Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een prachtige locatie gelegen, tegen het centrum van het rustige dorp Hoeven (Gemeente Halderberge), in klassieke stijl gebouwde villa met ruime woonvoorziening en een multifunctioneel te gebruiken fraai souterrain van ongeveer 130 m2.

Het object beschikt tevens over een los achter de villa geplaatste dubbele garage met een ruime bergzolder, een aparte berging en ruime overkapping aan de achterzijde.
Begane grond: Op de begane grondverdieping beschikt u, naast een hal met entree tot het souterrain, over een ruime woonkeuken, toilet, bijkeuken met CV, eetkamer en een ruime woonkamer, beide met openslaande tuindeuren. De woonkamer is tevens voorzien van een klassieke gas open haard. De verwarming op de begane grond is geregeld d.m.v. een radiator, convectoren (eetkamer en woonkamer) en vloerverwarming (keuken, bijkeuken, hal en toilet). 1ste verdieping: Op de eerste verdieping is veel ruimte met o.a. 3 ruime slaapkamers, een riante badkamer met whirlpool, een aparte douchecabine, 3e toilet en een dubbele wastafel. Ook is er een aparte bergruimte. Via deze verdieping is tevens de ruime zolder bereikbaar. De verwarming op de eerste verdieping geschiedt middels radiatoren en een licht ondersteunende vloerverwarming (badkamer).

Overige verdiepingen:
Het souterrain is bijzonder. Voor mensen met een beroep aan huis is dit een kans om wonen en werken onder bijzondere omstandigheden te kunnen combineren! Op dit moment is het souterrain voor zakelijk gebruik ingericht, maar het is ook eenvoudig aan te passen tot een slaapverdieping of hobby- en/of studeerruimte. Deze verdieping is bovendien voorzien van aparte entree, openslaande tuindeuren, die leiden naar een verdiept terras met entree tot de tuin, vloerverwarming en een apart toilet met opvoerinstallatie. Ook zijn alle basisvoorzieningen in deze verdieping aanwezig om een badkamer en/of keuken in te richten. D.w.z. er is warm- en koud stromend water en een gasaansluiting. Alle afvoeren zijn reeds aanwezig en aangesloten op de opvoerinstallatie. Bovendien is deze verdieping voorzien van een mechanische lucht-afvoerinstallatie.

Tuin:
De prachtig aangelegde speelse tuin rondom de woning wordt gekenmerkt door diverse niveauverschillen, speelgras, perken en een degelijke erfafscheidingen in klassieke stijl. De ruime sierbestrating is sfeervol en aangebracht met oog voor detail.
's-Avonds is de gehele tuin rondom de gehele villa sfeervol verlicht met talrijke nostalgische armaturen. Ook zijn er eigen parkeervoorzieningen op het perceel, zowel voor- als achter de woning.

Bijzonderheden:
In nader overleg is het huidige perceel uit te breiden met ongeveer 950 m2 tuin, nu nog weiland, wat precies aansluit aan de achterzijde van het perceel. De mogelijkheid bestaat om op dit perceel nog een (ruim) bijgebouw te realiseren, dit in nader overleg met de gemeente. Hiermee kunt u uw privacy (en dus uw woongenot) nog verder maximaliseren.
Een 2e mogelijkheid biedt zich voor de paardenliefhebber. Aansluitend bestaat de mogelijkheid om het huidige perceel met maximaal ongeveer 3300 m2 weiland en een hierop aanwezige paardenstal/ schuur (3 boxen) te verruimen. Het perceel verkrijgt hiermee tevens in-/ uitgang op het bestaande Heiligstraatje. INFORMEER NAAR DEZE MOGELIJKHEDEN !!

Locatie van de villa:
De ligging van het pand is riant te noemen. Het centrum van Hoeven is op loopafstand (ongeveer 500m) aanwezig en ook een basisschool is zeer dichtbij. Maar ook bent u binnen enkele autominuten in een bosrijke omgeving, waar u kunt wandelen, fietsen, joggen etc.. Kortom: volop vrijheid en ruimte, maar alle belangrijke voorzieningen zijn heerlijk dichtbij.

Het dorp Hoeven ligt in de nabije omgeving van de plaatsen Oudenbosch, Roosendaal, Etten-Leur en Breda. Hoeven valt gemeentelijk onder Halderberge en deze gemeente kenmerkt zich door een landelijke ligging in een toch behoorlijk druk gebied. Ook Rotterdam en Antwerpen zijn in ongeveer 30 minuten te bereiken. Hoeven is binnen Halderberge de recreatiegemeente met o.a. waterspeelpark Splesj en diverse campings in de omgeving van de bosrijke groene zone van Hoeven: Pagnevaart. Het centrum van Hoeven is voorzien van een diversiteit aan winkels, horecagelegenheden en dienstverlenende bedrijven, waar u ook zonder twijfel weinig in aanbod zult missen.

- Woning is afgewerkt met hoogwaardige materialen.
- Bouwjaar van de woning 1998/1999.
- Door de verrassend grote inhoud van de woning en
de goede ligging behoort een kantoor of praktijk
aan huis tot één van de vele mogelijkheden.
- Diverse terrassen rondom de woning aanwezig
- De woning is voorzien van een 2-zone
alarminstallatie.
- Uitbreidingsmogelijkheden van perceel en
gebruikersmogelijkheden!
(zie paraaf "bijzonderheden")
- Een bezichtiging is de beste manier om de juiste
sfeerimpressie te krijgen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 281
Inhoud woonhuis 1100
Aantal verdiepingen 4

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Villa Ja
BouwjaarCV 2015
Perceel oppervlakte 1190
TypeCV ketel Intergas
Dak opmerking Soort dak Schilddak
Vrij uitzicht Ja
Tuin opmerking Tuin rondom Onderhoud Fraai aangelegd
Garage vrijstaand Steen
Vrijstaande woning Ja
Bijgebouw opmerking Berging Geen berging
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv-ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Gashaard

Makelaarsland

Keesomstraat 16b
1821BS Alkmaar (Noord-Holland)
T: 088 200 2000
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Bovenstraat in Hoeven?