meterkast, trapopgang met trapkast en toegang tot woonkamer I en de keuken I. Sfeervolle, lichte doorzonkamer (26m²) waarvan de vloer volledig is geëgaliseerd en vernieuwd. Naar eigen smaak kan het geheel nu verder afgewerkt en ingericht worden. Gesloten keuken (10m²) met een eenvoudige keukeninstallatie in rechte opstelling, voorzien van boven- en onderkasten en de navolgende (inbouw)apparatuur: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesladen, magnetron en een oven. Via de keuken is de badkamer, de tuin en het tussenportaal (3m²) te bereiken. De badkamer is geheel betegeld en beschikt voer een douche en vaste wastafel. Op het tussenportaal is een toilet aanwezig. Dit portaal biedt vervolgens toegang tot de 2 slaapkamers op de begane grond van respectievelijk 11m² en 6m². (De badkamer, het toilet, het tussenportaal en de slaapkamers zijn in de aanbouw gelegen. Deze aanbouw zou met enkele aanpassingen ingericht en gebruikt kunnen worden als kantoor of prakrijkruimte met separate ingang via de tuin).

Eerste verdieping:
Via vaste trap te bereiken overloop met trapopgang naar de zolder en toegang tot woonkamer II, een slaapkamer en de gesloten keuken. Woonkamer II (28m²) kenmerkt zich door de vele lichtinval via de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. De woonkamer kan men splitsen in meerdere (slaap)kamers. Keuken II (13m²) beschikt over een eenvoudige keukeninstallatie in rechte opstelling en is voorzien van een muurkast en de navolgende (inbouw)apparatuur: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en een oven. Hier zorgt een elektrische boiler voor het warme water. De slaapkamer (5m²) is aan de voorzijde van de woning gelegen. Aansluitend aan de keuken te bereiken tussenportaal (3m²) met toegang tot 2 slaapkamers en een toilet. De slaapkamers (11 en 6m²) zijn aan de achterzijde gelegen.

Zolder:
De overloop met opbergmogelijkheden is middels een vaste trap te bereiken. Vanuit deze overloop is er toegang tot een royale zolderkamer (26m²), welke beschikt over Velux dakramen en de opstelling van de Cv-ketel. Het dak is volledig geïsoleerd en de ruimte heeft een hoge nok, waardoor deze kamer uitermate geschikt is als 5e slaapkamer of als multifunctionele (hobby)ruimte.

Tuin:
Diepe achtertuin, gesitueerd op het noorden. De tuin beschikt over meerdere terrassen, een gazon, borders en diverse beplantingen. Tevens is er een berging (15m²) voor het stallen van fietsen en het opslaan van tuingereedschappen. De tuin is bereikbaar via een zij-ingang, alwaar toegang tot de gedeelte oprit met de buren naar de straat. In deze tuin is het heerlijk vertoeven en kan men genieten van al het moois dat deze prachtige woonomgeving te bieden heeft.

Extra informatie:
- De woning dient gerenoveerd te worden.
- De woning is voorzien van houten en kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
- Verwarming wordt verkregen middels combiketel (Vaillant HR. bj. 2018; huur). Volta € 36,85 per maand, inclusief onderhoudscontract.
- Warm water geschiedt middels combiketel en elektrische boiler (eigendom).
- Er is scheefstand aanwezig in het hoofdgebouw. De benedenverdieping en achter-aanbouw zijn recht. In het bouwtechnisch rapport dat is opgesteld op 18 oktober 2023 staan mogelijkheden beschreven hoe dit op te lossen.
- Dakisolatie, spouwmuurisolatie aanwezig en vloerisolatie in de woonkamer op de begane grond.
- 18 zonnepanelen geplaatst in 2013.
- Het platdak en hoofddak (pannendak) zijn vernieuwd in 2012.
- De tuin is gelegen op het noordoosten.
- Definitief energielabel 'C'.
- Voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat.

Algemene informatie:

De woning is rustig gelegen aan de Sint Josephstraat 14 in de gewilde woonwijk Heer. De wijk is aan de oostkant van Maastricht gelegen en kenmerkt zich door haar centrale ligging ten opzichte van het stadscentrum van Maastricht, diverse voorzieningen zoals basisschool, winkelcentrum ''de Leim'' en twee middelbare scholen, welke op fietsafstand zijn gelegen. Uitvalswegen richting autosnelwegen zijn snel en gemakkelijk te bereiken, evenals de ringweg richting het Zuid-Limburgse Heuvelland.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Half vrijstaande woning
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 169
Inhoud woonhuis 661
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 269
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 54
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom huur
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2018
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 6
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Half vrijstaande woning
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 169
Inhoud woonhuis 661
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 269
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 54
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom huur
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2018
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 6
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Pooters Makelaardij B.V.